Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου (9-5-2014)


Επίσκεψη Σισμανίδη σε εμπορικά καταστήματα της πόλης του Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Με ενθουσιασμό και με πολλή εγκαρδιότητα υποδέχονται τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη οι δημότες σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Κιλκίς.

"Περιοδεία Δ. Σισμανίδη σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς, Χέρσου, Μουριών, Δοϊράνης και ομιλία σε Σ.Σ. Μουριών και Δροσάτο"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Σε οικισμούς του Κιλκίς, στο λεκανοπέδιο των Μουριών και της Δοϊράνης περιόδευσε αυτό το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης.

Εξεταστικό Κέντρο Σημάτων στο Δήμο Παιονίας

Μία ακόμα χρήσιμη και απαραίτητη υπηρεσία προς τους δημότες της Παιονίας θα προσφέρει από την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 το παράρτημα της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που λειτουργεί στο πρώην Δημαρχείο της Γουμένισσας.

«Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας 2014»

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή της Αν. Διοικητή της Π.Υ. Γουμένισσας Ανθυποπυραγού Νακοπούλου Θεοδοσίας, στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας 2014» που διεξήχθη το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, στη πόλη του Άργους του Νομού Αργολίδας στην Πελοπόννησο. Με τα χρώματα του Π.Σ. τερμάτισε στην πρώτη θέση της κούρσας των 400 μ. με χρόνο 61.38’’ κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στα Πιέρια όρη το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου

Τα Πιέρια όρη επισκέφθηκαν οι τάξεις Ε και Στ του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Χέρσου την Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Μαίου 2014 στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντκής εκπαίδευσης "στα μονοπάτια του Ολύμπου" με ευθύνη και συνεργασία του ΚΠΕ Α. Ολύμπου.

Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στο Βαπτιστή Κιλκίς



Πολιτιστικός Σύλλογος Βαπτιστή πραγματοποίησε εκδήλωση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων για τη γιορτή της μητέρας. Όλες οι μανούλες του χωριού παρακολούθησαν την εκδήλωση που περιείχε ομιλία, παρουσιάσεις και ποιήματα. Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στη γιορτή μας!

Η Πυροσβεστική Γουμένισσας ευχαριστεί...

Ο Διοικητής Πυραγός Γκαντίδης Χρήστος και όλο το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας ευχαριστούν θερμά την διεύθυνση και το προσωπικό της «EXPRESS SERVICE – Συνεργείο Πολυκάστρου» για την ευγενική συμμετοχή τους στην «Ετήσια Πυροσβεστική Εκπαίδευση» των υπαλλήλων της, με την παραχώρηση – διάθεση ενός «ανακυκλώσιμου οχήματος», στο οποίο οι Πυροσβέστες εκπαιδεύτηκαν σε ενέργειες απεγκλωβισμού και διάσωσης κινδυνευόντων ατόμων από τροχαία ατυχήματα καθώς επίσης και σε κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα.

Στην Λαϊκή Αγορά Αξιούπολης η Σόνια

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Στη λαϊκή αγορά Αξιούπολης η κ. Σόνια Συμεωνίδου – Νούλα το πρωί της Τετάρτης 6 Μαίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκατοντάδες δημότες και μικροπωλητές για όλα όσα απασχολούν την αγορά και τα ιδιαίτερα προβλήματά της, γνώστης των οποίων άλλωστε είναι από την καθημερινή επαφή με τους πολίτες.

Ο υποψ. ευρωβουλευτής Νίκος Χρυσόγελος μιλά στη Γνώμη


Χατζηγεωργιάδης: "Ο κ. Παύλος Τονικίδης οφείλει να απαντήσει"

Υπογράφει ο Σταύρος Χατζηγεωργιάδης
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κιλκίς
"Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς και με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, οφείλω να σας ενημερώσω μέσω των ΜΜΕ, για την πλήρη υποβάθμιση και απαξίωση του επιμελητηριακού θεσμού από την Διοικητική επιτροπή του επιμελητηρίου Κιλκίς καθώς επίσης και την υποκρισία της για την υποστήριξη της υποχρεωτικότητας των συνδρομών στα Επιμελητήρια, όταν τόσο ο πρόεδρος της & Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Παύλος Τονικίδης όσο και η ίδια, δείχνει αδιαφορία για την λειτουργία των θεσμών.

Πολιτική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τον Νίκο Χουντή

Πολιτική συγκέντρωση διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με θέμα την τριπλή μάχη των εκλογών του Μαΐου με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή.

«Οι Μακεδόνες και γενικά οι Έλληνες είναι συνηθισμένοι να δίνουν σκληρές και άνισες μάχες»

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Στην 96η επέτειο της μάχης του Σκρα, την Κυριακή 11 Μαϊου 2014, παρευρέθηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς Συμβούλους του. Η επέτειος πραγματοποιήθηε με τον προσήκοντα σεβασμό στην ιστορική μνήμη του ιστορικού οικισμού της Παιονίας.

