Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Μάτσκος: "Ποιος δίνει σημασία για Μεσίστια Σημαία.."

Του Βασίλη Μάτσκου
Τελικά ποιοι τηρούν τις αποφάσεις της Αντιπεριφέρειας ή της Περιφέρειας για τον σημαιοστολισμό; (που κανονικά θα έπρεπε να είναι συνήθειά μας)
Τις μέρες των Εθνικών Εορτών ή ειδικών περιστάσεων "διατάσσεται" σημαιοστολισμός "Δημοσίων κτηρίων, Τραπεζικών καταστημάτων, κλπ..."

Ευχές Πάσχα Απόστολου Τζιτζικώστα


Σέρρες: "Τους έπιασαν με 4,8 κιλά χασίσι"

Συνελήφθησαν χθες (17.04.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 34 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, αγοράς και πώλησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.

Μπόλαρης: "Να μετατρέψουμε την απόγνωση σε Γεγονός Ζωής"

Υπογράφει ο
Μάρκος Μπόλαρης
Υποψ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Στη μυσταγωγία των ημερών, τη σκέψη συντροφεύει ο παράδοξος φαινομενικά στοχασμός του Ντοστογιέφσκι: η πτώση είναι η Ανάσταση. Η πτώση ως φθορά, ως συμβιβασμός, ως αλλοτρίωση που βιώνει η κοινωνία μας είναι ταυτόχρονα και η πρόκληση για να αναζητήσουμε την υπαρκτική γνησιότητα, την αλήθεια, την έξοδο από την κρίση. Αρκεί να αναμετρηθούμε με τα ουσιώδη του δημόσιου βίου.

Καλή εμφάνιση του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στο διασυλλογικό Παίδων-Κορασίδων με πρωταγωνίστρια την Καϊσίδου

Την Μεγάλη Τρίτη πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς στα Γιαννιτσά. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στον αθλητισμό η συμμετοχή των σωματείων ήταν ικανοποιητική αν και σε τίποτα δεν θύμιζε παλαιότερα χρόνια.

Μήνυμα Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη για το Πάσχα

Οι Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι μια από τις πιο λαμπρές γιορτές της Χριστιανοσύνης με μηνύματα και έννοιες συνυφασμένες με την ανθρώπινη ύπαρξη.

Ευχές Πάσχα από τους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς


Ευχές από την Ομοσπονδία Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας σας εύχονται
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση
Βασίλης Κωνσταντινίδης

Πρόεδρος του Δ.Σ.


Συνελήφθη 27χρονος για παράνομη οπλοκατοχή στο Κιλκίς

- Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα επαναληπτικό τυφέκιο, δύο περίστροφα, ένα πιστόλι κρότου - αερίου, καθώς φυσίγγια
Συνελήφθη χθες (17.04.2014) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στο Κιλκίς, σε έρευνα της οικίας του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ευχές Πάσχα από το Καφέ DERBY Κιλκίς

Το Καφέ Μπουγάτσα Αναψυκτήριο Οβελιστήριο DERBY Κιλκίς,
σας εύχεται
Καλή Aνάσταση και Χρόνια Πολλά

Ο Χριστόφορος Τουτουντζίδης υποψ. αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με τον Μ. Μπόλαρη

Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κεντρική Μακεδονία «συμμετέχω», του  Μ. Μπόλαρη, ανακοίνωσε τo όνομα του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, καθώς και ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΙΛΚΙΣ:

Τουτουντζίδης Χριστόφορος, Δικηγόρος 
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:
Παυλίδης Ιωσήφ - Μηχανικός (Νομός Κιλκίς)
Σπίγκος Χρήστος - Μηχανικός (Νομός Κιλκίς)

Συμβουλές Αστυνομίας ενόψει των εορτών του Πάσχα



Στο σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, η ασφάλεια αποτελεί ουσιαστική παράμετρο της διαμόρφωσης της ποιότητας της ζωής, της κοινωνικής συμβίωσης και της οικονομικής ανάπτυξης.

Οι εγκύκλιοι για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές

Το Υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου, εγκυκλίους, που αφορούν στη διαδικασία των επικείμενων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.
Στις εγκυκλίους, μεταξύ άλλων, προσδιορίζεται ο αριθμός των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων κάθε Εκλογικής Περιφέρειας, σύμφωνα με τον πληθυσμό της, βάσει των στοιχείων της τελευταίας απογραφής.
Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ
Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΔΩ

Συναντήσεις Ρούσσου με φορείς του τόπου

Στo πλαίσιο των συναντήσεών της με φορείς του τόπου, η υποψήφια δήμαρχος κ. Ιωάννα Ρούσσου επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής «αλλά..ΖΩ», συνοδευόμενη από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κ. Γκουντινούδη Χρήστο, κ. Παραστατίδου Αλεξία και κ. Μακρίδη Χαράλαμπο, επισκέφτηκε το Δασαρχείο Κιλκίς και ενημερώθηκε από τον Δασάρχη κ. Ευθύμιο Πολιτίδη για θέματα που άπτονται του Δήμου.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής: