Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Πρόγραμμα εορτασμού 101ης επετείου της μάχης του Κιλκίς και απελευθέρωσης της πόλης

Για τον εορτασμό της 101ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς και της απελευθέρωσης της πόλης θα πραγματοποιηθούν στο Κιλκίς, το Σάββατο 21η Ιουνίου 2014, οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Ο Γιώργος Ορφανός στο Κιλκίς το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Στο Κιλκίς θα βρίσκεται το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 ο νέος Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Ορφανός. Ο κ. Ορφανός θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις φετινές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του Δήμου Κιλκίς για την 101η επέτειο απο την Μάχη του Κιλκίς και την απελευθέρωση της πόλης.

Το 32ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

Από 10 έως 19 Ιουλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το 32ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, κορυφαίος θεσμός του Νομού Καρδίτσας, πρότυπο επαρχιακού Διεθνούς Φεστιβάλ.

Δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης 20 εκατ. € σε νέους γεωργούς και κτηνοτρόφους

Νέα δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης, συνολικού ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, χορηγούνται από το εθνικό απόθεμα για το έτος ενισχύσεων 2013, με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Καρασμάνη, σε όλους τους αγρότες (γεωργούς και κτηνοτρόφους) που ξεκίνησαν την επαγγελματική τους δραστηριότητα το 2011 και μετά και δεν κατέχουν κανένα δικαίωμα ενιαίας ενίσχυσης.

ΕΛΜΕ: "Ακυρώνουμε τα σεμινάρια της ντροπής"

Υπογράφει η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς
"Όπως-όπως, και με σκοτεινές διαδικασίες, προωθεί το υπουργείο τα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση. Την ίδια στιγμή που ο υπουργός παιδείας παραδέχεται ότι λείπουν 22.000 εκπαιδευτικοί και δηλώνει κυνικά ότι το θέμα αυτό θα αντιμετωπιζόταν με συγχωνεύσεις (!!!), το υπουργείο καλεί τους διευθυντές για να τους μάθει πώς θα αξιολογήσουν τους συναδέλφους, προσπαθώντας να τους κάνει συνένοχους στην άθλια πολιτική των απολύσεων.

Απονομή ζωνών Τζούντο στην Ακαδημία του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς υπό την αιγίδα του Βαλκανικού Τμήματος KIWI JUDΟ CLUB OSAKA Ιαπωνίας από τον εξεταστή Καρύτσα Αθανάσιο Προπονητή Γ΄ Κατηγορίας Τζούντο Γ.Γ.Α. 2 DAN W.J.F.

"Θα διασφαλίσουμε το απολεσθέν εισόδημά των αγροτών"

Στο πλευρό των πληγέντων αγροτών από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις βρίσκεται τόσο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Καρασμάνης όσο και ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα.

Ο Γ. Γεωργαντάς για την χαλαζόπτωση στις Μουριές Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γεωργαντάς αμέσως μετά την έντονη χαλαζόπτωση που εκδηλώθηκε στην Δημοτική Ενότητα Μουριών του Δήμου Κιλκίς της Π.Ε. Κιλκίς επικοινώνησε με την Περιφερειακή Διοίκηση ΕΛΓΑ Θεσσαλονίκης και ζήτησε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί γρηγορότερα η καταγραφή των ζημιών και η αποζημίωση των καλλιεργητών.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η δημοτική Ενότητα Μουριών Κιλκίς - Μέχρι 100% οι ζημίες από το χαλάζι

Υπογράφει η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς
Σας κάνουμε γνωστό ότι κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Τετάρτης 18 Ιουνίου 2014 εκδηλώθηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρή καταιγίδα με χαλαζόπτωση, θυελλώδεις άνεμοι κ.λ.π.) στην Δημοτική Ενότητα Μουριών του Δήμου Κιλκίς της Π.Ε.Κιλκίς.

