Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Τελετή λήξης καλαθοσφαιρικής περιόδου της ακαδημία «Α.Ο. ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ»

Με μια σεμνή αλλά ουσιαστικά επικοινωνιακή τελετή λήξης η καλαθοσφαιρική Ακαδημία «Α.Ο. ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ» στις 5 Ιουνίου αποχαιρέτισε την χρονιά που τελείωσε με την συμμετοχή των αθλητών της, γονέων και φίλων του αθλήματος, στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνης Κιλκίς, χώρο που αποτελεί την αγωνιστική έδρα του συλλόγου.

Ρεμπέτικη παράσταση στον Ευρωπό από τους Ευρωμελωδούς


Η οργανωτική επιτροπή του 11ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας ευχαριστεί...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 1 Ιουνίου 2014, το 11ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας, στο Κιλκίς. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Κιλκίς και του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.

Τα αποτελέσματα του 3ου Απάν Σο Ρακανόπον Επταλόφου

Με εξαιρετική οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά στο όμορφο και φιλόξενο χωριό του Επταλόφου Κιλκίς το 3ο Απάν Σο Ρακανόπον, αγώνας δρόμου συνολικής απόστασης 17.200 μέτρων αφιερωμένος στην μνήμη των 353000 σφαγιασθέντων Ποντίων.

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό

- Ο Γκίκας Χαρδούβελης διάδοχος του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών μετά τον ανασχηματισμό
- 45 τα μέλη της νέας κυβέρνησης από 41 που ήταν πριν
- Οι αμετακίνητοι: Μητσοτάκης, Αθανασίου, Αβραμόπουλος, Κεφαλογιάννη, Βαρβιτσιώτης, Βρούτσης
- Νέοι υπουργοί στο Ανάπτυξης (Νίκος Δένδιας), στο Παιδείας (Ανδρέας Λοβέρδος), στο Υγείας (Μάκης Βορίδης), στο Εσωτερικών (Αργύρης Ντινόπουλος), στο Πολιτισμού (Κώστας Τασούλας), στο Αγροτικής Ανάπτυξης (Γεώργιος Καρασμάνης), Δημόσιας Τάξης (Βασίλης Κικίλιας)
- Νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (υφυπουργός Ανάπτυξης), στο Πολιτισμού (Άντζελα Γκερέκου, υφυπουργός)
- Εκτός κυβέρνησης έμειναν: Άδωνις Γεωργιάδης, Σίμος Κεδίκογλου, Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Μιχελάκης, Θανάσης Τσαυτάρης, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Θόδωρος Καράογλου
- Αύριο στις 15:30 η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου υπό τον Αντώνη Σαμαρά
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

«Χρυσή» με ρεκόρ η Αθανασοπούλου του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στα «Ελευθέρια»

Εντυπωσιακή εμφάνιση που πιστοποιήθηκε από ατομικό ρεκόρ και μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στα «Ελευθέρια 2014». Η διοργάνωση που γίνεται προς τιμήν της απελευθέρωσης του Κιλκίς έλαβε χώρα το Σάββατο 7/6 με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και πέραν του ανέμου ο καιρός «έκανε το χατήρι» κι έμεινε μόνο σε μερικές σταγόνες βροχής.

Νέε Δήμαρχε Κιλκίς ξέρεις τι κάνει το Κιλκίς, να ξεχωρίζει παγκόσμια;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Νέε δήμαρχε Κιλκίς, ξέρεις ότι το Κιλκίς έχει κάτι που το κάνει ξεχωριστό από όλες τις πόλεις του κόσμου; Πρέπει μάλλον να είναι η πόλη ορόσημο της παγκόσμιας προσφυγιάς. Αναλογικά πρέπει αν ήμαστε η πόλη που δέχθηκε τους περισσότερους μετανάστες παγκοσμίως και αναγεννήθηκε αποκλειστικά από αυτούς ( Πόντο, Αν. Ρωμυλία, Στρώμνιτσα).

Σχολικές Δραστηριότητες σχολικού έτους 2013-2014, Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμου Παιονίας

Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2013-2014, Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων  Δήμου Παιονίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας. 
Δείτε ΕΔΩ

Αγώνας μπάσκετ Π.Υ. Κασσανδρείας με την Α.Δ. Καβάλας (82-73)


Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης στο κολυμβητήριο Αλέξανδρος Κιλκίς



Ξεκίνησαν ήδη οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης στο κολυμβητήριο της πόλης Κιλκίς για παιδιά όλων των ηλικιών(από 8 μηνών έως 60 χρονών....).

Νικηφόρα αποτελέσματα Αλέξανδρος Κιλκίς, στο τουρνουά του Κένταυρου Λαγκαδά.

Αήττητη η Ακαδημία στο τουρνουά του Κένταυρου Λαγκαδά που συμμετείχε το Σάββατο 1 Ιουνίου με τρία τμήματα (Τζιούνιορ-προτζιούνιορ και μπαμπίνι) .
Τα αποτελέσματα: