Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Επισκέψεις Σισμανίδη στους χώρους των κοινωνικών δομών του δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους την ιδιαίτερη ευαισθησία που πρέπει να επιδείξει ο Δήμος στο θέμα της της Κοινωνικής Προστασίας και της αλληλεγγύης στους αδύναμους συμπολίτες μας.

Ομιλία Σοφίας Σακαράφα στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς

Ομιλία Σοφίας Σακαράφα στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς
"Φίλες και φίλοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία σας σήμερα εδώ και την τιμή που κάνετε και σε μένα προσωπικά.

Ευχές Πάσχα από την "Τόλμη" Κιλκίς


Μοναδική τηλεοπτική εμπειρία η Μεγάλη Εβδομάδα στην 4Ε!

Μεγάλη Εβδομάδα συντροφιά με την τηλεόραση της 4Ε! Και φέτος θα παρακολουθήσουμε σε απευθείας δορυφορική μετάδοση με τους Αγίους Τόπους την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο! Το Μέγα Σάββατο στις 12:00 το θαυμαστό γεγονός της Χριστιανοσύνης “ταξιδεύει” μέσω του τηλεοπτικού σήματος της 4Ε στα σπίτια των Ορθοδόξων όπου γης.

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής και η Αρμενική Εθνική Επιτροπή σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 και την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 στη Θεσσαλονίκη.

«Το πρωτόκολλο Συνεργασίας ΕΣΕΕ –«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 15 Απριλίου 2014 υπογράφηκε Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τους επικεφαλής των δύο φορέων κκ Βασίλη Κορκίδη και Κώστα Γιαννόπουλο.

Πώς θα πάρετε επίδομα από 500 έως 1.000 ευρώ – Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Έως τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει η ειδική διαδικτυακή πύλη για την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους για το επίδομα του «κοινωνικού μερίσματος» από το πρωτογενές πλεόνασμα. Όσοι υποβάλουν τη σχετική αίτηση έως το τέλος Απριλίου, αναμένεται να λάβουν το εφάπαξ επίδομα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, έως τις 10 Μαΐου.

Αγόρασαν με δικά τους λεφτά τέσσερα νέα αυτοκίνητα

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τέσσερα (4) νέα επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία θα εξυπηρετούν καθημερινά τις υπηρεσιακές μετακινήσεις των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Ευχές Πάσχα από τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ν. Κιλκίς

Επί των εορτών του Παναγίου Πάσχα και της χαρμόσυνης αγγελίας της Ανάστασης του Σωτήρος, ο Πρόεδρος κ. το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργο/βων Ηλεκ/γων Ν.  Κιλκίς, σας εύχονται
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Νέο Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ν. Κιλκίς

Μετά το πέρας των Αρχαιρεσιών του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Κιλκίς, που διεξήχθησαν την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο μετά τη συγκρότησή του σε Σώμα στις 15-04-2014, έχει ως εξής:

Σημαιοστολίζεται ο νομός Κιλκίς

Ορίζεται από την Περιφέρεια κατά τον εορτασμό του Πάσχα γενικός σημαιοστολισμός σε όλη τη Διοικητική Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, των Δημόσιων και Δημοτικών Κτιρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ. των οργανισμών και Επιχειρήσεων του Δημοσίου και των Τραπεζών, από ώρα 08.00 της 18ης Απριλίου 2014 (Μεγάλη Παρασκευή) μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Απριλίου 2014 (Δευτέρα Διακαινησίμου).
Οι σημαίες θα υψωθούν μεσίστιες από ώρα 08.00 της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι ώρα 08.30 του Μεγάλου Σαββάτου.

Πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους άνω των 55 εκατ. ευρώ πριν από το Πάσχα

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα καταβληθούν πριν το Πάσχα οι πληρωμές του έτους 2013 για τα υπόλοιπα της Ενιαίας Ενίσχυσης, το Άρθρο 68, τους Ελαιώνες Μικρών Νησιών Αιγαίου κ.ά, ύψους πάνω από 55 εκατ. €. Οι ενισχύσεις αφορούν τους παραγωγούς όλης της χώρας.
Αναλυτικότερα θα δοθούν:

«Ισχύς εν τη ενώσει»

Γράφει ο Αλεξάνδρου Βασίλης
Ιδ. Υπάλληλος – Προπονητής
Υποψ. Δημοτικός σύμβουλος Παιονίας

Είμαστε ενωμένοι ... είμαστε δυνατοί ... είμαστε ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...
Όλα τα παραπάνω με έκαναν να πάρω την μεγάλη απόφαση να υπηρετήσω τον συνδυασμό ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με επικεφαλής την κ. Σόνια Συμεωνίδου.

Επιστροφή πινακίδων, αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, επιστρέφονται από σήμερα (16.04.2014) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Συναντήσεις και επισκέψεις Π. Τονικίδη

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Με τα στελέχη και τους εργαζόμενους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς είχε συνάντηση χθες Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.

H κατάσταση στους δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Ευχές Πάσχα από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης


Ευχαριστούμε την ELECTRONET ΚΑΡΈΛΗΣ

Η Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Κ.,o σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και το προσωπικό ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών ELECTRONET ΚΑΡΈΛΗΣ, για την προσφορά έξι ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών για τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Σκοτώθηκε 42χρονος σε τροχαίο

Στις 15.04.2014 το απόγευμα, στην Ξίφιανη Πέλλας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δίκυκλης μοτοσυκλέτας που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός και γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.

Ευχές Πάσχα από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


"Για να αποκτήσει η Παιονία την προοπτική που της αξίζει"

Γράφει ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παιονίας

Αγαπητοί Συνδημότες, αγαπητές Συνδημότισσες.
Σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας που θα θέσει τις βάσεις για μια κοινωνία με Σταθερότητα και Προοπτική, με Κοινωνική Συνοχή και Ανθρωπιά για το μέλλον που εμείς οι νέοι θέλουμε δημιουργήσουμε.

"Η πραγματική αλλαγή ξεκινά από τον εαυτό μας"

Γράφει ο Ευθύμιος Τσιτενίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Πυροσβέστης
Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στον τόπο μας και δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές απογοητεύομαι. Γιατί ο τρόπος λειτουργίας του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου είναι παλαιοκομματικός, γιατί δε συμβαίνουν πράγματα που δίνουν έστω μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον, γιατί δεν υπάρχει ένας δίαυλος ουσιαστικής επικοινωνίας Δήμου και νέων πολιτών και όσες φορές κάτι καλό πάει να γίνει, γίνεται προσχηματικά.

Οι τοπικές κοινωνίες και τα ‘‘ακηδεμόνευτα’’ καπελώματα

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Ολοκληρώθηκαν σχεδόν οι επιλογές των υποψηφίων περιφερειαρχών και δημάρχων από το αθηναϊκό κομματικό κέντρο. Χρίστηκαν επισήμως οι ‘‘εκλεκτοί’’ στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους -και ανεπισήμως στους μικρότερους- από τις πολιτικές ηγεσίες. Και έτσι δοξάστηκε η ‘‘ακομμάτιστη και ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση’’, η οποία -να μην το ξεχνάμε- αποτελεί έναν από τους ‘‘πυλώνες της δημοκρατίας’’ -κατά τα λεγόμενα των πατέρων του έθνους!

Λιζέτα Καλημέρη. Από βαθύ καημό βγαίνει το τραγούδι.

Γράφει η Χαρούλα Καραμπίδου
(φωτογραφίες: Ζωή Παπαδοπούλου, Studio Photo ZOOM Κιλκίς)
Ήταν ένα ραντεβού που το περιμέναμε από καιρό. Έχοντας ακόμα τη γλυκιά ανάμνηση από την περσινή της εμφάνιση στον «Ερωδιό», όλα λειτούργησαν όπως τα περιμέναμε. Η Λιζέτα Καλημέρη μας προϊδέασε από το καλωσόρισμα. «Μιας και έρχεται Πάσχα, κάπως έτσι θα περάσουμε και εμείς από τα Πάθη στην Ανάσταση». Και από τις πρώτες νότες αντιληφθήκαμε αμέσως τι ήθελε να πει. «Αχ, ζωή κάτι μου κρύβεις κάτι μαγικό που το ποθώ…». Και μιας και αυτό θα ήταν το ζητούμενο βαλθήκαμε όλοι μαζί να βρούμε το μυστικό, τη λογική, το συναίσθημα, το δόσιμο, το μοίρασμα, το σμίξιμο, το παράπονο.

Ο Παύλος Τονικίδης μιλά στη Γνώμη για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές


Δραστηριότητα Μαρτίου 2014 της Ελληνικής Αστυνομίας (Συλλήψεις – Εξιχνιάσεις – Εξαρθρώσεις – Κατασχέσεις)

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Ευχές από τον Σύλλογο Τριτέκνων ν. Κιλκίς


Καλή Ανάσταση
Το άγιο Φως της Ανάστασης,
ας φωτίσει τις ψυχές
και τις ζωές όλων μας.
Για τον Σύλλογο Τριτέκνων ν. Κιλκίς
Η πρόεδρος, Δωροθέα Μανιουρά

Από την ΓΝΩΜΗ αντί ευχών για το Πάσχα