Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Αισθητή η παρουσία των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α' - Οκτώ μετάλλια και πολλά ρεκόρ για τους μικρούς του συλλόγου

Με πολύ αισθητή την παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαΐου στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων (γεννημένοι 1999-2001) με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς, Πιερίας – Ημαθίας

Οι χαζοί και τα κορόιδα και αυτοί που κάνουν ότι γουστάρουν

Γράφει ο  Πάνος Μαύρος
Που λες Δήμαρχε Κιλκίς, αυτές οι φώτο είναι χθεσινές (και φυσικά καθημερινές). Είναι στους κεντρικούς ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ του Κιλκίς. Σχολείο πήγες. θα γνωρίζεις ότι "πεζόδρομος" είναι ο δρόμος για πεζούς. Δεν είναι πάρκινγκ ΠΑΡΑΝΟΜΑ σταθμευμένων αυτοκινήτων. Στο Κιλκίς όμως υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων. 

Δήλωση Σισμανίδη για τις σημερινές εκλογές

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ''Ανοδος – 7Πολις'' Δημήτρης Σισμανίδης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σήμερα το πρωί στο 132ο Εκλογικό Τμήμα του Νέου Αγιονερίου.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για λαθραία τσιγάρα στην Κολχίδα Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (17.05.2014) το απόγευμα στην Κολχίδα Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, μία ημεδαπή 46 ετών και ένας ημεδαπός 56 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

Συνελήφθη 37χρονος για κλοπή ποδηλάτου στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (17.05.2014) το πρωί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 37 ετών, για κλοπή ποδηλάτου.