Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Σήμερα: Μεγάλη μουσική συναυλία στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς: «Η πόλις με 50 χρόνια 60’s»

Την Δευτέρα 14 Ιουλίου, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς «η πόλις», υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς, θα ταξιδέψει 50 χρόνια πίσω στη χρυσή δεκαετία του 1960 με τραγούδι και χορό με τον παλμό της εποχής εκείνης.

Θερινού κινηματογράφου Κιλκίς συνέχεια....



Υπογράφει η Πρωτοβουλία εθελοντών για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου
Στις 15 και 16 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ θα προβληθεί η ταινία “Η ζωή του Μπράιαν” μια καταπληκτική ταινία των ευφυέστατων Monty Python.

Εμίσησα εκκλησίαν πονηρευομένων (Μέρος 2ο)

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
«Εμίσησα» εκκλησία όπου μερίδα, δυστυχώς του αγγελικού τάγματος των μοναχών μετετράπη σε νεοεποχίτικο όχημα και δούρειο ίππο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων «Ευεργετών». Είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν μεταλλάξει τις μοναχικές υποσχέσεις σε σχέσεις διεθνούς και εγχώριου μάρκετινγκ.

Η ΕΣΕΕ διευκρινίζει πως θέλουμε τις εκπτώσεις μικρομεσαίοι έμποροι και καταναλωτές»

Με την ευκαιρία της διενέργειας των θερινών εκπτώσεων που ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 14 Ιουλίου και θα λήξουν το Σάββατο 30 Αυγούστου, δημιουργούνται εκ νέου ελπίδες, ότι οι πωλήσεις των καταστημάτων λιανεμπορίου στις θερινές εκπτώσεις θα κινηθούν σε καλύτερα επίπεδα λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης σε πολλές περιοχές, όπου εμπόριο και τουρισμός μπορούν να δυναμώσουν μαζί.

Νίκη για την ΑΔΕΔΥ η απόφαση του Δικαστηρίου για την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Δελτίο τύπου Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Το Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, απόφαση, όπου έκρινε την απεργία – αποχή, από κάθε ενέργεια σχετική με την αξιολόγηση, παράνομη για τυπικούς λόγους, όχι όμως προσωρινά εκτελεστή.

Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμμ στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμμ; τους συγγραφείς και συλλέκτες παραδοσιακών παραμυθιών. Ποιος δεν ξέρει τα παραμύθια τους; Κοκκινοσκουφίτσα, Ωραία Κοιμωμένη, Χιονάτη, Χάνσελ και Γκρέτελ και πολλά πολλά άλλα. Παραμύθια που άντεξαν στο χρόνο, ανέθρεψαν ολόκληρες γενιές και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Επίσκεψη Κολότσιου στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Την πρώτη του επίσκεψη μετά την εκλογή του ως Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς πραγματοποίησε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο κ. Περικλής Κολότσιος.

Αισθητή η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Λάρισας

Πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουλίου το μαζικότερο πρωτάθλημα στίβου σε πανελλήνιο επίπεδο με τη συμμετοχή 1000 αθλητών γεννημένων ως το 1997.

Κλικ στο "Κίνητρο" Κιλκίς


«Άρωμα» ιδιωτών στην Αυτοδιοίκηση: Ποιες υπηρεσίες κατευθύνονται προς ιδιωτικοποίηση

Το έδαφος για την πρόσβαση των ιδιωτών σε υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης και την τελική τους απόκτηση, λειαίνεται από πτυχές του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Σταθερότητας 2015-2018, σύμφωνα με γνώστες της τοπικής διοίκησης.

Τάδε έφη ΦΡαγγίδης στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Ομιλία Γ. Φραγγίδη στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ στις 12 Ιουλίου 2014
"Συντρόφισσες-οι
Μάλλον θα σας ξαφνιάσω. Δεν θέλω να μιλήσω για απλά το όνομα ενός νέου κόμματος, ή για την Ελιά ή το ΠΑΣΟΚ. Ούτε για τον νέο ή παλιό φορέα της κεντροαριστεράς, γιατί δεν νομίζω ότι έχει σημασία πως θα λέγεται όσο ποια ιδεολογία και ποιους στόχους θα υπηρετεί ο χώρος μας, που δεν είναι σε καμία περίπτωση το 8% του πληθυσμού μας.

"2014-2015. Νέα χρονιά νέες προσδοκίες"

Υπογράφει το Δ.Σ. του"Ηρακλή" Φύσκας Κιλκίς
Σε πείσμα των δύσκολων καιρών ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΥΣΚΑΣ υπάρχει και θα υπάρχει. Την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση με συμμετοχή πολλών Φυσκιωτών,με αποτέλεσμα να γίνει νέο Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους εξής:

Καλοκαιρινή εκδήλωση της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Με ένα πάντρεμα τεχνών επί σκηνής, εκείνων της Ζωγραφικής και του Χορού πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.