Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Απόστρατος αξιωματικός του Λ.Σ. και εν ενεργεία αστυνομικός σε κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών

- Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση παράνομης διακίνησης μεταναστών στην ελληνική επικράτεια και σε άλλες χώρες της Ε.Ε.
Συνελήφθησαν δύο συνταξιούχοι ναυτικοί – ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, απόστρατος Αξιωματικός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Αρχιφύλακας και τραπεζική υπάλληλος, ενώ αναζητούνται επιπλέον δύο (2) αλλοδαποί μέλη της οργάνωσης
Τα μέλη της οργάνωσης, με τη χρήση πλωτών μέσων, διευκόλυναν την είσοδο μη νόμιμων μεταναστών στην χώρα μας από την Τουρκία, και στη συνέχεια τους προωθούσαν σε διάφορους προορισμούς στο εσωτερικό και το εξωτερικό
Τα μέλη του κυκλώματος από τη παράνομη δραστηριότητά τους είχαν αποκομίσει υψηλά χρηματικά ποσά, τα οποία στη συνέχεια νομιμοποιούσαν μέσω διαδικασιών «ξεπλύματος μαύρου χρήματος»Επιπλέον χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερες τεχνικές προκειμένου να αποφεύγουν τον εντοπισμό τους από τις διωκτικές Αρχές και την ταυτοποίηση των σκαφών τους
Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και ανώτερος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, για μη συναφή υπόθεση, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε αυτοτελής δικογραφία για υπεξαγωγή εγγράφων, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου και παράβαση καθήκοντος
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας, έχει κινηθεί η διαδικασία για την επιβολή των ανάλογων πειθαρχικών κυρώσεων σε βάρος των δύο αστυνομικών

Σε αγώνες Beach Kick Boxing το Kinesis Fight Club Κιλκίς

Σε αγώνες Beach Kick Boxing  συμμετείχε το Kinesis Fight Club  με την αθλήτρια Νίκη Ποζίδου. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 29 Ιουνίου στην Ποτίδαια Χαλκιδικής στο Beach Bar Oasi υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Αγαθοπούλου: «Και στην ούγια των σχολικών βιβλίων να γράφει: Μαρινάκης"

Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Και στην ούγια των σχολικών βιβλίων να γράφει: Μαρινάκης. Συσκευασμένα σε προεκλογικό υλικό εστάλησαν από το ΙΤΥΕ Διόφαντος τα σχολικά βιβλία στην ΕΛΜΕ Κιλκίς».

Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών ταεκβοντό του Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών ταεκβοντό του Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς διεξήχθησαν στις 25 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα Μητρόπολης (πρώην Νομαρχία Κιλκίς).

Ολοκληρώθηκε το βιωματικό σεμινάριο αυτογνωσίας «Επειδή σ’ αγαπώ…», στο Ξενοδοχείου Κρούσια

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, 28-29/06, το βιωματικό σεμινάριο αυτογνωσίας «Επειδή σ’ αγαπώ…», στο μαγευτικό χώρο του Ξενοδοχείου Κρούσια με συντονίστρια την Ψυχολόγο M.Sc. Έλλη Φρεγγίδου.

Ομιλία Παραστατίδη στην ολομέλεια της Βουλής για το ΝΣ Υγείας που προωθεί η κυβέρνηση


"Ο ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγεται είναι ο ίδιος ο λαός και όχι μια χούφτα μονοπώλια"

Υπογράφει το ΠΑΜΕ Κιλκίς και ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (Μέλος ΟΓΕ)
Για ακόμα μία χρονιά, φέτος, τόσο πανελλαδικά όσο και στις δημοτικές βιβλιοθήκες Κιλκίς και Πολυκάστρου υλοποιείται το πρόγραμμα “Future Library”.

Μέτρα πρόληψης επιπτώσεων υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα

Σχετικά με την πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Ποτάμι: Από την ειρωνεία και την αδιαφορία στο φλερτ!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

«Εύχομαι κάθε εκπομπή να γίνει και ένα κόμμα!». Με αυτόν τον ειρωνικό κατά πολλούς τρόπο, υποδέχθηκε ο αρχηγός ο ΠΑΣΟΚ ο κος Βενιζέλος την ίδρυση του Ποταμιού, μόλις λίγους μήνες πριν.

