Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Χορεύουν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη….

 Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Συναντιούνται δύο φορές την εβδομάδα, διασκεδάζουν, γυμνάζονται, αναζωογονούνται και περνούν όμορφα τον χρόνο τους, ερχόμενοι σε επαφή με κάτι που αγαπούν πολύ: τον παραδοσιακό χορό! Ο λόγος για τα μέλη του χορευτικού της Λέσχης Τραπεζοϋπαλλήλων Κιλκίς.

Ευχαριστήριο Αθανάσιου Καριοφύλλη

Ευχαριστώ τους δημότες και τις δημότισσες του δήμου Κιλκίς που με στήριξαν ως υποψήφιο  σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς στον συνδυασμό «Άνοδος – 7πολις», δίνοντας έτσι το προβάδισμα για την νίκη της ερχόμενης Κυριακής. Υπόσχομαι να υπηρετήσω με σεβασμό και συνέπεια τα καθήκοντά μου με όπλα μου την πίστη και την ελπίδα.
Αθανάσιος Καριοφύλλης

«Επίσκεψη εκπροσώπων συμμετεχουσών χωρών στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση/Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig, του ΚΠΕ Κιλκίς»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση/Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig και ανταλλαγής επισκέψεων των εκπροσώπων των φορέων των χωρών, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Faro της Πορτογαλίας από τις 10 Μαρτίου έως τις 14 Μαρτίου 2014. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν μέλη καθώς και εθελοντές του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς.

"Οι διαφορές μας"



Διέπρεψε ο Γ.Σ. Μανδρών με πρωτιές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών- γυναικών

Διέπρεψε ο ΓΣ Μανδρών με πρωτιές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών- γυναικών. Το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών πραγματοποιήθηκε στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 10 Μαΐου.

Συλλογή φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Σερβία

Υπογράφει το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Όπως γνωστοποιήθηκε, μέσω του διαδικτύου, η πρεσβεία της Σερβίας με έγγραφο της από 18-5-14, κάνει έκκληση για βοήθεια. Υπάρχει ανάγκη για φάρμακα και ιατρικό υλικό το οποίο και θα προωθηθεί άμεσα στις πληγείσες περιοχές.

Διακρίσεις μαθητών ΤΕΧΝΗΣ στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής ΤΟΥΟΤΑ

Με διακρίσεις για τους μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς ολοκληρώθηκε η Α' φάση του 8ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής ΤΟΥΟΤΑ για παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, με θέμα “Το αυτοκίνητο των ονείρων σου”. Ειδικότερα, στον Εθνικό Διαγωνισμό που προκήρυξε η ΤΟΥΟΤΑ, στην 1η κατηγορία - κάτω των 8 ετών, 1ος νικητής αναδείχθηκε ο Θεόφιλος Στεφανίδης, ενώ στην 2η κατηγορία -από 8 έως 11 ετών, 3η νικήτρια η Χρυσάνθη Πουλτουρτζίδου.

Οι σταυροί προτίμησης όλων των υποψηφίων Σισμανίδη και Τονικίδη στο δήμο Κιλκίς

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Σισμανίδη και Τονικίδη σε ολόκληρο τον δήμο Κιλκίς. Διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Υποψήφιοι Σισμανίδη ΕΔΩ
Υποψήφιοι Τονικίδη ΕΔΩ

Ευρωβουλή: Οι «εκτελεστές» και τα «διακοσμητικά στοιχεία»

Του Δημήτρη Μάρδα,
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών επιστημών του ΑΠΘ

Τι είναι «επικουρικότητα», τι σημαίνουν οι ο όροι «Ευρώπη της μεταβλητής γεωμετρίας», ή της «ρήτρας εξαίρεσης», ποια η έννοια της «ομοφωνίας» και της «ενισχυμένης πλειοψηφίας» στους κόλπους του Συμβουλίου κατά τη Συνθήκη της Λισσαβόνας, πότε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ) παίζει ασήμαντο ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων;

Εκδήλωση στο 2ο γυμνάσιο Κιλκίς για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Γράφει ο Παναγιώτης Τριαρίδης
Μια πολύ ωραία εκδήλωση διοργάνωσε το 2ο γυμνάσιο Κιλκίς στην μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων και βεβαίως συμμετείχε και ο σύλλογος γονέων μοιράζοντας στα παιδιά ποντιακά εδέσματα και αριάνι προσφορά της Φάρμας Κουκάκη την οποία και ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.

