Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Στο Κιλκίς την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 ο Μπόλαρης

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» Μάρκος Μπόλαρης.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του έχει ως εξής:

"Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές"

Απάντηση - θέση του συνδυασμού Αλλά...ΖΩ για το θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Κιλκίς.
Η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής ΑΛΛΑ...ΖΩ, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στα περιβαλλοντικά ζητήματα, καθώς η προτεραιότητα στον άνθρωπο και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής με πρωταρχικό τομέα το περιβάλλον, αποτελούν έναν από τους βασικούς άξονες του προγράμματος μας. Απαντώντας λοιπόν στο ερώτημα που τέθηκε από το Σύλλογο Γονέων κ Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού σχολείου αλλά και από κατοίκους της περιοχής, αναφέρουμε τα εξής:

"Μια γυναίκα μόνη απέναντι σε όλο το χωριό"

- Mια διδακτική ιστορία από την εποχή της “Ισχυρής Ελλάδας”. Ένα άρθρο του 2006 για κάποια πράγματα που δεν εμφανίστηκαν μαγικά μέσα στη κρίση αλλά συνδέονται με βαθύτερες παθογένειες.
- Θύμα σωματεμπορίας μια Ουκρανή περιγράφει δια της δικηγόρου της το διπλό βασανιστήριο της σκλαβιάς και της δίκης της


Της Μαρίας Δεληθανάση

Η κατάθεση της γυναίκας στην κατάμεστη αίθουσα κράτησε πεντέμισι ώρες. Στο ακροατήριο, όλο το χωριό. Και το πιο εντυπωσιακό: οι γυναίκες του χωριού. Μάρτυρες υπεράσπισης ο ιερέας του χωριού, ο εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο δημοσιογράφος του μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού, ο εργολάβος οικοδομών και άλλοι. Όλοι διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους για τα χρηστά ήθη του κατηγορούμενου και την εξαιρετική ποιότητα του χαρακτήρα του.

"Για όλους εμάς που ζούμε και αγαπούμε την Παιονία μας"

Γράφει η Αντωνία Παπά
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος 
Δεν υπάρχει εξ ορισμού κανείς που να σκέφτεται αρνητικά για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Που να μη θέλει βαθιά μέσα στην ψυχή του να δει αυτό τον τόπο να αναπτύσσεται, να είναι γεμάτος με ζωντάνια και με ανθρώπους ευτυχισμένους να προσπαθούν και να αγωνίζονται για το κοινό καλό, για ανάπτυξη και προκοπή.

Πρόδρομος (Μάκης) Πεντζερετζής, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς


Υποψήφιοι σύμβουλοι του Μπόλαρη σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κεντρική Μακεδονία «συμμετέχω»,με επικεφαλής τον Μάρκο Μπόλαρη, ανακοινώνει τα ονόματα τεσσάρων ακόμη υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στους νομούς Θεσσαλονίκης και Σερρών. Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Εγκρίθηκαν με διαδικασίες fast track άλλα δύο επενδυτικά σχέδια, προϋπολογισμού 2,150 εκ. €

Ολοκληρώθηκαν μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας γνωμοδοτικής επιτροπής αξιολόγησης των σχεδίων επενδύσεων στο πλαίσιο του Μέτρου 123Α «Μεταποίηση και Εμπορία Γεωργικών Προϊόντων» δύο νέες επενδύσεις, οι οποίες αξιολογήθηκαν με τη νέα απλοποιημένη διαδικασία fast track της 3ης πρόσκλησης.

"Ο Γκουντενούδης θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας"

Γράφει ο Γιώργος Παμποράκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
π. Αντιδήμαρχος Πολυκάστρου
Σε λιγότερο από ένα μήνα θα σταθούμε απέναντι στην κάλπη για να επιλέξουμε την επόμενη Δημοτική Αρχή, δηλ. το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους που θα μας εκπροσωπήσουν στο Δήμο Παιονίας και στο Δημοτικό Συμβούλιο για πέντε χρόνια.

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες της Νιόβης σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πέλλα και Πιερία

Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πέλλας και Πιερίας ανακοίνωσε η επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου.

Όλοι οι φίλαθλοι του ν. Κιλκίς, το Σάββατο 26 Απριλίου 2014, στο Πολύκαστρο


ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ PLAY OFFS 
ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 
(ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 & ΩΡΑ/18:00
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!

