Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Το Ράντσο Κιλκίς στον τελικό κυπέλλου ιππικής αντοχής 2014

Ο 2ος αγώνας και τελικός κυπέλλου ιππικής αντοχής 2014 πραγματοποιήθηκε στις Μηλιές Βόλου την Κυριακή 6 Απριλίου με επιτυχία. Αθλητές του ιππικού ομίλου Κιλκίς έδωσαν το παρόν για μια ακόμη φορά κατακτώντας 3 θέσεις στην κατηγορία των 60 χιλιομέτρων και 1 θέση στην κατηγορία των 90 χιλιομέτρων.

Οι κροτίδες και τα βεγγαλικά δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την περίοδο των Εορτών του Πάσχα έχει εκδώσει σαφείς οδηγίες και εντολές σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες, για την πραγματοποίηση συντονισμένων και συστηματικών ελέγχων σε όλο το πεδίο της παράνομης κατοχής και εμπορίας κροτίδων, βεγγαλικών κ.ά. συναφών πυροτεχνικών ειδών.

"Για να κάνουμε πράξη το όραμά μας"

Γράφει η Ζωή Τζιβελέκη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Οι εκλογές είναι καθήκον μιας ημέρας. Στέκεσαι στην κάλπη και ψηφίζεις. Η επιλογή όμως του υποψηφίου που θα διοικεί για τα επόμενα πέντε χρόνια την περιοχή σου, πρέπει να είναι αντικείμενο βαθύτερης σκέψης και στάθμισης πολλών δεδομένων.

Δεύτερος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης - Διηγήματος

Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής», η σπουδαιότερη, αρχαιότερη, ιστορική Βιβλιοθήκη του τόπου, μετά εκείνη των Αθηνών – και μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόλογες Βιβλιοθήκες της Ευρώπης – ιδρύθηκε το 1792 σαν παράρτημα της Μεγάλης Σχολής της Χίου.

Άδικη ήττα για την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς - Ανάμεικτα τα συναισθήματα από τα φιλικά της Κυριακής

Την Κυριακή οι προτζούνιορς του Αλέξανδρου Κιλκίς (2005-06) αντιμετώπισαν στη σειρά την Α.Ε.Πολυκάστρου και νίκησαν με 4-2 ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκαν με την Ν.Πολιτεία Ευόσμου αλλά έχασαν με 7-3. Οι τζούνιορς (2003-04) κέρδισαν με 5-3 την Α.Ε.Πολυκάστρου μετά από καλή εμφάνιση. Το μεγάλο παιχνίδι έγινε με τους προτζούνιορς Β2(2005-06) όπου μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση επιβλήθηκαν της Ν.Πολιτείας Ευόσμου με 5-1.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία

«Η “Αλληλεγγύη”, ο συνδυασμός μας για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Κεντρική Μακεδονία, έχει δεσμευτεί πάνω από όλα να είναι χρήσιμη στην κοινωνία. Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της “Αλληλεγγύης” είναι άνθρωποι που αναδεικνύονται μέσα από την κοινωνία. Είναι πετυχημένοι και καταξιωμένοι, στον επαγγελματικό τους χώρο.

Πέντε νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι με Τονικίδη

Ο δημοτικός συνδυασμός «ΚΙΛΚΙΣ: Δήμος ΑΞΙΩΝ» ανακοινώνει πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Είναι οι:

Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό

Με 1-0 επιβλήθηκε ο Κιλκισιακός του Άρη Ακροποτάμου και έφτασε τους 36 βαθμούς πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου ισοβαθμεί στην έκτη θέση, με τον Έβρο Σουφλίου, με τους Θρακιώτες να υπερτερούν.

Πρόγραμμα περιοδειών – ομιλιών υποψ. δημάρχου Παιονίας Χ. Γκουντενούδη

Από το εκλογικό γραφείο του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα των προεκλογικών κινήσεων του ιδίου και του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ στο Δήμο Παιονίας κατά το διάστημα 21 Απριλίου - 16 Μαϊου.

Συνάντηση Χρήστου Γκουντενούδη με δημότες της Τοπικής Κοινότητας Άσπρου

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
"Μια γόνιμη και πολύ περιεκτική διαβούλευση με τους δημότες του Άσπρου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, επισκεπτόμενος τον οικισμό την Πέμπτη 10 Απριλίου.

"Επίσκεψη Δημήτρη Σισμανίδη στο Λεβεντοχώρι"


Επίσκεψη στο Λεβεντοχώρι πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους της ‘’Ανοδος – 7Πολις’’.

Πρόγραμμα περιοδειών Π. Κολότσιου

Δείτε
το πρόγραμμα περιοδειών
του υποψ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς 
Περικλή Κολότσιου

Τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου η προκαταβολή των οικογε­νειακών επιδομάτων

Τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου θα καταβληθεί η προκαταβολή των οικογε­νειακών επιδομάτων, που θα αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2014 για τους δικαι­ούχους που ήδη εισέπραξαν τα επιδόματα του 2013.

