Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

"40 χρόνια μεταπολίτευσης μας καλούν να φτιάξουμε μια καλύτερη δημοκρατία"

Του Δημήτρη Παυλακούδη*
24 Ιουλίου γράφει σήμερα το ημερολόγιο και ίσως για τους πιο πολλούς η μέρα αυτή να μη σημαίνει τίποτε το ξεχωριστό.  Κι όμως κάποτε και μάλιστα όχι πολύ πίσω στη σύγχρονη νεοελληνική ιστορία ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ο Ελληνισμός γιόρτασε στους δρόμους και τις πλατείες τη ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας.

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Για το χαμό της τετραπληγικής Ευ. Ποποδάκη στα Χανιά

Η ΕΣΑμεΑ θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της αδικοχαμένης τετραπληγικής στα Χανιά και τη μεγάλη θλίψη όλης της αναπηρικής οικογένειας.

Αυτός είναι ο θείος που εξέδιδε την 11χρονη ανιψιά του και ο φίλος του που ασελγούσε πάνω της

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε απο την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος τους ποινική δίωξη.

Ακόμη δύο ανανεώσεις για τον χειροσφαιρικό Γ.Α.Σ. Κιλκίς.

Ο Γ.Α.Σ.Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Δεληγιάννη Φάνη και Σαλαβασίδη Γρηγόρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παραχωρήσεις δημοσίων εκτάσεων για αγροτική χρήση

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η παραχώρηση με ανοικτές δημοπρασίες και έναντι χαμηλού τιμήματος αναξιοποίητων δημόσιων εκτάσεων σε επαγγελματίες αγρότες και Δήμους για αγροτική και άλλες κοινωφελείς χρήσεις.

ΙΕΚ¨Αμπελουργίας – Οινολογίας¨ και ¨Μεταποίησης – Τυποποίησης Αγροτικών Προϊόντων¨ στον Δήμο Παιονίας

Σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη και αντίστοιχους υπηρεσιακούς παράγοντες είχε την Τρίτη 22 Ιουλίου στην Αθήνα ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας.

Τουρνουά Ποδοσφαίρου 8χ8 στο Αλέξανδρος sports center

Με το επιβλητικό 5-1 κέρδισαν στον μεγάλο τελικό η ομάδα των … Χύμα και Τσουβαλάτα …την ομάδα των Scorpionsμετά από ένα ματς με αρκετές συγκινήσεις. Η πολύ καλή κατά τα αλλά ομάδα των Scorpions προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-1 αλλά στο τέλος του ισοφαρίστηκε 1-1.

Αγαθοπούλου: "Οι δεσμεύσεις να μη μείνουν για άλλη μια φορά στα χαρτιά"

Δελτίο τύπου Ειρ. Αγαθοπούλου
Σήμερα Πέμπτη, 24/07/2014, οι βουλευτίνες Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου και Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου, συνοδευόμενες από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησαν συνάντηση με το διοικητή της 4ης ΥΠΕ, κ. Βεντούρη, με σκοπό την ανάδειξη των τραγικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικές μονάδες του νομού Κιλκίς.

"Αγοράζοντας τα προϊόντα τους, γίνεσαι συνένοχος στο έγκλημα!"

Υπογράφει
η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
Μπορεί να ζούμε σε ένα κόσμο που περισσεύει η αδικία και που μυρίζει αίμα, δεν θα καταφέρουν όμως να μας πείσουν ότι πρέπει να τον συνηθίσουμε. Δε θα μας κάνουν "ηδονοβλεψίες φρικτών τηλεοπτικών ειδήσεων και εικόνων από τη σφαγή αμάχων και παιδιών στη Γάζα. 

Το συνεχιζόμενο σιωνιστικό έγκλημα στα Παλαιστινιακά εδάφη, είναι και δική μας υπόθεση για να σταματήσει. Ας κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα για...:

- NA MΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ 


- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ το φυσικό μεταλλικό νερό “Σέλι”

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισήμου Ελέγχου για τα Εμφιαλωμένα Νερά του έτους 2014, προέβη σε δειγματοληψία για έλεγχο μικροβιακών παραμέτρων του φυσικού μεταλλικού νερού με την εμπορική επωνυμία ‘Σέλι’, εμφιαλωμένου σε πλαστικές φιάλες των 18,9 λίτρων, με ημερομηνία λήξης 07/2014, αριθμό παρτίδας L 183141431, που παρασκευάζεται από την εταιρία ‘Σ. Μεντεκίδης Α.Ε.’, Πηγή Βερμίου.

