Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 στον "Αλέξανδρο" Κιλκίς


«Πετάνε την μπάλα στην… κερκίδα»

Του Χάρη Τσιόκα 
Βδομάδα ανακοινώσεων για την στελέχωση των ευρωψηφοδελτίων,και περισσεύει το σκηνικό που επιβεβαιώνει την θυμόσοφη κρίση των πολιτών, ότι μετά την συμβολική υποψηφιότητα Ζαγοράκη, αβίαστα αποδίδεται ο σχολιασμός πως «πετάνε την μπάλα στην… κερκίδα»!

Τα Ελληνικά τρένα βγαίνουν και πάλι εκτός συνόρων από τις 10 Μαΐου 2014

Η νέα αναπτυξιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τις συγκοινωνίες. Μια νέα εποχή ξεκινά από τις 10 Μαΐου όπου θεσπίζεται η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής ανοίγοντας τις «πύλες» προς τα Βαλκάνια με καθημερινά επιβατικά σιδηροδρομικά δρομολόγια προς Σκόπια - Βελιγράδι αλλά και Σόφια με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά εισιτήρια.

Επτάλοφος Κιλκίς: Ματαιώνεται η πολιτιστική εκδήλωση «ΑΠΑΝ 'ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, βρίσκεται στη δυσάρεστη να ματαιώσει για φέτος τουλάχιστον την πολιτιστική εκδήλωση «ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ», η οποία διεξάγεται από το 2009, παραμονή Ζωοδόχου Πηγής στο Τάουτλη, με την αφιλοκερδή συμμετοχή Καλλιτεχνών στο μουσικό πρόγραμμα και την εθελοντική προσφορά εργασίας στο ψήσιμο και σερβίρισμα των επισκεπτών από τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους του Επταλόφου.

Εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου στον Ευρωπό

Η Δημοτική Κοινότητα Ευρωπού σας προσκαλεί να τταραβρεθείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται προς τιμήν του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στον Ευρωττό την Τετάρτη 23 Απριλίου 2074 και ώρα 17:00. 

Ιερά Πανήγυρης Ανακομιδής Τιμίων Λειψάνων Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου στην Κάρπη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Βλάχων» Κάρπης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, τις Θρησκευτικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που διοργανώνει προς τιμή του Πολιούχου της Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 στη 13:30 μ.μ.

Ανανέωση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ)

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (αρ.πρωτ. Δ29α/Φ.11/Γ.Π οικ.11762/420/10-04-2014 και με ΑΔΑ:ΒΙΗ2Λ-4ΣΓ):  Ημερομηνία έναρξης για την ανανέωση, αλλά και για την έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ) ορίζεται η 15η Απριλίου 2014 και ημερομηνία λήξης η 31η Δεκεμβρίου 2014.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Διακαινησίμου Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Διακαινησίμου Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου,
δείτε ΕΔΩ

ALCARAVAN, υπαινιγμός στον Μαρκές- Μικρό Μνημόσυνο στην αναχώρησή του

Γράφει ο Φώτης Μισόπουλος
ALCARAVAN*
υπαινιγμός στον Μαρκές
Δεν έβλεπα το χέρι, τ' άκουγα- σερνόταν-
ο ήλιος άρχιζε να καίει το πρόσωπο
ένα τουρλί*πετούσε- κι είναι απρόσωπο-
σαν μηχανή του χρόνου που ερχόταν

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (Κυριακή Πάσχα, 20 Απριλίου 2014)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Περιφερειακή Ενότητα, έχει ως εξής: