Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Δήμαρχε Κιλκίς, που διασκεδάζουν οι μεγάλες ηλικίες της πόλης;


Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δήμαρχε Κιλκίς, θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο μεσήλικας Κιλκισιώτης δεν πολυβγαίνει έξω. Εξαίρεση οι άντρες, οι οποίοι δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού κατακλύζουν τα δεκάδες καφενεία της πόλης μας.

Ξεκινά άμεσα η αξιολόγηση των φακέλων που υποβλήθηκαν από νέους γεωργούς και κτηνοτρόφους

«Την αναγκαιότητα για άμεση αξιολόγηση των φακέλων που κατατέθηκαν στο πρόγραμμα νέων αγροτών, για την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των νέων γεωργών και των κτηνοτρόφων της υπαίθρου που θέλουν να εργαστούν στον πρωτογενή τομέα, ιδιαίτερα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας», τόνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Καρασμάνης μετά την υπογραφή σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

10η Χορωδιακή Συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2014 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπέτρου πραγματοποίησε τη 10η χορωδιακή συνάντηση του στο Πολύπετρο. Η συνάντηση ήταν αφιερωμένη στα τραγούδια της Μακεδονίας.

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και ποντιακή βραδιά στην Κάτω Ποταμιά Κιλκίς


"Ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού για αυτιστικά παιδιά" στην ΑΝ@ΒΑΘΜΙΣΗ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "ΑΝ@ΒΑΘΜΙΣΗ" θα υλοποιήσει στη Θεσσαλονίκη από το Σεπτέμβριο του 2014 έως και το Μάιο του 2015 ετήσιο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: "Ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού για αυτιστικά παιδιά".

Το KINESIS-GYM Κιλκίς στο «LEGION RUN»

Το «LEGION RUN» ή αλλιώς «ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ» ή «ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΧΗΣ» είναι ένας αγώνας, ένα γεγονός, μία εμπειρία ζωής. Πέντε χιλιόμετρα από εμπόδια με φωτιά, λάσπη και συρματόπλεγμα. Κάθε μέρος της διαδρομής σπρώχνει τα σωματικά και νοητικά όρια κάθε συμμετέχοντα.

Συναυλία Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Λόφου, με τη σύμπραξη της δικής μας Βάσως Βαϊούλη

Ένα από τα σημαντικότερα συμφωνικά σχήματα της Ελλάδας, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά η πόλη του Κιλκίς, την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου και ώρα 21:00.

Πανελληνιονίκης στο Πένταθλο Παγκορασίδων η Ελένη Κωνσταντινίδου του ΓΑΣ Κιλκίς

Με τους μικρούς αθλητές από τα σωματεία της Ελλάδας από τη Στερεά και τη Θεσσαλία μέχρι τη Θράκη και από την Ήπειρο μέχρι την Μακεδονία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης ο βόρειος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Α.

Κιλκίς: Χρειαζόταν κινητό και το έκλεψε

Συνελήφθη σήμερα (23.06.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 31 ετών, για κλοπή.

Ντροπή σας παλιομαιμούδες. Θέλετε και προειδοποίηση!

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Καλοκαιράκι στο ψηλό το δέντρο με αρκετά μαϊμουδάκια να παίζουν και να χαίρονται την ζούγκλα ήταν το σκηνικό του Ιουνίου όπως η φύση προστάζει. Καπάκι ήρθε και το Μουντιάλ που έδωσε νόημα στην ζωή των αρσενικών μπαμπουίνων και κυλούσε μια χαρά η φάση της ζωής.

Εκδήλωση προς τιμήν του ποιητή Νικηφόρου Βρεττάκου

Εκδήλωση με θέμα «Κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης μέσα από την ποίηση του Νικηφόρου Βρεττάκου» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 στις 8:00 μ.μ. στο Βασιλικό Θέατρο από την «Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη των Δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς.

