Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αφιερωμένο στη μνήμη του δικού μας Ηλία


Η συνέντευξη δόθηκε στις 14 Ιουνίου 2013. 
Ο Ηλίας Παπαδόπουλος έφυγε στις 13 Ιουνίου 2014.

Πρόσκληση για την 3η Γιορτή του Ντολμά στον Ευρωπό

Υπογράφει ο Απόστολος Καραγιαννόπουλος
Λίγο οι εκλογές λίγο ο άστατος καιρός, δεν το αποφασίζαμε να διοργανώσουμε την 3η Γιορτή του Ντολμά στον Ευρωπό.

"Προσέξτε το καθεστώς λειτουργίας του Στρατιωτικού Πρατηρίου Κιλκίς"

Επιστολή Τονικίδη προς τον Διοικητή της 71ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Νικόλαο Χιονή
"Κύριε Διοικητά, 
Το Στρατιωτικό Πρατήριο Κιλκίς έχει γράψει για δεκαετίες τη δική του ιστορία συνδεόμενο αρμονικά με την τοπική κοινωνία, εξυπηρετώντας τους ένστολους και τις οικογένειές τους.

"Η αναγέννηση του σοσιαλιστικού χώρου δεν αναζητείται σε μορφώματα κορυφής και δανεικά ονόματα"

Του Χάρη Τσιόκα 
Αναμφισβήτητα ο σοσιαλιστικός χώρος, η δημοκρατική παράταξη, δηλαδή το κίνημα, με απόδειξη και την τρίτη εκλογική καταγραφή, βρίσκεται σ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι!

Βράβευση 2ου Γυμνασίου Κιλκίς από το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης»

Υπογράφει ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς Ευάγγελος Αραμπατζής
"Μεταξύ 117 συμμετοχών σχολείων από την Κρήτη ως τον Έβρο, στον πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικής δημιουργίας βίντεο «Βίντεομουσεία 2014 Ο κόσμος γύρω μας – ο κόσμος όπως τον ζούμε» το βίντεο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς «ΑΜ(Σ)ΕΑ – Άτομα Μοναδικά (Σε) Έχουν Ανάγκη» με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα με ειδικές ανάγκες, διακρίθηκε στους 30 φιναλίστ και τελικά βραβεύτηκε το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» στην Αθήνα.

Η θεατρική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς ευχαριστεί...


Η θεατρική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Η διαχρονικότητα της Αρτιστοφανικής κωμωδίας» παρουσίασε το έργο του Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσαι» την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 Μαΐου και την Παρασκευή 27 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

17ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη


Έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Μισόπουλου στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και το Τμήμα Απασχόλησης, Τουρισμού και Πολιτισμού σας καλούν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Φώτη Μισόπουλου με τίτλο: «Αλφάβητα» τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στον εκθεσιακό χώρο της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης.

Δύο μετάλλια για Κ. Χαμουρούδη στο Πανελλήνιο Βετεράνων της Λάρισας

Σταθερός στον δρόμο των διακρίσεων ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης ο οποίος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων που διεξήχθη και φέτος στο στάδιο “Αλκαζάρ” της Λάρισας κατάφερε να ανέβει δύο φορές στο βάθρο των νικητών. Ο Χαμουρούδης ήταν ο χρυσός νικητής στον ακοντισμό της ηλικιακής κατηγορίας του με επίδοση 43,33 μ , ενώ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στη σφαιροβολία όπου με βολή στα 10,18 μ κατάφερε να κερδίσει την 2η θέση.

Ικανοποίησε η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων των Σερρών

Με τη συμμετοχή περισσότερων από επτακοσίων αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου του ΣΕΓΑΣ για τις κατηγορίες Εφήβων και Νεανίδων.

Το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 έγιναν οι Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ο.Ε.Σ.Κ.Μ.Θ.

EMOTET: Νέο κακόβουλο λογισμικό κλέβει λογαριασμούς web banking

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες, που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική τραπεζική (e-banking) για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού, που στοχεύει στην παράνομη πρόσβαση του τραπεζικού τους λογαριασμού (Banking Malware).

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πόλεμος με την κυβέρνηση για τις περικοπές- «Ή ταν ή επί τας» διαμηνύουν μέσω της δημοκρατίας απόστρατοι και εν ενεργεία εν όψει της αυριανής κρίσιμης συνάντησης με Σταϊκούρα · Συντάξεις: Η ώρα της νέας σφαγής·Η διαπλοκή «βούτηξε» στο Ποτάμι μαζί με τον Θεοδωράκη
ΕΘΝΟΣ ·Άδειες εξπρές για τουριστικά καταλύματα-Έρχονται ανατροπές με νέο νόμο για τον τουρισμό·Μέσα στην εβδομάδα- Ρύθμιση –πακέτο για τα προαπαιτούμενα·Επιδοτήσεις από το ΕΣΠΑ σε 222 χωριά