Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Όπου υπάρχουν άνθρωποι

Για τη μεταφορά Νίκος Τερζής
Τις πληγές τους μετρούν ακόμη οι πλημμυροπαθείς στη Σερβία. Στις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 120 ετών που έπληξαν τον Μάιο την Κροατία, τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη και τη Σερβία, δεκάδες είναι οι νεκροί και οι αγνοούμενοι ενώ υπάρχουν φόβοι, ότι μακροπρόθεσμα ο τελικός απολογισμός θα είναι ακόμη πιο τραγικός.

"Η Μαρία Ιωσηφίδου - Αμανατίδου μας κάνει υπερήφανους"

Για τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς υπογράφει ο πρόεδρος Κώστας Παπανικολάου
"Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς συγχαίρει την ΜΑΡΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ-ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ για την έκδοση και παρουσίαση του βιβλίου της «Λάμνοντας την Ιστορία με το άροτρο της πατρικής μνήμης» που πραγματοποιήθηκε στην γενέτειρά της, Βυρώνεια, την Κυριακή 22 Ιουνίου.

Τελικά την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 η αναβίωση του εθίμου " Άι Γιάννης ο Κλήδονας" στον Εύρωπο Παιονίας


Θερινό ωράριο στεγνοκαθαριστηρίων Κιλκίς

Με ομόφωνη απόφαση του σωματείου στεγνοκαθαριστηρίων Κιλκίς, τα καταστήματα θα είναι από 1 Ιουλίου έως και 15 Αυγούστου 2014 κάθε απόγευμα κλειστά εκτός Πέμπτης.

150 κιθαρίστες από όλη την Ελλάδα στη λίμνη Πλαστήρα, 4 - 6 Ιουλίου 2014

Το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ της Ελλάδας, διεξάγεται από 4-6 Ιουλίου 2014, στην μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα του Νομού Καρδίτσας. Ήδη οι συμμετοχές των μελών, ξεπέρασαν τις 150, είκοσι μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής των δελτίων συμμετοχής. Μετά την περσινή επιτυχία του 1ου Φεστιβάλ, που είχε 75 συμμετοχές, ο διπλασιασμός μέχρι τώρα των συμμετοχών, δείχνει ότι το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, καθιερώνεται ως ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός, όχι μόνο για τον Νομό Καρδίτσας, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ οι αιτήσεις για το «κοινωνικό μέρισμα»

Μέχρι τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για το «κοινωνικό μέρισμα», μέσω του Taxisnet, όσοι το δικαιούνται, βάσει των νέων εισοδηματικών κριτηρίων, που ανακοινώθηκαν την 03.06.14, σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν να το χάσουν.

Ορκωμοσία πτυχιούχων ΤΕΙ Κιλκίς, την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Η 12η ορκωμοσία των πτυχιούχων του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης στο Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 02-07-14 και ώρα 11:00 π.μ. στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Με νέα ΚΥΑ επιλύονται χρόνια προβλήματα του προγράμματος «Πρώτης Δάσωσης Γαιών»

Με νέα ΚΥΑ που υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης επιλύονται χρόνια προβλήματα του προγράμματος «Πρώτη Δάσωση Γαιών», του Μέτρου 221, καθώς από την εφαρμογή της ισχύουσας ΚΥΑ προέκυψαν δυσχέρειες ως προς τις καλλιεργητικές φροντίδες στις δασωμένες εκτάσεις.

ΣΥΡΙΖΑ: "Απαράδεκτες οι διατάξεις για τον υπολογισμό των εφάπαξ"

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, σε σχέση με τις νέες σχεδιαζόμενες περικοπές στα εφάπαξ των υπαλλήλων του δημοσίου τομέα.

Ημερίδα της ΔΕΥΑ Κιλκίς για τη διαχείριση νερού της Δοϊράνης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, η Ημερίδα που διοργανώθηκε από την ΔΕΥΑ Κιλκίς, με θέμα:  "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WWM-QUOL ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΔΟΪΡΑΝΗ”

Εκδήλωση-γιορτή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Υπογράφει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Τρεις διαφορετικές ιστορίες, που όμως βρήκαν σημείο επαφής και τρόπο για να συναντηθούν: 
· Στη χώρα του καφέ, της Σάμπα και του ποδοσφαίρου, τη Βραζιλία, ξεκινάει στις 12 Ιουνίου η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA. Από την εποχή ακόμα της ανάληψης της διοργάνωσης και με αποκορύφωμα το διάστημα πριν την έναρξη ξεσπούν μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας με επίκεντρο τις φτωχογειτονιές και τις φαβέλες, που επεκτείνονται σε όλη τη χώρα. Αίτημα είναι το αυτονόητο. Λεφτά στους φτωχούς, λεφτά για την Υγεία και την Παιδεία και όχι για γήπεδα-μεγαθήρια και για φανταχτερές διοργανώσεις. Οι διαμαρτυρίες αντιμετωπίζονται με άγρια καταστολή από τις κυβερνητικές δυνάμεις και η βία και τα θύματά της γίνεται καθημερινότητα…