Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Έντονη κινητικότητα του Κώστα Γιαννόπουλου

Δελτίο τύπου συνδυασμού Κώστα Γιαννόπουλου
Ένα ευρύ φάσμα επαφών και συζητήσεων με διάφορους παράγοντες του τόπου μας, που εκπροσωπούν σημαντικούς τομείς της δημόσιας ζωής αλλά και εκδηλώσεων με κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο, είχε το περασμένο τριήμερο ο υποψήφιος με τον συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» του υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Επίσκεψη Κεφαλογιάννη στο Κιλκίς


Την Κυριακή 6-4-2013, βρέθηκε στο Κιλκίς καλεσμένος της ΝΟΔΕ/ΝΔ ο υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα ευρωεκλογών Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

"Θα κάνουμε τη μεγάλη διαφορά"

Υπογράφει η Σοφία Κεχαγιά
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
π. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ευρωπού
"Αγαπώ τον τόπο μου και τους συνανθρώπους μου και νιώθω βαθιά ικανοποίηση όταν προοδεύουν. Πιστεύω ότι μια κοινωνία φαίνεται αν είναι οργανωμένη σωστά, από τον τρόπο διοίκησής της. Η τοπική αυτοδιοίκηση, ο Δήμος είναι ο τόπος συνάντησης με τον πολίτη από όπου μπορούν να προκύψουν θαυμάσια πράγματα σε όλους τους τομείς.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς: "Συμμετέχουμε στην 24ωρη Γενική Απεργία της 9ης Απριλίου 2014"

Η διευρυμένη Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς αποφάσισε:
- Τη συμμετοχή της στην 24ωρη Γενική Απεργία της 9ης Απριλίου 2014 σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, ενάντια στα νέα καταστροφικά μέτρα περιορισμού του Δημόσιου Τομέα, των απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων και κατεδάφισης των τελευταίων εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Αιακτερίνη Γιαννακούλα - Ζιούτα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος


Εγκαίνια εκλογικού κέντρου αλλάΖΩ

Η Ιωάννα Ρούσου υποψήφια Δήμαρχος με την Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχή αλλάΖΩ σας προσκαλεί την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 19:00 στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου που βρίσκεται στην 25η Μαρτίου 2 (πεζόδρομος). Θα μας συντροφεύσει με μουσική, το σχήμα «Ρητορικά Χαλίκια».

Απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Δοϊράνη


Δείτε
την
απόφαση

«Ο συμψηφισμός του ΦΠΑ αποτελεί έμμεση ρευστότητα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Δελτίο τύπου ΕΣΕΕ
Οι δηλώσεις στις οποίες προέβη σήμερα ο Πρωθυπουργός, μετά από την επίσκεψή του στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αναφορικά με το συμψηφισμό ΦΠΑ ανάμεσα σε ιδιώτες οφειλέτες και φορείς του Δημοσίου, έρχονται να ικανοποιήσουν ένα πάγιο και ζωτικής σημασίας αίτημα του ελληνικού εμπορίου, η εφαρμογή του οποίου εκτιμάται πως θα λειτουργήσει ως έμμεση ρευστότητα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ξεκινά η δωρεάν διανομή φρούτων και φρουτοσαλάτας στα σχολεία

Ξεκινά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η υλοποίηση του προγράμματος της δωρεάν διανομής φρούτων και της φρουτοσαλάτας στα σχολεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος «Σχέδιο προώθησης της κατανάλωσης των φρούτων στα σχολεία για το σχολικό έτος 2013-2014» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα.

Δράσεις στήριξης ψυχανθών

Η Τεχνική Επιτροπή Πολλαπλασιαστικού Υλικού (Τ.Ε.Π.Υ.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενέκρινε το Σχέδιο Τεχνικού Κανονισμού ελέγχου και πιστοποίησης σπόρων προς σπορά οσπρίων και ορισμένων ψυχανθών. Το Σχέδιο του Τεχνικού Κανονισμού αφορά στα είδη Φακή, Ρεβίθι, βρώσιμο Κουκί, δύο είδη Λαθουριού (Lathyrus sativus και Lathyrus occhru), Λαθούρι – Φάβα Σαντορίνης, Φασόλια κοινά, Φασόλια γίγαντες και Φασόλια Μαυρομάτικα που συγκαταλέγονται στα Όσπρια, καθώς και άλλα είδη της οικογένειας των ψυχανθών όπως: κτηνοτροφικό Λαθούρι, κτηνοτροφικό Ρεβίθι, Ρόβη, Τριφύλλι υπόγειο, Αγριοτρίφυλλο, δενδρώδης Μηδική και Μελίλωτος.