Περικλής: "Όλοι μαζί είμαστε ένα!"

"Φίλες και φίλοι Κιλκισιώτες/τισσες
Σας ευχαριστώ όλους και όλες μέσα από την ψυχή μου που στείλατε με την ψήφο σας την "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" στην πρώτη θέση.
Κερδισμένοι το βράδυ των εκλογών της Κυριακής 25 Μαΐου 2014 σας υπόσχομαι ότι θα είστε εσείς.

Καρβουνίδης: "Παραμένω στη θέση μου μέχρι νεωτέρας"

Σε συνέχεια της ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ παραθέτω τα εξής:
Σήμερα 21-5-2014 υπέβαλα την παραίτησή μου στον πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Παύλο Τονικίδη.

Μετάλλια για τον Άθλο Κιλκίς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxingτης W.A.K.F. στην Ουγγαρία

Στις 17 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing τηςW.A.K.F. στο Ζαλαεγκέρζεγκ της Ουγγαρίας.

Ευχαριστήριο Δωροθέας – Μαρίας Μανιουρά

"Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους δημότες και δημότισσες του δήμου Κιλκίς, που με τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και την εμπιστοσύνη τους δίνοντας στον συνδυασμό «.Ανοδος – 7πολις» το προβάδισμα – πρόκριμα για τη νίκη της ερχόμενης Κυριακής. 

Απολογισμός και συμπεράσματα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Απολογισμός και συμπεράσματα. Η αγωνιστική περίοδος 2013-14 είναι
πλέον παρελθόν για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και ήρθε η
ώρα να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε.

Δήλωση Τονικίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
"Οι εκλογές της 18ης Μαΐου τελείωσαν με κύριο χαρακτηριστικό την ψύχραιμη στάση των υπευθύνων πολιτών. Οι πολίτες που συμμετείχαν άντεξαν σε συμπεριφορές και πρακτικές περασμένων δεκαετιών.

ΕΛΜΕ Κιλκίς: "Επιμόρφωση για τους τύπους και με το κιλό. Ουσία μηδέν."

Υπογράφει η ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το τελευταίο διάστημα το γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς βρίσκεται σε τρομερή κινητικότητα. Ο λόγος είναι ότι εκπονήθηκε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα «μαμούθ», με τον εύγλωττο τίτλο: «Το σχολείο του μέλλοντος. Μάνατζμεντ και διοίκηση», διάρκειας 14 μηνών. Το σεμινάριο έχει ήδη ξεκινήσει και συμμετέχουν σε αυτό τόσο μόνιμοι εκπαιδευτικοί όσο και πτυχιούχοι συναφών σχολών.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Αλ. Τσίπρας σε μεγάλη συγκέντρωση στην Πάτρα- Όχι στους εκλεκτούς Σαμαρά, ναι στα προοδευτικά ψηφοδέλτια·Συνέντευξη Ρένας Δούρου- Πλατιά κοινωνική συμμαχία για την Αττική·Γ. Σακελλαρίδης:- Αόρατος δήμαρχος ο Γ. Καμίνης
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Βαρύ πλήγμα για 22 Ταμεία!- Η κατάργηση των πόρων υπέρ τρίτων φέρνει πιο φθηνές υπηρεσίες αλλά και καταστροφές ·Δεσμεύσεις για 770.000 νέες θέσεις εργασίας και ελαφρύνσεις-Το Αναπτυξιακό Σχέδιο Σαμαρά με ορίζοντα το 2021·Το μπουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτύπησε – Χριστόπουλος περί μειονότητας

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων των περιφερειακών εκλογών ν. Κιλκίς

Απόστολος Τζιτζικώστας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»:
ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: 3.791
ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ: 3.286
ΚΑΡΑΜΙΣΑΚΗ ΜΙΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: 2.300
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: 2.237
ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΤΡΑΪΑΝΟΣ(ΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: 1.039

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Δήμος ΑΞΙΩΝ στη δημοτική ενότητα Δοϊράνης

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων συμβούλων Δήμος ΑΞΙΩΝ στη δημοτική ενότητα Δοϊράνης. Ανεπίσημα αποτελέσματα. Δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε ΕΔΩ