Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Συνάντηση Σισμανίδη με όλο τον συνδυασμό του



Αγώνας μπάσκετ Π.Υ. Κασσανδρείας με την Α.Δ. Θεσσαλονίκης (62-69)



Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς

Πληθώρα συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων θα φιλοξενηθούν για μια ακόμη χρονιά στην πόλη του Κιλκίς, στο πλαίσιο του θεσμού του Δήμου Κιλκίς “Πολιτιστικό Καλοκαίρι”. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

"Κι άμα αρχίσουν οι χοροί, δεν σταματάνε εύκολα... "

Της Αφροδίτης Ντίνου
Φτάνοντας προς το τέλος μιας πλούσιας σε εμπειρίες σχολικής χρονιάς, όλοι -μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς- είχαμε ανάγκη να διασκεδάσουμε, να ξεσκάσουμε και να κάνουμε παρέα όλοι μαζί σ' ένα ξέγνοιαστο απόγευμα. Το ραντεβού ήταν την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, στις 19:00 στην αυλή του σχολείου μας, του 5ου Δημοτικού Κιλκίς.

Ασημένια μετάλλια για Αθανασοπούλου και Παντερμαλή του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στα «Αλεξάνδρεια»

Στο στάδιο της Έδεσσας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/6 το δεύτερο grandprix της σεζόν, «Αλεξάνδρεια», με την συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και αθλητριών του κλασικού αθλητισμού.

Η Λένα Αναστασιάδου ευχαριστεί...

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου,σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας,αλλά και σε όσους στηρίξατε τον συνδυασμό μας. Με την ψήφο σας δώσατε στον τόπος μας την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει και ταυτόχρονα στείλατε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το αύριο του Δήμου μας.

Σιταριά Παιονίας: Χρειαζόντουσαν ανταλλακτικά γεωργικού μηχανήματος και τα έκλεψαν

Συνελήφθησαν χθες (07.06.2014) το πρωί, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 30 ετών, για κλοπή.

Ήθελαν να πουλήσουν 1.420 λαθραία πακέτα τσιγάρων, αλλά...

Συνελήφθησαν χθες (07.06.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας υπήκοος Ρωσίας ηλικίας 44 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

Τον σκότωσε το σκαπτικό μηχάνημα χειρός που χρησιμοποιούσε

Χθες (07.06.2013) το απόγευμα, σε χωριό των Σερρών, ένας 79χρονος ημεδαπός τραυματίσθηκε θανάσιμα από σκαπτικό μηχάνημα χειρός, το οποίο χρησιμοποιούσε για γεωργικές εργασίες. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών.

Σκοτώθηκε 43χρονος σε τροχαίο

Στις 07.06.2014 το απόγευμα, στο 9ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης -Θεσσαλονίκης (ύψος Κορινού Πιερίας), το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης Πιερίας.

"λογοτεχνία στον πεζόδρομο-1"

Το βιβλιοπωλείο "Κεντρί" και το καφέ "Baraka" παρουσιάζουν τη δράση "λογοτεχνία στον πεζόδρομο-1". Θα γίνουν αναγνώσεις πεζών και ποιητικών κειμένων από 10 λογοτέχνες της Θεσσαλονίκης. Στην κιθάρα και το τραγούδι ο Βαγγέλης Χατζηγιάννης.
Τετάρτη 11 Ιούνη, Baraka, 21.00 (πλατεία Ναυαρίνου)
διαβάζουν:
Γιώργος Αλισάνογλου
Γιάννης Βούρος
Βασίλης Ιωαννίδης
Ξένια Καλαϊτζίδου
Βικτωρία Καπλάνη
Κατερίνα Καραγιάννη
Ανδρέας Καρακόκκινος
Έλσα Κορνέτη
Γεωργία Τρούλη
Γιάννης Τσιτσίμης

Νέε Δήμαρχε Κιλκίς σου αρέσει η Πλατεία Ειρήνης;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Ξέρεις Δήμαρχε, είναι πολλοί οι ξένοι που ήρθαν στο Κιλκίς και παρκάροντας στην 21η Ιουνίου, ρώτησαν με απορία: « Που είναι βρε παιδιά η κεντρική πλατεία της πόλης σας;» Και οι Κιλκισιώτες τους έλεγαν: « Μα την περάσατε μόλις τώρα, δεν την είδατε στα δεξιά σας; Η Πλατεία Ειρήνης»

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκι από τον Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κιλκίς


Γράψε… λάθος, Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Εσείς τις είδατε φέτος τις μαργαρίτες; Τις είδατε να ξεπροβάλλουν ολόδροσες και τρυφερές, για να γεμίσουν χρώμα τα μάτια σας και γλύκα την ψυχή σας;
Εγώ τις είδα τις μαργαρίτες! Άσπρες, κίτρινες, άγριες, χορταστικές βάλθηκαν να οργιάζουν σε πλαγιές και πλατώματα, προσπαθώντας να στρώσουν το χαλί της άνοιξης. Μιας άνοιξης που φέτος δε φανέρωσε -λόγω συνεχών βροχοπτώσεων- όλο της το κάλλος και δεν τη χαρήκαμε όπως έπρεπε!

Κιλκίς: Αποτελέσματα Ελευθερίων Στίβου, Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στα χθεσινά "Ελευθέρια" του Στίβου.
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