Θεοδώρα Παπαδοπούλου, υποψ. δημοτική σύμβουλος Κιλκίς


«One Hotel, 16 rooms fashion show» στο Habitat Κιλκίς


Τέχνη & Πολιτική

Γράφει η Ευθυμία (Φαίη) Λιαρετίδου*
Ο τίτλος εκ πρώτης όψεως μοιάζει ελαφρώς οξύμωρος, μιας και για πολλούς αυτές οι δύο έννοιες είναι αντίθετες και αντικρουόμενες. Γιατί είναι δεδομένο και έμφυτο στην νοοτροπία του Νεοέλληνα, πέρα από την πολιτική-ιδεολογική αδράνεια, η όποια εμπλοκή στα καλλιτεχνικά δρώμενα να αναιρεί αυτομάτως την ταυτόχρονη συμμετοχή στα κοινά. Ας μην βιαστούμε να αναζητήσουμε την απάντηση σε τούτο το ερώτημα, διότι στην συνέχεια του άρθρου αναδεικνύεται απλόχερα.

Κεντρικές ομιλίες Γκουντενούδη σε Πολύκαστρο και Γουμένισσα

Πρόσκληση για κεντρική ομιλία Κώστα Γιαννόπουλου

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Κιλκίς του Συνδυασμού "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια" Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, σας καλούν στην κεντρική ομιλία του συνδυασμού στο Πολύκαστρο. 

Την Τρίτη 13/5 και ώρα 20.30 στην αίθουσα του δημοτικού κέντρου Πολιτισμού και πληροφόρησης Πολυκάστρου.

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει δύναμη και αισιοδοξία γιατί μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε την περιφέρειά μας και πάλι πρωταθλήτρια.

Με τιμή Κωνσταντίνος Ι. Γιαννόπουλος

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ανδρικής μας ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Απαλλαγμένη από το βαθμολογικό άγχος η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς κατάφερε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο στην πολύ καλή έδρα του Εθνικού Γοργόπης και να φύγει νικήτρια με σκορ 1-3. Οι πιτσιρικάδες του Αλέξανδρου έδειξαν για ακόμη μία φορά ότι απαλλαγμένοι από την πίεση και το άγχος ,αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και έχουν μεγάλες δυνατότητες.

Ρομαίηκα, Δευτέρα 12 Μαϊου 2014

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΠΕΤΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΠΕΤΑ

Άλλος πηγαίνει σύντομα
εις την οδό Καπέτα
κι εσύ λόγια αράδιαζε
και παίζε την τρομπέτα.

Μεγάλες εμφανίσεις και ρεκόρ για Αθανασοπούλου και Παντερμαλή του Αίαντα Κιλκίς



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου με πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα, στο Καυτανζόγλειο στάδιο το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας, του Κιλκίς και της Ημαθίας.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Δόγμα Ρεπούση στους Ευέλπιδες- Απίστευτη καταγγελία Οι πανεπιστημιακοί που υπερασπίστηκαν το κατάπτυστο βιβλίο της βουλευτού της ΔΗΜ. ΑΡ., κρίνουν ποιος θα διδάξει Στρατιωτική Ιστορία στους αξιωματικούς·Τορπίλη στον ΣΥΡΙΖΑ από το μυστικό ραντεβού της Δούρου με τον Μαρινάκη·Ο Άρειος Πάγος είπε «ΝΑΙ» στη Χρυσή Αυγή
ΕΘΝΟΣ ·Οδικός χάρτης για τις εξετάσεις της Α΄ Λυκείου- Εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για το πρόγραμμα και την τράπεζα θεμάτων·Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες- Όλοι «σκληρό ροκ» στην τελική ευθεία (Σαμαράς- Τσίπρας- Βενιζέλος)·Ουκρανία – Πόλεμος για τα δημοψηφίσματα

Μάθε που ψηφίζεις

Το υπουργείο Εσωτερικών ενεργοποίησε το σύστημα των στοιχείων του εκλογικού σώματος. Κάθε πολίτης, έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία όπως Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Έτος Γέννησης, Όνομα Μητέρας (προαιρετικό)*, ή μόνο τα πεδία Ειδικού Εκλογικού Αριθμού (Ε.Ε.Α.) και Επώνυμο εφόσον τα γνωρίζει.
Δείτε ΕΔΩ

Τρίτη άποψη, Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@ Δεν σας ξέχασα. Είπα πως θα είμαι μαζί σας καθημερινά μέχρι τις 25 Μαϊου. Τότε που θα μάθουμε «από πόσα οβά είνετε το φούστορον».
@@ Δημοτικές, περιφερειακές και Ευρωκοινοβουλευτικές εκλογές. 370 εκατομμύρια ψηφοδέλτια θα τυπωθούν. 300 000 υποψήφιοι.