Σόνια Θεοδωρίδου, Νατάσα Θεοδωρίδου και Κώστας Καραφώτης στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Τακτική συνεδρίαση του του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 26η Ιουνίου 2014 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Αιτήσεις απόσπασης για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης για το διδακτικό έτος 2014-2015:

«Η Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής για την Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα»

Σήμερα, παγκόσμια ημέρα του πρόσφυγα, η Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής εκφράζει την ανησυχία της για την βαθιά ανθρωπιστική κρίση που έχει οδηγήσει περί των 46 εκατομμυρίων ανθρώπων στον εκτοπισμό και στον ξεριζωμό από τις πατρίδες τους.

"H βία κατά των γυναικών βρίσκεται ανάμεσά μας"

Υπογράφει η Θεματική Ομάδα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Οικολόγων Πρασίνων
Η καταδίκη του Βαγγέλη Στεφανάκη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και η ισόβια κάθειρξη που του επιβλήθηκε για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου της 23χρονης φίλης του, ήταν μία αναμενόμενη και δίκαιη εξέλιξη. Δυστυχώς, όμως, οι πολίτες δεν φαίνεται να έχουν αντίληψη της έκτασης του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών στη χώρα μας.

Ευχαριστήριο Γιώργου Καρυπίδη

"Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους εκείνους που συμμετείχαν σε αυτόν τον δύσκολο αλλά έντιμο αγώνα, όλους όσοι πίστεψαν στην αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας."
Γιώργος Καρυπίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Ελλάδα και Κίνα συμφώνησαν για εξαγωγές δερμάτων βοοειδών και προβάτων

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων και της Γενικής Επιθεώρησης Ποιότητας, Ελέγχου και Καραντίνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, για εξαγωγές δερμάτων βοοειδών και προβάτων, υπέγραψαν ο Υπουργός Γιώργος Καρασμάνης και ο ομόλογός του κ. ZHI Shuping.

Τιμητική διάκριση από το Λιμενικό Σώμα για τον κιλκισιώτη προπονητή Κώστα Πουντζουκίδη

Στις 09/05/2014 στον Πειραιά ανακοινώθηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος οι κατηγορίες για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες αθλητών και προπονητών για όλα τα αθλήματα που συμμετέχει το Λ.Σ. με ομάδα, όπως τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και Κύπελλα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφάλειας που διοργανώνονται από την εκάστοτε αναγνωρισμένη Ομοσπονδία.

Ημερίδα στη Γουμένισσα με θέμα «Νεανικές Πρωτοβουλίες και Τοπική Ανάπτυξη μέσα από την Παράδοση και τον Πολιτισμό»

Μια αξιόλογη προσπάθεια ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας υλοποιήθηκε από τα νεαρά σε ηλικία μέλη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ.

Δήμαρχε Κιλκίς σε πόσους γάμους έχεις πάει;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δήμαρχε θυμάσαι σε πόσους γάμους, γιορτές , παρελάσεις, πανηγύρια, εκδηλώσεις κτλ έχουμε πάει εσείς, εγώ, και όλος ο υπόλοιπος κόσμος; Δεκάδες; Εκατοντάδες; Χιλιάδες;

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ ·Η εισήγηση αύριο στην Κ. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική συμμαχία για το καλό του τόπου·Ταμεία- Στα πρόθυρα της κατάρρευσης·Ανασφάλιστοι οι μισοί επαγγελματίες!- 120.000 λουκέτα σε 5 χρόνια
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ψεύτης με απόφαση Δικαστηρίου (κατά της εφημερίδας δημοκρατία)-Ύμνος στην ελευθερία του Τύπου η καταδίκη Πάγκαλου από το Πρωτοδικείο Αθηνών·Μεγάλο όνομα στο κύκλωμα με τις πλαστές εγγυητικές- Κυκλοφορούσε (κάποτε) με Porsche στη Βουλιαγμένη και τώρα (λέγεται ότι) βρίσκεται πολύ κοντά στον Τσίπρα·Εθνικό Σχέδιο για τη Θράκη προτείνει ο Στυλιανίδης