Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Εγγραφές στα τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Συνεχίζοντας με υπευθυνότητα το πολύπλευρο έργο της στους τομείς των τεχνών και του πολιτισμού, η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ανακοινώνει για μια ακόμη χρονιά την έναρξη των εγγραφών στα καλλιτεχνικά τμήματά της. Οι εγγραφές θα αρχίσουν από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014, καθημερινά 10-12 τις πρωινές ώρες και 5-8 το απόγευμα.

Ανακαλείται το αναψυκτικό «Πορτοκαλάδα ΟΛΥΜΠΟΥ»

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων για την παρακολούθηση των προσθέτων και των χρωστικών ουσιών και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Βόλου του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Αναψυκτικό Πορτοκαλάδα», το οποίο βρέθηκε να περιέχει βενζοϊκά σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα ανώτατα επιτρεπτά επίπεδα.

Τα Omorfa Taxidia στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» στη Θεσσαλονίκη!



Απομένουν μόλις δέκα ημέρες για να είναι όλα έτοιμα στις 6 Σεπτεμβρίου ! Την ημέρα εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ δηλαδή, αλλά και την ταυτόχρονη έναρξη της λειτουργίας του «Εργοστάσιου και Μουσείου Σοκολάτας» που υπόσχεται να χαρίσει γλυκιές εμπειρίες και αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Ευχές Γκουντενούδη προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

"Αγαπητοί επιτυχόντες, Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων, θα ήθελα να σας μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την είσοδο σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία σας στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελεί επιστέγασμα μιας προσπάθειας χρόνων.

Να μην χαλάσουμε τις διακοπές του Βαγγέλη

Την ώρα που στην κυριολεξία «πίνουν» το αίμα του ελληνικού λαού, υποβάλλοντας μας σε εξαντλητικές περικοπές, την ίδια ώρα ο κ. Βενιζέλος και κάποιοι συνάδελφοί του υπουργοί και βουλευτές γλεντάνε εις υγείαν τον κορόιδων. O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για να μην χάσει τρεις μέρες από τις διακοπές του προτίμησε να χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να τον μεταφέρει από το νησί που παραθέριζε στις Βρυξέλλες και μετά πίσω πάλι στις διακοπές του.

Για τον ΕΝΦΙΑ μιλά ο δικηγόρος Χριστόφορος Τουτουντζίδης στη Γνώμη


Εκδρομή – Προσκύνημα σε ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΣΑ – ΚΙΖΔΕΡΒΕΝΤ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Δελτίο τύπου του συλλόγου "Το Κιζδεβρέντ"
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Εκδρομή Προσκύνημα του Ε.Μ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΤΟ ΚΙΖΔΕΡΒΕΝΤ» στα πάτρια εδάφη. Η αναχώρηση έγινε το πρωί της Δευτέρας 18 Αυγούστου 2014 με την συμμετοχή Κιζδερβενιωτών και φίλων από τα χωριά των νομών Πέλλας, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Ξάνθης και Ροδόπης. Είχαμε, επίσης, συμμετοχή από Αθήνα αλλά και από την Αυστραλία.

Ξεκινούν για τη νέα χρονιά οι ακαδημίες Ποδηλασίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Αρχίζουν τις δραστηριότητες τους για τη νέα χρονιά οι αθλητές ποδηλασίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Συγκεκριμένα από 1/9/14 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για το τμήμα ποδηλασίας από 8 χρονών και άνω, στα γραφεία του συλλόγου Πόντου 1 και στο κατάστημα ο Ποδηλάτης 21ης Ιουνίου 9. Πληροφορίες 2341076965, 6947325628.

Ξεκινούν για τη νέα χρονιά οι ακαδημίες στίβου του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Αρχίζουν τις δραστηριότητες τους για τη νέα χρονιά οι αθλητές στίβου του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Συγκεκριμένα από 1/9/14 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα ηλικιακά τμήματα υποδομής από 4 χρονών και άνω στο ανοιχτό γήπεδο του δήμου καθημερινά από τις 17:30μ.μ.- 19:30μ.μ., πληροφορίες 6947325628, 2341076965.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ συγχαίρει τους μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας και να πετύχουν ένα όνειρό τους. Ένας νέος κύκλος ζωής ανοίγεται μπροστά τους, γεμάτος γνώσεις, εμπειρίες, προβληματισμούς, ο οποίος θα καθορίσει γενικότερα και την πρόοδο της κοινωνίας μας.

Πανελλήνιες 2014: Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων του νομού Κιλκίς

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΑΛ


ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΕΛ 90%



ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΕΛ 10% ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2012


ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΕΛ 10% ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2013

"Η κτηνοτροφία της χώρας μας έρμαιο της κυβερνητικής ανευθυνότητας"

Επίκαιρη επερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κτηνοτροφία, με σπουδαιότερα: το κόστος παραγωγής, τη φορολόγηση, τη ρευστότητα και τη διαχείριση των εξισωτικών αποζημιώσεων.

