Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Η Αντιγόνη ... ή Γιατί ξανά Αντιγόνη .

Η νεοσύσταση καλλιτεχνική ομάδα Omerta Theatre μετά τη μεγάλη επιτυχία στα πλαίσια των γιορτών Ανοικτού Θεάτρου του Δήμου Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο, παρουσιάζει την Αντιγόνη του Σοφοκλή σε μετάφραση Ελένης Μερκενίδου και σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου, στο Θέατρο Λόφου του Κιλκίς την Πέμπτη 21 Αυγούστου, προσκεκλημένη από την ΤΕΧΝΗ του Κιλκίς.

Αξιολόγηση: Τι προβλέπεται για το 15% των υπαλλήλων που θα λάβουν «κάτω από τη βάση»

Οι τροποποιητικές αλλαγές του νόμου της αξιολόγησης, αναφορικά με τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν θα αξιολογηθούν θετικά, δημοσιεύθηκαν σε φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.

"Εἶναι τόσο κοντά μας ἡ ζωή Του, ἡ ζωή Της"

Υπογράφει †Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
᾽Ιδού τά φετινά “Θεοτόκεια”, ἐκκλησιαστικές καί πολιτιστικές πράξεις “κοινωνίας”. Εἶναι ἡ συνάντηση ὅλων μας, τόσων καί τόσων ἀνθρώπων, μέ ποικιλία κινήτρων.

"Το αλάτι της θάλασσας" τελικά σήμερα στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Λόγω του ότι οι βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους δεν μπορούν να προβληθούν, λόγω τεχνικών προβλημάτων, θα προβληθεί σήμερα στον  θερινό κινηματογράφο Κιλκίς, καιρού επιτρέποντος η ταινία ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9μμ

"Απαλλάξτε τους ανέργους και τους οικιστές των εργατικών κατοικιών από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ"

Ανοικτή επιστολή Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων τ. Ο.Ε.Ε. στον Ο.Α.Ε.Δ.
Τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ γινόμαστε άμεσοι αποδέκτες της απόγνωσης των πολιτών, καθώς μέσω του αντικειμένου της δουλειάς μας, ερχόμαστε σε επαφή με τις χιλιάδες κόσμου που απεγνωσμένα ψάχνει για δουλειά, χιλιάδες κόσμου που περιμένει τη ρύθμιση του δανείου που είχε πάρει από τον πρώην ΟΕΚ ή νέα στεγαστική συνδρομή, χιλιάδες κόσμου που επιθυμεί να καταρτιστεί μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, εκατοντάδες παιδιών εργαζομένων που παραμένουν στους πίνακες των αναπληρωματικών για να φιλοξενηθούν στους Β.Ν.Σ. του Ο.Α.Ε.Δ.