Το νέο Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ νομού Κιλκίς

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή /ΤΕΕ νομού Κιλκίς, ανακοινώνεται, ότι η νέα σύνθεσή της, που συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα στις 20/6/2014 και η οποία προέκυψε ύστερα από τις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου 2013 για την ανάδειξη αιρετών μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, έχει ως εξής:

Συγκεντρώσεις Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας που έγινε στο Δημαρχείο Πολυκάστρου την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 αποφασίστηκε η οργάνωση συγκεντρώσεων για την ενημέρωση και την αγωνιστική δράση των εργαζομένων, για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και κύρια το ζήτημα του Ν.4250/2014 για τις αξιολογήσεις των εργαζομένων, από κλιμάκιο της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων από την ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Ν.Δ.
Την 22α Ιουνίου 2014 η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς συμμετείχε στην δράση της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου για τη συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. 

Πανηγυρικός λόγος Τάσου Αμανατίδη κατά τη Δοξολογία της 21ης Ιουνίου 2014

"Κυρίες και κύριοι
Πρέπει εξ αρχής να πω και να ξεκαθαρίσω, ότι ο λόγος μου, η ομιλία μου σήμερα, δεν θα έχει αντιβουλγαρικό χαρακτήρα. Αντιβουλγαρικό χαρακτήρα έχουν τα ίδια τα γεγονότα, που δείχνουν τους βόρειους γείτονές και σημερινούς εταίρους μας στην Ε. Ε., πως έδρασαν την εποχή εκείνη.

'Επεσε σε αρδευτικό κανάλι με αυτοκίνητο και σκοτώθηκε

Στις 22.06.2013 το πρωί, στο 7ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Νησελίου – Αγίας Τριάδας Ημαθίας, το Ι.Χ. Επιβατηγό που οδηγούσε ένας 69χρονος ημεδαπός και επέβαιναν τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 65, 69, 74 και 80 ετών εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και κατέπεσε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 80χρονου που επέβαινε ως συνοδηγός και τον ελαφρύ τραυματισμό του 69χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: "Δενδροφύτευση με την Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως"

Υπογράφει η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
"Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς τιμώντας την ιστορία του τόπου μας βρέθηκε στο μνημείο Εθνικής Αντοστάσεως όπου πραγματοποίησε δενδροφύτευση μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως, κ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο.

Όλες οι ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς σε τελικούς στο Διαβαλκανικό τουρνουά

Και οι τρεις εκπρόσωποι της Ακαδημίας συμμετέχουν σήμερα το πρωί σε τρεις τελικούς της διοργάνωσης του Διαβαλκανικού τουρνουά που γίνεται στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι τζούνιορς (2005-04) αντιμετωπίζουν στον μεγάλο τελικό την ισχυρή ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ οι παίδες και προπαίδες παίζουν στους μικρούς τελικούς των κατηγοριών τους για ένα μετάλλιο.

¨Εκλεψε στη Αξιούπολη και τον έπιασαν στην Τούμπα Παιονίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης, περίπτωση κλοπής σε αποθήκη στην Αξιούπολη Κιλκίς.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 36 ετών, για το αδίκημα της κλοπής, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τζιώτης του Τσίπρα με άκρες στο Μαξίμου- Από το 2007 σε κοινή εταιρία μαζί του ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Σταύρος Παπασταύρου·Χαριστική βολή στους μισθούς των Ενόπλων Δυνάμεων- Με τις προαγωγές (και όχι με τον χρόνο υπηρεσίας) οι αυξήσεις. Τι θα συμβεί στο Δημόσιο·Τα λεφτά για τις συντάξεις τελειώνουν!
ΕΘΝΟΣ ·Έξι αλλαγές στο Ασφαλιστικό τον Ιούλιο-Νέο πλαίσιο για επικουρικές, εισφορές και προϋποθέσεις συνταξιοδότησης·Ανοίγματα από Τσίπρα- Διαμάχες για τις συμμαχίες·Το επόμενο βήμα του Μάριο Ντράγκι- Στο τραπέζι η αγορά ομολόγων από την ΕΚΤ