"Τέλος στις ψεύτικες υποσχέσεις"

Γράφει ο Κωνσταντίνος Γατίδης 
Εμπειροτέχνης – Εργοδηγός 
Υποψ. δημοτικός σύμβουλος Παιονίας
"Φίλοι και φίλες,
Ο λόγος που «στρατεύομαι» ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος, στην παράταξη ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με επικεφαλής την κ. Σόνια Συμεωνίδου, είναι γιατί πρέπει επιτέλους να δοθεί ένα τέλος στην άθλια καθημερινότητα που ζούμε όλοι μας.

"Η τουριστική προβολή της Μακεδονίας στα χέρια μαθητευόμενων μάγων"

Του υποψήφιου Περιφερειάρχη με την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, Νίκου Χρυσομάλλη 
"Στα χρόνια της οικονομικής κατάρρευσης το μόνο προϊόν της δύστυχης Ελλάδας, που φαίνεται να διασώζεται, είναι ο τουρισμός. Οι πενόμενοι Έλληνες περιμένουν με αγωνία την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ως τελευταία ελπίδα για μια οικονομική ανάσα. 

Φοιτητές του ΑΠΘ στο εργοστάσιο της ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαιδευτική επίσκεψη μεταπτυχιακών φοιτητών του ΑΠΘ με επικεφαλής τον καθηγητή Οικονομικών του ΑΠΘ κο Μάρδα, στο εργοστάσιο της ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ.

"Με ταυτότητα ύπαρξης τον ΧΡΙΣΤΟ και διαβατήριο ζωής την ΑΝΑΣΤΑΣΗ Του"

† Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
"Αγαπητοί μου συμπανηγυριστές της παμμέγιστης εορτής της Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού
Χριστός Ανέστη!

Σήμερα γιορτάζουμε την πιο χαρμόσυνη γιορτή για όλους τους χριστιανούς, για όλους τους αιώνες και για όλη την αιωνιότητα. Μια χαρά που έχει αρχή (εκεί στον Πανάγιο Τάφο του Αναστημένου Θεού και Σωτήρα μας)· αλλά δεν έχει τελειωμό, ούτε στον ουρανό!

Παρουσίαση υποψηφίων Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Κιλκίς και Π.Ε. Κιλκίς

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/4 στο Επιμελητήριο Κιλκίς, παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κιλκίς και στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Συνελήφθησαν στο Πολυκάστρο δύο Αλβανοί για μεταφορά λαθρομετανατών

Συνελήφθησαν χθες (13.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, δύο υπήκοοι Αλβανίας 17 και 23 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Προσπάθησε να ληστέψει περίπτερο στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (13.04.2014) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 25 ετών, για απόπειρα ληστείας σε περίπτερο.

"Ο Δήμος Παιονίας χρειάζεται ανθρώπους όπως ο Χρήστος Γκουντενούδης"

Υπογράφει ο Στέλιος Παπαπαναγιώτου
π. Δήμαρχος Γουμένισσας 
Η τοπική κοινωνία έχει αποφασιστικό λόγο και ρόλο στις δημόσιες υποθέσεις. Με το αλάνθαστο κριτήριο της, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, διακρίνει και προωθεί στη δημόσια ζωή τους άξιους, τους ικανούς, τους πεισματάρηδες.Τους ανθρώπους εκείνους που αφοσιώνονται με πάθος στον τόπο τους, που βρίσκονται στη διεκδικητική γραμμή του πυρός και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσει η περιοχή τους ότι της αξίζει.

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με τη Σοφία Σακοράφα στο Κιλκίς


Ο Μπαμπάς Μπαμπουίνος λέει για την έξοδο στις αγορές

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Επηρεασμένος και εγώ από τα ευχάριστα γεγονότα είπα να αφήσω το δέντρο και να κατέβω λίγο στην πόλη να δω τα δίποδα τι κάνουν και να περάσω και από το γνωστό καφενείο όπου έχω ελευθέρας ως ο ισόβιος αρχηγός της φυλής των τριχωτών.

"Σας ευχαριστώ όλους για το ταξίδι που κάναμε μαζί"

Υπογράφει ο Ζησάκος Βασίλειος
Επικεφαλής Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Ιδεών
"Αγαπητοί Συμπολίτες
Γνωρίζετε όλοι, ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, μια ομάδα νέων ανθρώπων, μου έκανε την τιμή να με θέσει επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων, για να διεκδικήσουμε τη Δημαρχία στο Δήμο Παιονίας.

Τίτλοι εφημερίδων, Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Εκρήξεις για τις ευρωλίστες- Στα δύο ο ΣΥΡΙΖΑ για το «παιδί» και τον πρώην κολλητό οικονομολόγο του Γιώργου·Μικρότερη παρακράτηση για τις επικουρικές που οσονούπω μειώνονται·Νέα ανάσα με τον ΦΠΑ-Εγκύκλιος για συμψηφισμό οφειλών προς ασφαλιστικά ταμεία, με βεβαιωμένες επιστροφές φόρων
ΕΘΝΟΣ ·Ευκαιρίες μετά το κραχ των ακινήτων-Πωλήσεις έως και 70% κάτω από τις αντικειμενικές τιμές·Επιμήκυνση των ομολόγων στα 50 χρόνια- Άρχισε η συζήτηση για το ελληνικό χρέος·ΣΥΡΙΖΑ- Σχίσμα στην Κεντρική Επιτροπή με το ρήγμα λίγο πριν από τις κάλπες