Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Γιορτή Λήξης των Ακαδημιών του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση για την εφετινή «αθλητική χρονιά» για τις ακαδημίες του Αίαντα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς. Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΙΑΣ οργάνωσε μία πραγματική γιορτή για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου.

Ο Κώστας Καραφώτης μιλά στη Γνώμη



Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α : 20/2014 από 19-06-2014/07:00), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Ημερίδα με θέμα "Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία - Κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις - Οι προοπτικές στην Παιονία"



Την Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014, στις 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας, Κιλκίς, οργανώνεται ημερίδα με θέμα «Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία, ΚοινΣΕπ και Οι προοπτικές στην Παιονία», με πρωτοβουλία του Δήμου Παιονίας και της υπό σύσταση αναπτυξιακής σύμπραξης «Δομή Στήριξης Κοινωνικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας-ΔΟ.Σ.Κ.Ο.ΚΕ.Μ.».

"Βία; Όχι, δε θα πάρω! "

Στις πρώτες 10 ταινίες της τελικής φάσης του διαγωνισμού μαθητικών ταινιών "Βιντεομουσεία 2014" που διοργανώνει το κέντρο εκπαιδευτικών δράσεων '"καρπός" (Αθήνα) προκρίθηκε το μικρού μήκους video clip του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου με τίτλο "Βία; Όχι, δε θα πάρω! " (διάρκεια 5' ).

Πρόσκληση σε ημερίδα ευαισθητοποίησης πολιτών για τη διαχείριση του νερού της Δοϊράνης

Η θεατρική παράσταση “Εκκλησιάζουσαι” του Αριστοφάνη στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Η θεατρική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς θα παρουσιάσει σε επανάληψη τη θεατρική παράσταση “Εκκλησιάζουσαι” του Αριστοφάνη, την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, στις 9μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

1η εθελοντική αιμοδοσία συλλόγου "Αγιος Γεώργιος" Βαφειοχωρίου ν. Κιλκίς



Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων - Κορασίδων στις Σέρρες


Eξετάσεις Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων θα διενεργηθούν την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014.
Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στην αίθουσα ADR της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης με ώρα έναρξης τις 8.00 π.μ.

«Περίθαλψη από τον ΟΑΕΕ την περίοδο της κρίσης αναγγέλλει η ΕΣΕΕ»

Μετά την σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδη και του Γενικού Γραμματέα κ. Γ. Καρανίκα με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ι. Βρούτση, έγινε γνωστό ότι το πάγιο αίτημα της Συνομοσπονδίας για την προστασία των εντός κρίσης μικρομεσαίων εμπόρων και των οικογενειών τους αρχίζει να γίνεται δεκτό από την Κυβέρνηση.

"Ζωγραφική και χορός επί σκηνής", μια διαφορετική παράσταση από την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Μια διαφορετική καλοκαιρινή εκδήλωση διοργανώνει η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς την ερχόμενη Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 8 το βράδυ. Ζωγραφική και χορός, σε ένα μοναδικό συνταίριασμα, θα ζωντανέψουν επί σκηνής με αφορμή το παραμύθι της Σταχτοπούτας.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ ·Υποβρύχια παραγραφή- Έκλεισαν τη Βουλή για να σώσουν τον Βενιζέλο·Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: -Τα Μνημόνιο παραβιάζει τα ελάχιστα όρια κοινωνικής ασφάλισης·Εισηγήσεις στην Πολιτική Γραμματεία- Πολυεπίπεδη ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και πλατιά συμμαχία για αυτοδυναμία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Υποβρύχια- Έκλεισαν τη 
Βουλή για σωθεί ο Βενιζέλος-Παραγράφηκαν τα αδικήματα για τον σκανδαλώδη νόμο του 2010·Η επανάσταση των ταξιτζήδων- «Μας εξαπατήσατε»·1.457 προσλήψεις σε ;ΕΛ. ΑΣ,, Δήμους, ΕΥΔΑΠ και Εθνική