Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Κιλκίς 2.015 μΧ. Ο νέος δήμαρχος Κιλκίς εγκαινιάζει το Μουσείο Σιταριού. Εκατoντάδες επιπλέον θέσεις εργασίας είναι γεγονός!

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Μεγάλη ημέρα σήμερα στο Κιλκίς! Ο νέος δήμαρχος Κιλκίς εγκαινιάζει επιτέλους το Μουσείο Σιταριού. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε, έσκυψε το κεφάλι και δουλεύει μόνο για το καλό της πόλης και των κατοίκων της. Τέρμα οι άσκοπες εμφανίσεις σε εκκλησίες, κέντρα διασκέδασης, αδιάφορες εκδηλώσεις. Τέρμα τα μεγάλα λόγια, οι υποσχέσεις, τα γλειψίματα, τα ρουσφέτια, οι γνωριμίες και το βόλεμα των δικών μας παιδιών…. Δουλειά και μόνο δουλειά.. Για το καλό του Κιλκίς…

Σεμινάριο Kick Boxing στο Kinesis Fight Club Kilkis

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kyokushin Karate στην Ρουμάνια τον Ιούλιο βρέθηκε ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Kick Boxing της WPKA και νυν αθλητής του Καράτε Δημήτρης Μπακόλας και πάλι στο Kinesis Fight Club .

Συνταξιοδότηση Καθηγητών ν. Κιλκίς

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς
Κυριακής Ματσακίδου
Α) Αιτήσεων- Παραιτήσεων  από την υπηρεσία στο ΠΥΣΔΕ ΚΙΛΚΙΣ (17)
Ενημερώνονται οι συνάδελφοι ότι ο αριθμός εκπαιδευτικών κατά  ειδικότητα που υπέβαλαν αίτηση παραίτησης στο ΠΥΣΔΕ ΚΙΛΚΙΣ στις οριζόμενες προθεσμίες (20 έως 30-4-2014) είναι ο εξής:

Στο παζάρι του Κιλκίς ο Τζιτζικώστας

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Την πόλη του Κιλκίς επισέφθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 4 Μαϊου, μία μέρα πριν την κεντρική του ομιλία.

Στο Επιμελητήριο Κιλκίς ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης



Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Με έκδηλο ενθουσιασμό έγινε χθες 2 Μαΐου 2014 δεκτός ο Ιβάν Σαββίδης στο Κιλκίς, σε μια επίσκεψη – έκπληξη με στόχο να στηρίξει τους φίλους του, όπως ο ίδιος τόνισε, σ` αυτή τη κρίσιμη περίοδο για το τόπο μας, καθώς βαδίζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ομιλία Τζιτζικώστα στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς την Κυριακή 4 Μαΐου 2014



Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας θα πραγματοποιήσει αύριο, Κυριακή 4 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, την κεντρική του ομιλία στο Κιλκίς,  στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Κιλκίς με την «Αλληλεγγύη».

O Υποψήφιος Ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς στο νομό Κιλκίς την Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νότης Μαριάς, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο νομό Κιλκίς την Κυριακή 4 Μαΐου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Κολότσιος: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Με γρήγορους ρυθμούς ο συνδυασμός του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη», συνεχίζει το ακούραστο πρόγραμμά του, με επικεφαλής τον Πεικλή Κολότσιο, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και τους περιφερειακούς του συμβούλους.

Δήλωση Σ.Συμεωνίδου για την μάχη Ραβινέ

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
«Το Ραβινέ κατελήφθη και θα κρατηθή μέχρις ότου και ο τελευταίος μας φονευθεί…» Στην αναφορά αυτή του ήρωα της Μάχης στο ύψωμα Ραβινέ, την Πρωτομαγιά του 1917, λοχαγού Γουλιανού περικλείεται η δόξα του ελληνικού στρατού που υπεράσπισε και κατοχύρωσε με το αίμα του τη Μακεδονία μας, αφήνοντας σε εμάς το ιερό καθήκον της έμπρακτης απόδοσης τιμής με την συνεχή μέριμνα για την ισχυροποίηση και την ανάπτυξη του καθαγιασμένου τόπου μας.

Ο Α.Ο. Δόξα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαπτιστή Κιλκίς χορεύουν