Θα λειτουργήσει τελικά το θερινό σινεμά του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς 
Την Δευτέρα αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμος να χρηματοδοτήσει τελικά την αγορά ταινιών και ο θερινός κινηματογράφος να λειτουργήσει με εθελοντές.

Ίδρυση Δημοσίου ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής, ζητά η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ν. Κιλκίς

Επιστολή προς Κουκοδήμο και Γεωργαντά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς, Γεωργίου Κωνσταντινίδη
Ενόψη της ίδρυσης και λειτουργίας ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής, σας γνωρίζουμε ότι στο Νομό Κιλκίς, όπου έχουμε τη διοικητική ευθύνη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λειτουργούν Σχολεία Ειδικής Αγωγής :

Δήλωση Μεϊμαράκη για την εκλογή Παπαδημούλη στη θέση Αντιπροέδρου του Ευρ. Κοινοβουλίου

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, για την εκλογή του στη θέση Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Συνάντηση Τονικίδη με Γκερέκου, Ντινόπουλο και Γιακουμάτο

Στην Κέρκυρα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα και για ένα τριήμερο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης. Εκπροσώπησε ως Αντιπρόεδρος την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος στο FORUM των Επιμελητηρίων των οκτώ χωρών της Αδριατικής με τη συμμετοχή της Ελλάδος.

Νέα επιτυχία για το Θεατρικό Εργαστήρι της Αξιούπολης

Νέα επιτυχία για το Θεατρικό Εργαστήρι της Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας. Επελέγη ανάμεσα σε 46 συμμετοχές και θα συμμετάσχει σε ένα πανελλήνιο θεσμό όπως αυτόν που πραγματοποιείται στην Κόρινθο με σχήματα από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό Θέατρο.

Ημερήσια εκδρομή του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς στη Δράμα

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια ημερήσια εκδρομή του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στη Δράμα. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα οικογενειακό καθώς πλέον ωφελούμενοι, γονείς κηδεμόνες και εργαζόμενοι συνυπάρχουν στο Κέντρο αρμονικά για αρκετά χρόνια.

H δική μας Anatomic Help στην Αλγερία

Άλλο ένα θετικό βήμα για την διεύρυνση των ελληνικών εξαγωγών, πραγματοποίησε η Αnatomic Help.

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ «Ρώσικης σαλάτας» με μούχλα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο των διενεργούμενων ελέγχων και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Αλεξανδρούπολης, διαπίστωσε διακίνηση εδέσματος «ρώσικη σαλάτα» με παρουσία μυκήτων.

"Σαλάμι Λευκάδος" με λιστέρια αποσύρει ο ΕΦΕΤ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου στην επιχείρηση ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑ ΙΩΒ – ΘΩΜΑΣ & ΦΛΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣΗ Ο.Ε. και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπίστωσε την παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes σε σαλάμι.

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Φώτη Μισόπουλου στο Κιλκίς



Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Kinesis Fight Club Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Kinesis Fight Club την περασμένη Παρασκευή στις 27 Ιουνίου 2014. Εξετάστηκαν οι αθλητές του τμήματος Kyokushin Karate και του Kick boxing Muay Thai.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 2 Ιουλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Κίνημα για τη ΔΕΗ- Σε 48ωρες απεργίες από τα μεσάνυχτα οι εργαζόμενοι·Πρυτανικές εκλογές-Κόβουν τις υποψηφιότητες όσων δεν συμμορφώθηκαν!·Απεργία στις 9 Ιουλίου- Στον αέρα η αξιολόγηση με ποσόστωση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Γιώργο έμαθες τα νέα; (Παπανδρέου)- Σεισμός στη Γαλλία για τον Σαρκοζί- Κρατείται για δοσοληψίες με τον Καντάφι, που προκαλούν εφιάλτες στον Παπανδρέου·»Μικρή ΔΕΗ» - Ο τρόμος των μπλακάουτ επιστρέφει!·Οι ανασφάλιστοι θα πληρώνουν «συμμετοχή» στα φάρμακα –Δώρον άδωρον η πολυσυζητημένη ρύθμιση για τους αδύναμους