Τελετή ορκωμοσίας της νέας διοίκησης της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας

«Θέλουμε το Περιφερειακό Συμβούλιο ένα ισχυρό και αποφασιστικό όργανο, δημοκρατικής έκφρασης της κοινωνίας, ένα πεδίο δημιουργικής σύνθεσης ιδεών, με θετικές προτάσεις, με εποικοδομητική κριτική, με συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων για την Κεντρική Μακεδονία. Μαγικές λύσεις και έτοιμες συνταγές επιτυχίας ούτε υπήρχαν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ.

Το Γεράκι της Μάλτας στις 28 και 29 Αυγούστου 2014, 9 μ.μ. στο θερινό κινηματογράφο “Δημήτρης Ζωηρός”

To κλασικό αριστούργημα του Τζον Χιούστον, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντάσιελ Χάμετ με τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του.

Τέλειωσε για τους δικαστές το Μνημόνιο;

Οι δικαστές αποφάσισαν ότι η δουλειά τους είναι σημαντική κι ότι δεν πρέπει να περικοπούν οι μισθοί τους, παρά το γεγονός ότι σε εκατομμύρια Έλληνες οι αποδοχές έχουν συνθλιβεί.

2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας και τον περιβάλλοντα χώρο.

Αγαθοπούλου: Όσο η Γη γυρίζει οι αγώνες των από "κάτω" θα είναι πραγματικότητα...

Συνέντευξη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον συνεργάτη του enallaktikos Γιώργο Ιγνατίου
Αξίζει η τεράστια αλλαγή στη ζωή μιας νέας κοπέλας, όπως εσάς με τη εκλογή σας ως βουλευτίνας; Άν ναι, γιατί;
Οι αλλαγές στη ζωή ενός ανθρώπου είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, όσο τεράστιες και αν είναι αυτές και πρέπει να είναι ευπρόσδεκτες. Καμιά φορά γίνονται από επιλογή, καμιά φορά όχι.

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου στον Βαπτιστή Κιλκίς


"Το Νοσοκομείο Γουμένισσας θα συνεχίσει να υπάρχει, θέλει δεν θέλει ο κ. Βεντούρης"

Καταγγελία κατοίκων και φορέων της Γουμένισσας
Η Γουμένισσα είναι μια ακριτική περιοχή ενός ακριτικού νομού που με νύχια και με δόντια παλεύει να διατηρήσει τα λιγοστά πλέων κεκτημένα που της έχουν απομείνει.

Νέα μετεγγραφή για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Στο ρόστερ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς προστέθηκε και ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Βασιλειάδης Νίκος από τον ΠΑΟΝ Επταλόφου. Ο Βασιλειάδης αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια στη Δ’ Εθνική Κατηγορία.

'Επιασαν 42χρονο για "πράσινη ανάπτυξη" και κατοχή όπλων σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (27.08.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας ημεδαπός ηλικίας 42 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Πετυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, πραγματοποίησε την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 και ώρα 8μμ στο (πρώην κτίριο ΙΚΑ), τα Εγκαίνια της Έκθεσης Κοσμημάτων, Φωτογραφίας και Βιβλίου, από τους συγγραφείς της Γουμένισσας, τον Μητροπολίτη κκ. Δημήτριο, τον κο. Ίντο Χρήστο, τον κο. Ίντο Κωνσταντίνο, τον κο. Αναγνωστόπουλο Στέφανο, τον κο. Καμπά Νικηφόρο-Βύρων και τον κο. Αλτίκη Σπύρο, οι οποίοι με μεγάλη χαρά προσέφεραν δικά τους βιβλία στη παρουσίαση της έκθεσης.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 28 Αυγουστου 2014

ΑΥΓΗ ·»Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την Αττική των πολιτών»- Ορκίστηκαν χθες η Ρένα Δούρου και το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής·Έκθεση- κόλαφος στη Βουλή- Προσλήψεις και όχι απολύσεις διοικητικών χρειάζονται τα ΑΕΙ·Συνάντηση με Τσίπρα- Συμφώνησαν οι έμποροι για κατώτατο μισθό 751 ευρώ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·1.779 νέες προσλήψεις σε νοσοκομεία και Εφορίες – Σήμερα το πιο πλήρες ένθετο για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν·Επώδυνη «λύση» γα τα «κόκκινα» δάνεια- Τρεις εβδομάδες (μόνο!) προθεσμία πριν από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς·Δήλωση – σοκ Χαρδούβελη για τον ΕΝΦΙΑ- «Βάλαμε τον ενιαίο φόρο γιατί στην Ελλάδα υπάρχει υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης»

Ρεμπέτικη βραδιά στο Derby Γεύσεων Κιλκίς, την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014