Συνάντηση εργασίας Χρήστου Γκουντενούδη με τις Διοικήσεις του Νοσοκομείου Γουμένισσας και του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου του συνδυασμού του Χ. Γκουντενούδη
Η υγεία, η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη δεν ανήκει στενά στις αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι Δήμοι όμως σηκώνουν μεγάλο βάρος αυτής της λειτουργίας καθώς αναπτύσσουν διεκδικητικούς μηχανισμούς για την υποστήριξη των απαιτούμενων υποδομών σε έμψυχο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, σε κτηριακές εγκαταστάσεις και μεριμνούν γενικότερα για την αναβάθμιση των συνθηκών υγείας του πολίτη.

Κιλκίς: Ημερίδα για τα αποτελέσματά του ευρωπαϊκού σχεδίου EcoTASK

Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των στόχων και αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού σχεδίου «EcoTASK: Ανταλλαγή μεθόδων και στρατηγικών για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης», διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Grundtvig.

"Ο λαϊκισμός στη Υγεία δεν έχει όρια"

Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. Η ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΓΚΗ ΑΥΞΗΣΗ
ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

Υπογράφει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς
Tους τελευταίους μήνες, ασθενείς και φαρμακοποιοί, γίναμε μάρτυρες αλόγιστων αυξήσεων των πραγματικών συμμετοχών επί των φαρμάκων, με αποκορύφωμα το δελτίο τιμών Μαρτίου 2014. Τους τελευταίους μήνες και πριν την έκδοση του νέου δελτίου τιμών η κυβέρνηση διατυμπάνιζε την επερχόμενη μείωση τιμών αποσκοπώντας σε πολιτικά οφέλη και δημιουργία εντυπώσεων.

Επίσκεψη Ρούσσου στο Γερακαριό Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Αλλά..ΖΩ
Μεγάλη έκπληξη περίμενε την υποψήφια Δήμαρχο κα Ρούσσου Ιωάννα, καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, Δεμερτζίδη Κώστα, Μιχαηλίδη Δάμο και Παραστατίδου Αλεξία που την συνόδευαν ανήμερα της Λαμπρής, όταν επισκέφθηκαν το Γερακαριό του δήμου Κιλκίς.

"Όχι στον αφανισμό των Επιμελητηρίων"

Υπογράφει ο Π. Τονικίδης
Πρόεδρος  Επιμελητηρίου Κιλκίς
Τα Επιμελητήρια εκπροσωπούν ένα θεσμό που συνεισφέρει διαχρονικά στην ανάπτυξη της χώρας, υπηρετώντας και εκφράζοντας το σύνολο των Ελληνικών επιχειρήσεων, κάθε μεγέθους και κλάδου, εδώ και έναν αιώνα περίπου.

Επίσκεψη Δημήτρη Σισμανίδη στο Κέντρο‘’ΒηματίΖΩ" ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Η Κοινωνική Προστασία είναι ο τομέας στον οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα η Δημοτική Παράταξη ’’Άνοδος – 7 Πολις’’ και ο επικεφαλής της, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης γιατί πιστεύουν ακράδαντα ότι η αδυναμία μπορεί να μετατραπεί σε δύναμη, σε διεκδίκηση, σε βελτίωση των υποδομών που αφορούν τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Για μια Κοινωνική Συνοχή στην πράξη. 

Επίσκεψη Περικλή στον Όσιο Νικόδημο

Ο Υπ. Αντιπεριφεριάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» παρέστη, όπως κάθε χρόνο, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Παρασκευής στο Μοναστήρι του Οσίου Νικόδημου Πενταλόφου με την κορύφωση του Θείου Δράματος και την μαρτυρική πορεία του Εσταυρωμένου.

Ευχές από την ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς

Ημέρες Αγάπης, Ημέρες Γιορτής, Ημέρες Χαράς 
Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να σηματοδοτήσει και 
ην Ανάσταση της Πατρίδας μας. 
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σφαγή για το μέρισμα- Η απόλυτη παρανομία – Ούτε αίτηση δεν επιτρέπεται να υποβάλλουν οι άνεργοι που δεν έχουν στέγη (για το βοήθημα των 500 ευρώ!)·Με ΑΣΕΠ και οι μετατάξεις στο Δημόσιο·Μειώσεις επί θύραις σε συντάξεις, εφάπαξ και αύξηση στα όρια ηλικίας
ΕΘΝΟΣ ·Ορόσημο για το χρέος η 5η Μαΐου-Δέσμευση για ελάφρυνση περιμένει από το EUROGROUP η κυβέρνηση·Για 415.000 επαγγελματίες – Απαλλαγή για δηλώσεις ΦΠΑ·Για πρώτη φορά- Ο Πατριάρχης στο Νταχάου