Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Έκθεση παραδοσιακών επαγγελμάτων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» Γουμένισσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» Γουμένισσας σας προσκαλεί στην Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων που διοργανώνει στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση με τίτλο «Νεανικές Πρωτοβουλίες και Τοπική Ανάπτυξη μέσα από την Παράδοση και τον Πολιτισμό».

Η Coca Cola συνετρίβη σε διαδικτυακή σύγκρουση

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Ανώμαλη προσγείωση για τους επικοινωνιολόγους της Coca Cola. Μέσα σε έξι ώρες αναγκάστηκαν χθες (Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014) να «κατεβάσουν» προπαγανδιστική ανάρτηση της πολυεθνικής εταιρείας στον ιστότοπο «Μηχανή του χρόνου» του δημοσιογράφου Χρίστου Βασιλόπουλου μετά από καταιγισμό αρνητικών σχολείων των αναγνωστών κατά του προκλητικού προπαγανδιστικού κειμένου.

ΣΥΡΙΖΑ: "Ψυχιατρική απορρύθμιση των δημόσιων υπηρεσιών ψυχικής υγείας με λουκέτο σε νοσοκομεία μέχρι το 2015 και έξωση στους πάσχοντες"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ
Με προχειρότητα αλλά και περισσή σπουδή η κυβέρνηση βάζει λουκέτο τις επόμενες ημέρες σε Δαφνί, Δρομοκαΐτειο και Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης. 1.300 ψυχικά ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται μόνο σε Δαφνί και Δρομοκαΐτειο και 4.500 πάσχοντες που επισκέπτονται τακτικά τα ιδρύματα, προορίζονται για Γενικά Νοσοκομεία, που ήδη λειτουργούν με ράντζα και ελλείψεις προσωπικού και υλικού.

Τάδε έφη η Ειρήνη Αγαθοπούλου για τον ΕΝΦΙΑ

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς
Καλοκαιρινά «δώρα» μας επιφύλασσε η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αυγουστιάτικα. Πρώτα το νέο χαράτσι ακινήτων, που χρεώθηκε ήδη σε όλους (επί δικαίων και αδίκων), με εκείνο το περίεργο και εξωτικό όνομα ΕΝΦΙΑ, που μόνο σαν κακόγουστη φάρσα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί!

60,5 εκατ.€ εξισωτική αποζημίωση έτους 2013, σε λογαριασμούς αγροτών, σήμερα

Ποσό ύψους 60,5 εκατ.€ από την εξισωτική αποζημίωση έτους 2013 πιστώνεται σήμερα (08/08/2014) στους λογαριασμούς 60.912 γεωργών και κτηνοτρόφων.

Τον έψαχνε η Interpol Ιορδανίας αλλά τον τσάκωσαν οι δικοί μας στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (07.08.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων Κιλκίς, ένας υπήκοος Τουρκίας ηλικίας 52 ετών σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΗ ·Πάγος ΕΝΦΙΑ στο Μαξίμου- Αναδίπλωση από Σαμαρά – Βενιζέλο μετά τον ξεσηκωμό·Ρωσικός παγετός σε ελληνικά αγροτικά και τουρισμό- Κλιμακώνεται ο εμπορικός πόλεμος Δύσης - Ρωσίας·Στον Βρούτση η μελέτη του ΚΕΠΕ- Σχεδιάζουν κεφαλοποιητικό ασφαλιστικό
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Το… άλλο με τον ΕΝΦΙΑ το ξέρετε;- Κυβερνητική ιλαροτραγωδία με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων·Διπλωματική βόμβα Μέρκελ στα Βαλκάνια·Τρόμος για το ρωσικό εμπάργκο- Αμήχανοι οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων

Συναγερμός για επικίνδυνα e-mails σε χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου

- Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την αποστολή απατηλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεγάλο αριθμό Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου
- Οι δράστες με τα μηνύματα αυτά ενημερώνουν τους παραλήπτες ότι έχει επιλεγεί το e - mail τους από παγκόσμια κλήρωση γνωστής εταιρείας πληροφορικής και έχουν κερδίσει μεγάλο χρηματικό ποσό.
- Ακολούθως ζητούν από τα θύματα να τους γνωστοποιήσουν διάφορα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία και στη συνέχεια την καταβολή χρηματικού ποσού για να τους αποσταλεί το ποσό που δήθεν έχουν κερδίσει