Ακόμη δέκα ονόματα για τον Τσιόνκη

Τελικά φαίνεται πως ό,τι γίνεται αθόρυβα και σταθερά είναι περισσότερο αποτελεσματικό. Ούτε φανφάρες, ούτε φήμες περί ισχυρών υποψηφίων μετράνε. 
Ρωτήσαμε τον υποψ. Δήμαρχο Παιονίας Στέφανο Τσιόνκη και όχι μόνον επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας για τα 20 ονόματα που έχουμε δημοσιοποιήσει αλλά μας έβαλε και ιδέες για να ανακαλύψουμε και άλλα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού της ΑΡΣΥ Παιονίας.

Λήξη Α' Επιστημονικού Συνεδρίου Κιλκίς

Την αναγκαιότητα να καθιερωθεί ως θεσμός του Κιλκίς, κατέδειξε τόσο η ένθερμη παρουσία όσο και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο Α' Διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 με θέμα “Η προσφυγική εγκατάσταση στο Κιλκίς”.

Ο Περικλής έκανε αυτό που έκανε πάντα

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Δεν έκανε τίποτε το εξαιρετικό ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» κ. Περικλής Κολότσιος το πρωί του Σαββάτου 5 Απριλίου, όταν επισκέφθηκε το παζάρι του Κιλκίς.

Φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 05 Απριλίου 2014 η φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λ.Α.Φ Πολυκάστρου.

Στους αγώνες του 9ου Μαραθωνίου Μ. Αλέξανδρος, πρωτιά για Φ. Αβράμογλου στα 1000μ, 4ος ο Μαβίδης στα 5χλμ

Αντάξιος των προσδοκιών αποδείχθηκε ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που δικαίωσε τον τίτλο του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα.

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι σύμβουλοι του Π. Τονικίδη

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤEΙΟΥ ΑΝΑΠΗΡΩΝ 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Ομιλία Τονικίδη σε ανοικτή εκδήλωση την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στο Κιλκίς


Ομιλία Παύλου Τονικίδη
"Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί συνδημότες,
Όλοι γνωρίζουμε ότι η επόμενη πενταετία είναι η πιο κρίσιμη για τη χώρα μας και συνεπώς και για το δήμο μας, καθώς όλοι βιώνουμε την κρίση στην ζωή μας. Μια ζωή που για πολλούς από εμάς έχει ανατραπεί κυριολεκτικά.

Συνάντηση Περικλή Κολότσιου με το προεδρείο Δασκάλων Κιλκίς

«Ο ρόλος του Δασκάλου είναι ο σημαντικότερος, ο κυρίαρχος στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και της ποιότητας των αυριανών πολιτών της χώρας. Θυμάμαι με συγκίνηση πάντα τον καθοριστικό ρόλο των δασκάλων μου στην εξέλιξή μου από το δημοτικό μέχρι το Πανεπιστήμιο.

"Οι αξίες και τα όνειρα μας είναι αδιαπραγμάτευτα"

Υπογράφει ο Αναστασιάδης Μ. Κυριάκος
Πολιτικό Μηχανικός - π. Δημοτικός Σύμβουλος - τ.Αντιδήμαρχος Κιλκίς
"Αγαπητές φίλες και φίλοι,
όταν πριν από καιρό δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Παύλου Τονικίδη να συμμετάσχω και εγώ στην προσπάθειά του για το αξίωμα του Δημάρχου Κιλκίς η απάντηση δεν ήταν δύσκολη:

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
ΘΕΜΑ:
“Χρόνος, ελευθερία και δημιουργία ”
Τετάρτη 9 Απριλίου 2014
Ώρα  21.15
Καφέ ΓΑΖΙΑ
Καρόλου Ντηλ 22
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

Ο Τζιτζικώστας στην 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών

Τη διασύνδεση και τη δικτύωση των νέων αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας προήγαγε με επιτυχία η 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Στον ΟΑΕΔ ο κ. Περικλής Κολότσιος

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος και στελέχη του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» στο πλαίσιο του ενημερωτικού διαλόγου με τους πολίτες και εκπροσώπους φορέων που καθημερινά υπηρετούν, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 4 Απριλίου τα γραφεία του ΟΑΕΔ Κιλκίς.

Η νέα φασιστική πρόκληση vs ενός φαύλου πολιτικού συστήματος!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομιών Επιστημών του ΑΠΘ
Για τις κάθε μορφής υποκλοπές την ευθύνη φέρει η Δικαιοσύνη, ενώ για το σαθρό πολιτικό μας σύστημα την ευθύνη έχουμε εμείς!. Αν δεν αντιμετωπιστούν από τη Δικαιοσύνη οι υποκλοπές, που ξεφουρνίζει εκτός του χώρου των δικαστηρίων κάθε «εθνοσωτήρας» αυτού του τόπου, τότε οι τελευταίες μπορεί να γίνουν οι κυρίαρχοι ρυθμιστές του πολιτικού μας συστήματος.

Μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Κιλκίς

"Οι μαθητικές οργανώσεις της ΤΟ Κιλκίς της ΚΝΕ, καλούμε όλους τους μαθητές του Κιλκίς και όλους τους νέους των λαϊκών οικογενειών να παρευρεθούν στο Μαθητικό Φεστιβάλ που διοργανώνουμε την Παρασκευή 11 Απριλίου και ώρα 6:00 μμ στην Πλατεία Ειρήνης.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ολοκλήρωση σεμιναρίων της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς στην Τούμπα και στα Ρύζια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30.03 το σεμινάριο της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς "Σύγχρονη Οικογένεια" στην Τούμπα Κιλκίς που συντόνισε ο κοινωνικός λειτουργός Κωνσταντίνος Βαγιάτης. Αντίστοιχα την Τετάρτη 19.03 ολοκληρώθηκε επιτυχώς στα Ρύζια το σεμινάριο "Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα" με εκπαιδεύτρια την Παρασκευή Κεμανίδου.

Πρωτιά του ΓΑΣ Κιλκίς στα Σύνθετα ΠΚ Β' - Νίκες σε ατομικά & ομαδικά σε όλες τις κατηγορίες

Με την κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς σε όλες τις κατηγορίες των συνθέτων αγωνισμάτων σε κορίτσια και αγόρια , τόσο σε ατομικό όσο και και σε ομαδικό επίπεδο, διεξήχθησαν το Σάββατο 5 Απριλίου στο στάδιο του Κιλκίς, οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των συνθέτων αγωνισμάτων (τρίαθλα) της κατηγορίας των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β' της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς.

Πασχαλινή εορταγορά (Bazzaar) του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ανακοινώνει την έναρξη της καθιερωμένης πασχαλινής εορταγοράς (Bazzaar). Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από τις δημιουργίες των ΑμεΑ, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη. Δημιουργίες που αναδεικνύουν το ταλέντο, τη θέληση και το πείσμα για ισότιμη κοινωνική συμμετοχή.

Συνελήφθη 31χρονος για κλοπή από Ιερό Ναό στο Σταυροχώρι Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (06.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 31 ετών, για κλοπή σε Ιερό Ναό.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας σε Ιερό Ναό στο Σταυροχώρι Κιλκίς, ο 31χρονος αφαίρεσε ένα κυτίο που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Συνάντηση Δημήτρη Σισμανίδη με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τερπύλλου

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη ‘’Άνοδος 7Πόλις’’ 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τερπύλλου κ. Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη πάνω σε ζωτικά θέματα που αφορούν την Τέρπυλλο αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Κρουσίων.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Παράταξης "Παιονία Ισχυρή" στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης "Παιονία Ισχυρή"
Σε πανηγυρικό κλίμα, με κυρίαρχη την ενθουσιώδη συμμετοχή και την ογκώδη συγκέντρωση δημοτών,πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Παράταξης ‘’Παιονία Ισχυρή’’ της οποίας ηγείται ο Χρήστος Γκουντενούδης.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ναπολέων με παραισθήσεις- Σπαρταριστή συνέντευξη! Εκτός τόπου και χρόνου ο Βενιζέλος κάνει δηλώσεις σα να κυβερνά αυτός·Έξοδος στις αγορές με φρένο από τον Σόιμπλε-Στα «δώρα» της frau Μέρκελ ελπίζει η Αθήνα·”Big brother” σε όλες τις συναλλαγές με νέο ενιαίο αριθμό
ΕΘΝΟΣ ·Στοίχημα και ψήφος εμπιστοσύνης- Αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές·Κυβέρνηση- Επιχείρηση- έξοδος από τον εφιάλτη Μπαλτάκου·Ευρωεκλογές- Ποιους υποψηφίους κατεβάζει το Ποτάμι

Κακός δαίμονας για τον Κιλκισιακό

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον Κιλκισιακό με 1-0 στο Λάκκωμα από τον τοπικό Διγενή. Σε έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων οι Χαλκιδικιώτες μετρούν πέντε νίκες, ενώ ένα παιχνίδι έχει τελειώσει ισόπαλο.

Τουρνουά στο Alexandros Sports Center Κιλκίς με νικητή το ποδόσφαιρο

Μάχες σώμα με σώμα δόθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου που νικητές και ηττημένοι συμφώνησαν σε ….όλα…ότι νικητής ήταν το ποδόσφαιρο.