Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ετήσια, μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου την τελική, ετήσια, μουσικοχορευτική παράσταση του Λ.Ε.Κ. που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο εορτασμού των Ελευθερίων της πόλης του Κιλκίς. Τα τμήματα που θα εμφανιστούν είναι τα εξής: εφηβικό, τμήμα ενηλίκων αρχαρίων και τμήμα παραστάσεων του Λ.Ε.Κ.
Είσοδος: Ελεύθερη

Εκδρομή Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Κωνσταντινούπολη

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει τετραήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 και η εκδρομή θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 με την επιστροφή των εκδρομέων.

Σε σεμινάριο μεικτών μαχητικών αθλημάτων οι Κιλκισιώτες Αντώνης Γιαννακίδης και Κώστας Χασίδης

Σεμινάριο μεικτών μαχητικών αθλημάτων παρακολούθησαν οι εκπαιδευτές του Kinesis fight club Αντώνης Γιαννακίδης και Κώστας Χασίδης στην Θεσσαλονίκη στις 14 Ιουνίου στο Ultra Fighters Gym.

«Παρουσίαση προγραμμάτων και δράσεων βελτίωσης του κλίματος της σχολικής τάξης και του σχολείου»

Επιμορφωτική ημερίδα στη Γουμένισσα με θέμα «Παρουσίαση προγραμμάτων και δράσεων βελτίωσης του κλίματος της σχολικής τάξης και του σχολείου», με τη συνεργασία του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Παιονίας.
Δείτε ΕΔΩ

Διευκόλυναν την είσοδο Κοσσοβάρου στη χώρα από τους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθησαν σήμερα (14.06.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, δύο υπήκοοι FYROM ηλικίας 41 και 30 ετών, που διευκόλυναν την είσοδο σε έναν υπήκοο Κοσσόβου μη νόμιμο μετανάστη στην ελληνική επικράτεια από έδαφος τρίτης χώρας.

Τη Δευτέρα το τελευταίο "αντίο" στον Άρη Σταθάκη

Την ερχόμενη Δευτέρα (16/6) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Άρη Σταθάκη στο Α'Νεκροταφείο (Ιερός ναός Αγίων Θεοδώρων).  Αντί στεφάνων η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί τα χρήματα να κατατεθούν στο σύλλογο το «Χαμόγελο του Παιδιού». Στο μεταξύ, η οικογένεια του εκλιπόντος παρουσίασε το βιογραφικό του που έχει ως εξής:

16, 17 και 28 ετών, οι δολοφόνοι 83χρονου στην Πέλλα

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 83χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 31.05.2014 στο Γαρέφιο Πέλλας

Εγκαίνια Αυστροελληνικής Καπναποθήκης Κιλκίς

Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 στις 19:30μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια ενός πολύ σημαντικού ιστορικού κτιρίου της πόλης του Κιλκίς, αυτό της αναπαλαιωμένης Αυστροελληνικής Καπναποθήκης, στην οδό Ν. Παναγιώτου 50.

Συναυλία παραδοσιακών τραγουδιών στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώνει συναυλία παραδοσιακών τραγουδιών, με την ενοριακή του χορωδία «ο Άγιος Νέστωρ», αφιερωμένη στην Στενήμαχο και την Ανατολική Ρωμυλία την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και ώρα 8 το απόγευμα στην αυλή της Εκκλησίας. Στην εκδήλωση, που είναι ενταγμένη στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλεως μας, συμμετέχει και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Στενημαχιτών Κιλκίς «ο Άγιος Τρύφων» με χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Γνωρίστε τον Δρυμό στην εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” αυτή την Κυριακή

Στον Δρυμό μας ταξιδεύει αυτή την Κυριακή η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε!