Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Έναρξη της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις βαθμίδες εκπαίδευσης και το σχολείο, ένα παιδί μαθαίνει ξεκινώντας από το απλό προχωρώντας προς το σύνθετο. Είναι μονάδα – άτομο και στην διαδρομή μαθαίνει να συνεργάζεται με τα άλλα παιδιά ως μέλος ομάδας.

Συνάντηση Γιώργου Ορφανού και Ιβάν Σαββίδη στο ΥΜΑΘ

Το εμπάργκο της Ρωσίας στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, οι επενδύσεις και ο ΠΑΟΚ, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη. Ειδικότερα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τους πιθανούς τρόπους εξαίρεσης των ελληνικών προϊόντων από το ρωσικό εμπάργκο.

Παραστατίδης: "Η συγκυβέρνηση πρέπει να φύγει χθες"


Διακρατικές παρουσιάσεις, προβληματισμοί και καινοτόμες ιδέες στις Μουριές

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Σταθμού Μουριών Ν. Κιλκίς «Το Μπέλλες» συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση, φιλοξένησε στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής συνάντησης 34 νέους από την Κύπρο και την Ιταλία στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Προσκόπων της περιοχής Καβαλάρι.

Η εγκληματικότητα στη Κεντρική Μακεδονία από 18 έως 24 Αυγούστου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποίησε αστυνομική επιχείρηση, κατά το χρονικό διάστημα από 18-24.08.2014.

Δηλώσεις για τον δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουντενούδη (Video)


Ξεκινούν οι εγγραφές στον Αθλητικό Σύλλογο '"Αθλος" Κιλκίς

Από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλήματα TAE Kwon do - kick boxing -muay Thai -Πυγμαχία-M.M.A. στον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου καθημερινά από 5.00-11.00 το απόγευμα.

Τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου, η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας.

Ξεκινά η κατασκευή του δρόμου Κιλκίς - Θεσσαλονίκης

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ολοκληρώνεται η διαδικασία απαλλοτριώσεων των εκτάσεων πέριξ του αυτοκινητόδρομου Νέας Σάντας – κόμβος Ασσήρου με την παρακατάθεση πίστωσης 6.500.000 ευρώ από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπέρ των δικαιούχων των ακινήτων, όπως εμφανίζονται στο σχετικό πίνακα που εξεδόθη κατ’ εφαρμογήν της απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης (1306/2014) που έκρινε την αίτηση απαλλοτρίωσης του Ελληνικού Δημοσίου για τις ανάγκες κατασκευής του δρόμου.

Ξεκινούν την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου στο τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς από 5.30 -7.30 το απόγευμα.

Ξεκινούν τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014, οι εγγραφές στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς συνεχίζει για 22η χρονιά την ανάδειξη και την διάδοση του Ελληνικού μας Πολιτισμού προάγοντας πάντοτε την ιδέα του εθελοντισμού.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στη τελετή αφής της ‘’Φλόγας Αγάπης ‘’

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των αντιπροσώπων του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στη τελετή αφής της ‘’Φλόγας Αγάπης ‘’ της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος (Αθήνα) την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014. Σ

Σχολή προπονητών πυγμαχίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΟΠ)

Σχολή προπονητών Πυγμαχίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΟΠ) με έγκριση και συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ( Γ.Γ.Α. ) λειτούργησε μετά το αίτημα του Δ.Σ. ( ΕΟΠ ) με πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Γαζή, γεν. γραμματέα τον κ. Περικλή Τρικαλιώτη όπως και τα μέλη, στη Θεσσαλονίκη από 2 Μαΐου 2014 έως 27 Ιουλίου 2014.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΗ ·Ακρίβεια λόγω ΦΠΑ 19%- COLPO GROSSO Σαμαρά που ισοφαρίζει τις «φοροελαφρύνσεις»·Πώς δεν θα πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ·Με δεξιά στροφή απαντά ο Ολάντ στην αμφισβήτηση της λιτότητας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Γαλλική επανάσταση για τη λιτότητα της Μέρκελ-Σεισμός στην κυβέρνηση μετά την επίθεση του υπ. Οικονομικών στον Όλάντ: «Άγεσαι και φέρεσαι από το Βερολίνο»·Βόμβα Χαρδούβελη!- Μόνο με ισοδύναμα οι φοροελαφρύνσεις·Η τραγωδία των μισθών εν Ελλάδι!- Ποιοι παίρνουν «πολλά» και ποιοι λίγα. Κάτω από 1.000 ευρώ τον μήνα για το 53,7% των εργαζομένων