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για την πρόσληψη 10.000 ανέργων

Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη, 24 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού που αφορά στην επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας- ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες- ΤοπΕΚΟ».

«H πόλις» «υπό το φως του φεγγαριού» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Έχει γίνει πια θεσμός, την ημέρα της Πανσελήνου του Αυγούστου, από τη Δύση του ηλίου και έως τις 24:00, επιλεγμένοι αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη την Ελλάδα να παραμένουν ανοιχτοί για το κοινό που τους επισκέπτεται και τους γνωρίζει «υπό το φως του φεγγαριού».

Παραστατίδης: "Όψιμο το ενδιαφέρον ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για το νοσηλευτικά ιδρύματα του ν. Κιλκίς"

Δήλωση Θ. Παραστατίδη
"Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα σε τοπικό τύπο όπου γίνεται αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί ως προς τη λειτουργία και τις ελλείψεις των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας αλλά και στις αντιδράσεις τοπικών στελεχών και παραγόντων δηλώνω ότι:

Μουριές Κιλκίς: Εκπαιδευτική Συνάντηση Νεολαίας με συμμετέχοντες από Κύπρο, Ιταλία και Ελλάδα

Με μεγάλη χαρά πρόκειται να υποδεχθεί ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Σταθμού Μουριών Ν.Κιλκίς «ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ» δύο (2) ομάδες νέων ηλικίας 18-30 από την Κύπρο και την Ιταλία.

Η Γάζα ως άλλοθι για τους αντισημίτες της Αριστεράς

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
«όποιος σώζει έναν άνθρωπο, σώζει τον κόσμο όλον»
Θρησκευτική σοφία
Buchenwald: Πριν λίγο καιρό έτυχε να βρεθώ στην Γερμανία: οι οικοδεσπότες, νεαρά στελέχη της Γερμανικής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (DGB) είχαν την ευγενή καλοσύνη να ξεναγήσουν εμένα και έναν συνδικαλιστή στο στρατόπεδο του Buchenwald στην Βαϊμάρη.

Έπιασαν 32χρονο με χασισάκι σε χωριό του Κιλκίς

Στις 24.07.2014 πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 32 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του ίδιου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 6,4 γραμμαρίων και 22 σπόροι κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Κιλκισιακός: Άμεσος συνεργάτης του Κωτάκη ο Παντελιάδης

Διπλό ρόλο θα έχει την φετινή αγωνιστική χρονιά ο Σάββας Παντελιάδης. Ο αρχηγός του Κιλκισιακού θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής, ενώ θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κωτάκη στην τεχνική ηγεσία.

Κινητικότητα στον χειροσφαιρικό Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον ''ευρωπαίο'' Γ.Α.Σ.Κιλκίς, με αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις παιχτών. Πιο συγκεκριμένα, αποχώρησαν οι Κυπραίος (πήγε στο Άργος), Παρασκευαΐδης (στο Φοίβο Συκεών), Παπαδόπουλος Παναγιώτης (δεν ανανεώθηκε ο δανεισμός του από τη Χ.Α.Ν.Θ.), Τοκατζόγλου (με υποσχετική στο Λουτράκι), Σημιτζής (με υποσχετική στο Άργος) και Τζιώκας (λόγοι εργασίας).

"Ευχαριστούμε κ. Νίκο Νούλα"

Ως απερχόμενο Συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Αξιούπολης ευχαριστούμε δημόσια τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ καθηγητή κ. Νικόλαο Νούλα για την άψογη συνεργασία μας και με την ευκαιρία της συνταξιοδότησής του, του απονέμουμε αναμνηστική πλακέτα, ευχόμενοι υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Εκ μέρους του συμβουλίου
Η πρόεδρος
Τσουκαλά Θεοδώρα