Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Μικρή γεύση από τη μεγάλη συναυλία του καλλιτεχνικού συνόλου "πόλις" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, το καλοκαίρι 2014



Η "πόλις" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Κυριακή 10 Αυγούστου, ώρα 21.00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς. Πανσέληνος. Η "πόλις" και πάλι θα είναι εκεί (αφιλοκερδώς) για να σας κρατήσει συντροφιά με τραγούδια και ποιήματα Ελλήνων συνθετών και ποιητών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τι είπε ο Γεωργαντάς στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο


Ένα Νέο Φοροεπεισόδιο Ιδιώνυμης Αθλιότητας!

Του Μάρκου Μουζάκη
Πολύ τους βολεύει τους κυβερνώντες και τα διαφόρων ειδών φερέφωνά τους το να μιλήσει κάποιος για «φιάσκο» προκειμένου να χαρακτηρίσει αυτό το άθλιο έκτρωμα που ονόμασαν ΕΝΦΙΑ!

Τελικά σήμερα Σάββατο η προβολή της ταινίας "Το νόημα της ζωής" στο θερινό σινεμά Κιλκίς

Το καλλιτεχνικό σύνολο ΠΟΛΙΣ θα έχει την Κυριακή 10 Αυγούστου εκδήλωση στο αρχαιολογικό μουσείο Κιλκίς. Για να μην συμπέσει το σινεμά και η συναυλία θα προβληθεί σήμερα Σάββατο 9 Αυγούστου ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΤΥ ΠΑΙΘΟΝΣ και θα το επαναληφθεί την Δευτέρα 11 Αυγούστου.
Επίσης στο πρόγραμμα των προβολών, σε σχέση με την ταινία Γκερνίκα έγινε μια παρανόηση και η ταινία δεν είναι το δέντρο της Γκερνίκα, αλλά ένα αντιπολεμικό ντοκιμαντέρ 20 λεπτών του Αλαίν Ρενέ του 1950, το οποίο θα προβληθεί μαζι με μια άλλη ταινία επίσης αντιπολεμική.

Η εγκληματικότητα στο νομό Κιλκίς στις 8 Αυγούστου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 08.08.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Ποδηλατώντας από το Βέρμιο στην Τραπεζούντα (1800 km)


Προς την Κωνσταντινούπολη
Μια ομάδα ποδηλατών από την Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν με τα ποδήλατα τους πριν μερικές μέρες από την Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο και έβαλαν στόχο να φτάσουν στην Παναγία Σουμελά στον Πόντο. Διαβάστε πως περιγράφουν την 5η μέρα του ταξιδιού τους.

Δεν είναι είδηση για τα Ελληνικά ΜΜΕ η μεγάλη καταστροφή από μεταλλείο χαλκού-χρυσού στον Καναδά...

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κήρυξε την Τετάρτη 6 Αυγούστου η Περιφέρεια Καριμπού της Βρετανικής Κολομβίας στη περιοχή που επλήγη από την καταστροφική κατάρρευση του φράγματος αποβλήτων στο μεταλλείο χαλκού-χρυσού Mount Polley.

Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού: Γιατί ο οργασμός κάνει καλό στην υγεία;

Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στον Οργασμό. Καθιερώθηκε για πρώτη φορά από τον Άλεξ Χίρκα, αμερικανό εικαστικό καλλιτέχνη και ακτιβιστή του σεξ, το 1998.  Όσο όμως και αν φαίνεται παράδοξο οι ερωτικές επαφές που συνοδεύονται από οργασμό ωφελούν και προστατεύουν τόσο την σωματική όσο και την ψυχική υγεία.
Μάθετε πως ο οργασμός είναι δυνατόν να βοηθήσει στη διατήρηση της καλής υγείας.

Ηλιοθεραπεία με μέτρο συνιστούν οι δερματολόγοι

Ηλιοθεραπεία με μέτρο συνιστούν οι δερματολόγοι, γιατί ο ήλιος προσφέρει όμορφο μαύρισμα αλλά μπορεί να προκαλέσει και εγκαύματα!

"Ένας θλιβερός θίασος συμβούλων μοιράζει πίκρα"

Του Θανάση Μαυρίδη
Στην αρχή μας είπαν ότι στον τελικό λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ βγήκαν μερικά εκατομμύρια παραπάνω και συσκεπτόντουσαν για να αποφασίσουν σε ποιους θα τα επιστρέψουν. Μετά "ανακάλυψαν" το προφανές: Για άλλη μία φορά τα έκαναν μαντάρα!

"Καλή επιτυχία παιδιά, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου"

Δελτίο τύπου Ανανεωτικής Κίνησης Στίβου (ΑΝ.ΚΙ.Σ.)
Η ΑΝΚΙΣ εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές-αθλήτριες και τους προπονητές της εθνικής ομάδας στίβου που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις 12-17 Αυγούστου στην Ζυρίχη της Ελβετίας.

Πληρώναμε κρυφό φόρο στον ΟΤΕ για φυματίωση; – Αποκάλυψη Βρούτση που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Στα απίστευτα και όμως αληθινά που έρχονται στη δημοσιότητα τις τελευταίες εβδομάδες για τις «κρυφές» χρεώσεις υπέρ τρίτων περιλαμβάνεται και ένας φόρος στον ΟΤΕ, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.