Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Εγκαίνια του νέου καταστήματος MEGASTROM στο Κιλκίς


Ο διευθυντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης μιλά στη Γνώμη



Νεκρός 36χρονος από πτώση οχήματος σε χαράδρα

Στις 04.09.2014 το πρωί, στο 3ο χλμ της Αμαξιτής Οδού Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου - Καρυών, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας υπήκοος Σερβίας ηλικίας 36 ετών, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους Χαλκιδικής.

Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 38χρονο Αλβανό

Στις 04.09.2014 το απόγευμα στο ύψος του Σιδηροχωρίου Σερρών, η επιβατική αμαξοστοιχία που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αλεξανδρούπολη, με οδηγό 56χρονο ημεδαπό, παρέσυρε τον πεζό υπήκοο Αλβανίας ηλικίας 38 ετών, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου. Ο 56χρονος οδηγός της αμαξοστοιχίας συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ποροϊων Σερρών.

Συνελήφθησαν έξι υπήκοοι Αφγανιστάν στην αγροτική περιοχή Χέρσου Κιλκίς

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες (04.09.2014) το πρωί στην αγροτική περιοχή Χέρσου Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης Κιλκίς, έξι υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας από 19 έως 27 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συνάντηση Τονικίδη με αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση με αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε χθες Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.

Ημερίδα με θέμα "Ηλεκτρονικές δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών για το έτος 2014"

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014»

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας

Με απόφαση του Δημάρχου Παιονίας κ. Χρήστου Γκουντενούδη ορίστηκαν σήμερα, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, οι νέοι έξι Αντιδήμαρχοι και τους μεταβιβάστηκαν σαφώς καθορισμένες αρμοδιότητές, όπως αυτές προκύπτουν από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Παιονίας.

2η Πρόσκληση Υποβολής αιτήσεων για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο Μέτρο 2.3 «Μεταποίηση και Εμπορία» και 2.1 « Υδατοκαλλιέργεια» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/σης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι εκδόθηκαν οι παρακάτω Αποφάσεις του Υπ.Α.Α.Τ. με τις οποίες καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις στα πλαίσια των παρακάτω Μέτρων του Ε.Π. Αλιείας 2007-2013:

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για την πρόσληψη 8.000 αποφοίτων ΑΕΙ, ΤΕΙ

Πρόγραμμα κατάρτισης περίπου 8.000 νέων αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΟΑΕΔΘόδωρος Αμπατζόγλου.
Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο καταρτίζει ο Οργανισμός σε συνεργασία με τα υπουργεία Ανάπτυξης και Εργασίας και η πρόσκληση του ΟΑΕΔ θα βγει τις επόμενες ημέρες.

Ο Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς στο Camp Tae Kwon Do WTF στα Τρίκαλα

Camp Tae Kwon Do WTF διεξήχθη στην πόλη των Τρικάλων από 26 έως 31 Αυγούστου 2014. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 300 αθλητές-ριες όλων των κατηγοριών από 41 συλλόγους που προερχόταν από πολλά μέρη της Ελλάδος. Ο χώρος που διαμορφώθηκε ήταν 840 τμ στο όμορφο πάρκο του Αγ. Γεωργίου.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 Νιγηριανούς για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες (04.09.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο υπήκοοι Νιγηρίας ηλικίας 24 και 29 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο δικός μας Γρηγόρης Σαλαβασίδης, νέος διοικητής της Πυροσβεστικής ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς

Μετά την  αποστρατεία του Αντιπυράρχου Παναγιώτη Κουρτέσογλου του Νικολάου και με εντολή του Περιφερειάρχη Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας ορίζεται νέος Διοικητής της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς ο Πυραγός Σαλαβασίδης Γρηγόριος του Κων/νου.

Επιστρέφονται νωρίτερα δίπλωμα, άδεια και πινακίδες σε ανασφάλιστα οχήματα

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια προωθείται νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία σε περιπτώσεις παραβάσεων για ανασφάλιστα οχήματα θα επιστρέφονται πλέον τα στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια ικανότητας οδήγησης, άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας), πριν την παρέλευση της προβλεπόμενης χρονικής περιόδου αφαίρεσης (από έξι μήνες έως δύο χρόνια), με την προϋπόθεση της καταβολής του διοικητικού προστίμου.

Αναβολή συναυλίας Α. Πρωτοψάλτη – Ε. Αρβανιτάκη στο Κιλκίς



Αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας η προγραμματισμένη για αύριο 6 Σεπτεμβρίου συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο θέατρο Λόφου Κιλκίς. Η ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας, θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια και επιθυμούν να τα επιστρέψουν, μπορούν να το πράξουν και να λάβουν το αντίτιμο στα σημεία προπώλησης.




"Προκλητική αδιαφορία για την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων"

Δελτίο τύπου ΔΗΜ.ΑΡ.
Οι βουλευτές της Δημοκρατική Αριστεράς Ν. Τσούκαλης, Δ. Αναγνωστάκης Α. Ξηροτύρη και Θ. Ψύρρας κατέθεσαν Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεση Εγγράφων στους Υπουργούς  Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με θέμα τη προκλητική αδιαφορία για την πάταξη του λαθρεμπορίου καύσιμων.

Στην Ολλανδική Νijmegen ο ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Ντζαμπισβίλι Γιώργος

Η Ακαδημία αποχαιρέτησε προχθές τον 17χρονο ποδοσφαιριστή της Ντζαμπισβίλι Γιώργο που μεταγράφηκε στην ολλανδική ομάδα Κ17 της Ναιμένγκεν. Η μεταγραφή αυτή έρχεται μετά τις τελευταίες μεταγραφές παικτών της Ακαδημίας σε μεγάλες ομάδες, όπως του Νίκου Βέργου στον Ολυμπιακό Πειραιώς, του Γιάννη Τσολακίδη στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Κάργα στην Παναχαική.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Αυστηρή προειδοποίηση Τσίπρα σε Σαμαρά:- Μην εμπλέκεις το ΣΔΟΕ στην Προεδρική εκλογή·Αποκαλυπτική έκθεση του ΙΝΕ ΓΣΕΕ- Μαύρη δεκαετία μέχρι το 2025·Παρίσι… Τέξας για το χρέος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Γκίκα χάσαμε! -Με άδεια χέρια γύρισε από το Παρίσι η ελληνική αντιπροσωπεία·ΔΕΘ: Στα.. όπλα μικροομολογιούχοι και στρατιωτικοί·Τα σενάρια για ένα Ταμείο και μια σύνταξη

Εγκαίνια έκθεσης εικαστικών του καλλιτεχνικού συνόλου "Πόλις"