Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών νομού Κιλκίς, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ο Σύλλογος Γυναικών νομού Κιλκίς - ΟΓΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, απευθύνεται στις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών και τις καλεί να υψώσουν τείχος απέναντι στο φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης και στην προσπάθεια νομιμοποίησης της "ναρκοκουλτούρας".

Δήμαρχε Κιλκίς θέλεις να δημιουργήσεις κι άλλες θέσεις εργασίας;


Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δήμαρχε τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο Κιλκίς, αλλά και όλη την Ελλάδα είναι τρία. Τα εξής δύο. Η ανεργία.
Χιλιάδες νέα παιδιά, σπουδαγμένα, καταρτισμένα, με πτυχία, γλώσσες, σεμινάρια. Κι όμως, δήμαρχε.. Τίποτα. Σε απελπισία οι γονείς, σε απόγνωση τα παιδιά. Καλά για τους τελευταίους μην ορκίζεσαι κιόλας. Διότι τα παιδιά δεν θέλουν οποιαδήποτε δουλειά και για λίγα ευρώ.

Δήλωση Παραστατίδη στο κάλεσμα Τσίπρα: "Θα είμαι παρών"

Ο Ανεξ. Βουλευτής Ν. Κιλκίς Θ. Παραστατίδης, ανταποκρινόμενος στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, σε κάλεσμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για συστράτευση, των Φορέων της Κοινωνίας, των Πολιτικών και όσων αντιστρατεύονται την σημερινή πολιτική του ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας, από την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

Συνέντευξη τύπου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς

Υπογράφει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Αύριο Παρασκευή 27 Ιουνίουκαι ώρα 17:00 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς θα παραχωρήσουν συνέντευξη στα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με επικείμενη εκδήλωση που οργανώνει στο Κιλκίς με την ευκαιρία της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του Μουντιάλ και που σκοπό έχει να αναδείξει την «άλλη Βραζιλία», τη Βραζιλία που δεν προβάλλεται στα ΜΜΕ, εκείνη της φτώχειας και των μαζικών διαδηλώσεων, της βίας και της καταστολής.

Δικηγορικά γραφεία λειτουργούν ως εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών κατά παράβαση του νόμου

Επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών "Η Παρέμβαση"
"Η Π.ΟΜ.Ε.Κ. “Η Παρέμβαση” λαμβάνει καθημερινά μέσω των 16 Ενώσεων Μελών της, καταγγελίες από δανειολήπτες που δέχονται τηλεφωνήματα από δικηγορικά γραφεία που λειτουργούν ως εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών και τα οποία παραβαίνουν τους νόμους που διέπουν τις συγκεκριμένες εταιρείες.

Η Coca Cola απαιτεί να απαγορευθεί το μποϊκοτάζ

«Παλαιότερα, διατηρούσαμε εργοστάσια παραγωγής και στη Θεσσαλονίκη, στο Μεσολόγγι, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Αθήνα και στην Πάτρα»
[Από την αίτηση της Coca Cola για να απαγορευτεί η εκστρατεία του μποϊκοτάζ με έκδοση Προσωρινής Διάταξης]
Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Δημήτριος ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ
Αντιστράτηγος
"Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει καθιερώσει την 26η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, εκφράζοντας την ανησυχία και ταυτόχρονα την ανάγκη για αντίσταση στο ολοένα και αυξανόμενο πρόβλημα των ναρκωτικών. Η ημέρα αυτή αποτελεί μια διεθνή προσπάθεια για ευαισθητοποίηση, προβληματισμό και συνάμα κινητοποίηση όλης της ανθρωπότητας για την προστασία της από τα πλοκάμια του λευκού θανάτου.

Συναυλία παραδοσιακών τραγουδιών στην Ευκαρπία Κιλκίς


Tακτική Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 30 Ιουνίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Λήξη προθεσμίας έκδοσης άδειας κτηνοτροφικής εγκατάστασης

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν. 4056/2012 (ΦΕΚ Α52 /12-03-2012) όλες οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις -που λειτουργούν χωρίς άδεια εγκατάστασης- υποχρεούνται μέχρι τις 12 Μαρτίου 2015 να υποβάλλουν φάκελο στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κιλκίς, για την έκδοση άδειας εγκατάστασης.


Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας συνεχίζεται και τον μήνα Ιούλιο!
Είστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε ένα κόσμο γεμάτο αντιθέσεις;
Εάν ναι, ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες από 1/7/2014 έως τις 23/7/2014 και δηλώστε συμμετοχή!

Αλβανός κουβαλούσε Αλβανό λαθρομετανάστη

Συνελήφθη χθες (25.06.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας υπήκοοι Αλβανίας 28 ετών, που διευκόλυνε την είσοδο σε έναν μη νόμιμο μετανάστη, στην ελληνική επικράτεια από έδαφος τρίτης χώρας.

Σηματοδότης για χαρμάνια!

Στο φανάρι της διασταύρωσης Ελ.Βενιζέλου και 21ης Ιουνίου εδώ και καιρό παρατηρούμε ότι ανάβοντας ο πράσινος σηματοδότης εμφανίζεται ένα φύλλο κάνναβης. Πολλοί θα είναι οι επισκέπτες της πόλης του Κιλκίς τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλοί θα είναι οι περαστικοί, πολλοί και οι τουρίστες που θα περάσουν από αυτό το φανάρι... Ας φροντίσει λοιπόν κάποιος αρμόδιος γι'αυτό ώστε να μην δημιουργήσουμε εκπλήξεις στους περαστικούς τουρίστες.

http://arxeiothetisi.blogspot.gr/

Εντυπωσιακές οι εξετάσεις ζωνών για τον "Άθλο" Κιλκίς

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα της Μητρόπολης Κιλκίς πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς για τα αθλήματα tae kwon do (w.t.f.) και kick boxing. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις 18.00 η ώρα και η προσέλευση τον φίλων και συγγενών των μικρών αλλά και μεγάλων αθλητών ήταν μεγάλη.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ · Καταλύτης εξελίξεων ο αγώνας για τη ΔΕΗ- Εκδήλωση το απόγευμα για συντονισμό δράσης·Και αυξάνονται… - Απλήρωτοι φόροι 1 δις μηνιαίως·Η Τράπεζα θεμάτων έβγαλε τους μαθητές στο δρόμο
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Εμπλοκή για τους μισθούς στρατιωτικών, πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών-Ομάδα έξι βουλευτών της Ν.Δ απαιτεί ίση μεταχείριση με τους δικαστές·Στροφή 180 μοιρών- «Χειροφίλημα» του …Τσίπρα στον Στουρνάρα·Σε.. 25 χρόνια θα μειωθεί η ανεργία (έρευνα)