Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αγαθοπούλου: "Θα αλλάξει επιτέλους κάτι σε αυτή τη χώρα, σε αυτή την πόλη;"

Γράφει η Ειρήνη Ελένη Αγαθοπούλου
Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες μέρες απομένουν για τις τρεις μεγάλες εκλογικές μάχες, της τοπικής, περιφερειακής αυτοδιοίκησης και των ευρωεκλογών. Και το μεγάλο ερώτημα που πλανάται στην ατμόσφαιρα είναι: Θα αλλάξει επιτέλους κάτι σε αυτή τη χώρα, σε αυτή την πόλη;

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί...

Το Δ. Σ. του περιφερειακού τμήματος Κιλκίς, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστεί θερμά:
· Την ανώνυμη συμπολίτισσά μας, που πρόσφερε στον Ε.Ε.Σ. 600€.
· Την ανώνυμη κυρία που πρόσφερε στον Ε.Ε.Σ. 50€.
· Την οικογένεια του Δημήτρη Βασιλειάδη, γιατί προσέφερε στον Ε.Ε.Σ. το ποσό των 473€, αντί στεφάνων στη μνήμη του.

Επίσκεψη εκπροσώπων συμμετεχουσών χωρών στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση / Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig, του ΚΠΕ Κιλκίς

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση / Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig και ανταλλαγής επισκέψεων των εκπροσώπων των φορέων των χωρών, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Castuera της Ισπανίας από τις 26 Μαΐου έως τις 30 Μαΐου 2014. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μέλη καθώς και εθελοντές του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Εκλογές Μαΐου 2014: Ο εκβιασμός και η λήθη

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή, Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ
«Χωρίς εμάς κυβέρνηση δεν υπάρχει», δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά την έκτακτη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Έτσι, η ενδεχόμενη κατάρρευση της «Ελιάς» στις εκλογές του Μαΐου θα θέσει εύλογα, σύμφωνα με τα προαναφερθέντα, το ερώτημα της επιβίωσης της κυβέρνησης.

Ομιλία Σόνιας Συμεωνίδου στη Γουμένισσα

Ομιλία Σόνιας Συμεωνίδου στη Γουμένισσα
"Φίλες και φίλοι,
Ζούμε σ´ έναν ευλογημένο Τόπο,
Έναν ξεχωριστό τόπο με φιλόξενους ανθρώπους που σέβονται και τιμούν την Ιστορία του, τα ήθη και τα έθιμα, την πολιτισμική τους κληρονομιά.

Στην επέτειο της Μάχης Σκρα η Σόνια

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Η επί κεφαλής του συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου – Νούλα παρέστη την Κυριακή 11 Μαΐου στο Σκρα και συμμετείχε στην επίσημη εκδήλωση για την επέτειο της Μάχης Σκρα, αποδίδοντας φόρο τιμής στους πεσόντες Έλληνες στρατιώτες στην ιστορική μάχη του Μαΐου 1918.

Υποχρεωτική η υποβολή των τιμοκαταλόγων Εκπαιδευτηρίων στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Σύμφωνα με το άρθρο 87 της αριθ. Α2-861/2013 Υπουργικής Απόφασης «Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Δ.Ι.Ε.Π.Π.Υ), τα κάθε είδους Φροντιστήρια, Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, Ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, υποχρεούνται να καταθέτουν σε ηλεκτρονική μορφή στη Δ/νση Παρατηρητηρίου Τιμών και Τιμοληψιών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (email: ftsirog@e-prices.gr), το αργότερο μέχρι της 15 Ιουνίου εκάστου έτους τιμοκατάλογο των παρεχόμενων υπηρεσιών τους για το επόμενο έτος. Υπόδειγμα φόρμας τιμοκαταλόγων υπάρχει στην ιστοσελίδα e-prices.gr.

Χρόνια πολλά είπαν στον πατέρα Επιφάνιο, οι ενορίτες του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς



"Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας: Νεανικές πρωτοβουλίες με στόχο την ανάπτυξη

Ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ «ΆΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» υπέβαλλε πρόταση υλοποίησης Ευρωπαϊκού Προγράμματος Νεολαίας περί τα τέλη του 2013.Ο Πρόεδρος κ.Αστέριος Τάτσης και το ΔΣ του Συλλόγου με ιδιαίτερη χαρά γνωστοποιούν την έγκριση του προγράμματος (GR-12-Ε102-2013-R3) με τίτλο «ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ».

Η υποψ. ευρωβουλευτής της "Ελιάς" Εύα Καϊλή μιλά στη Γνώμη