Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Αφιέρωμα στη "Μάχη των Μαχών", Κιλκίς 21 Ιουνίου 1913


ΠΑΜΕ: Εκφυλιστικές καταστάσεις στο συνέδριο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς"

Υπογράφει το ΠΑΜΕ Δημοσίου
"Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα του νομού Κιλκίς,
Την Κυριακή 8 Ιούνη είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το 5ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο Αντιπροσώπων του Ν.Τ. ΑΔΕΥΔΥ Κιλκίς.

Παρουσία του ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανού οι εκδηλώσεις για την 101η επέτειο από την απελευθέρωση του Κιλκίς

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 101η επέτειο από την απελευθέρωση του Κιλκίς παραβρέθηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης.

ΚΚΕ: "Απροστάτευτοι οι καλλιεργητές της Κεντρικής Μακεδονίας από τα καιρικά φαινόμενα"

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Για μια ακόμη φορά και με αφορμή τις αντίξοες καιρικές συνθήκες της φετινής χρονιάς (παρατεταμένες βροχοπτώσεις, ανεμοθύελλες, χαλαζοπτώσεις) αναδείχτηκε το πόσο απροστάτευτοι είναι από την πολιτεία οι αγρότες της Κ. Μακεδονίας, όπως και όλης της χώρας, για τις παραγωγές τους.

Η Παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2014 στο Κιλκίς


Γιορτάστηκε σήμερα η 101η Επέτειος της Μάχης του Κιλκίς

Στις 21 Ιουνίου εορτάστηκε η 101η Επέτειος της Μάχης του Κιλκίς και η Απελευθέρωση της πόλης, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.
Στις εκδηλώσεις, την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γεώργιος Ορφανός, ενώ παρών ήταν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Παρόντες ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, οι Βουλευτές Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς και Θεόδωρος Παραστατίδης, οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, αρχές και φορείς της ευρύτερης περιοχής και πλήθος κόσμου.

Πριν από την Παρέλαση της 21 Ιουνίου στην ΛΑΦ Κιλκίς


Αντιπροσωπεία του δήμου Λατσιών Κύπρου μιλά στη Γνώμη για την 21 Ιουνίου


Ο Γιώργος Ορφανός δηλώνει στη Γνώμη για την 21 Ιουνίου




Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δηλώνει στη Γνώμη για την 21 Ιουνίου


Σκοτώθηκε 74χρονος σε τροχαίο

Στις 20.06.2013 το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Λευκώνα– Προμαχώνα (ύψος Σιδηροκάστρου), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός και επέβαινε μία 36χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 74χρονου οδηγού του Ι.Χ. Φορτηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό της 36χρονης επιβάτιδας του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

52χρονος παρίστανε τον γιατρό και εξαπατούσε πολίτες

52χρονος προσποιούμενος ότι είναι γιατρός Δημόσιου Νοσοκομείου και ότι δήθεν θα μεσολαβούσε για τον προγραμματισμό χειρουργικών επεμβάσεων, καθώς και την πρόσληψη σε κλινική απέσπασε από τα θύματα του διάφορα χρηματικά ποσά.

Βρέθηκαν οι ληστές του κοσμηματοπωλείου στον Άγιο Πέτρο Κιλκίς

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς περίπτωση ληστείας σε κοσμηματοπωλείο που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του έτους 2013 στον Άγιο Πέτρο Κιλκίς.