Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη Γεν. Γραμματέα ΑΝ.ΕΛ. στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Το Κιλκίς επισκέφτηκε την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ιωάννης Μοίρας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κιλκίς ο κος Μοίρας, συνοδευόμενος από στελέχη του νομού και της Περιφέρειας, επισκέφθηκε αρχικά το Νοσοκομείο όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή του νοσοκομείου κο Θ. Ανθρακίδη και με εκπροσώπους των εργαζομένων (Β. Τριανταφυλλίδη, Αχ. Καλεμκερίδη) και στη συνέχεια το Επιμελητήριο όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κο Π. Τονικίδη.

"Υπουργέ, κάτω τα χέρια από το Νοσοκομείο Γουμένισσας"

Επιστολή Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου προς τον Υπουργό Υγείας κ. Μαυρουδή Βορίδη
"Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,
Σας παρακαλώ με δυό λιτές αιτιολογίες και δυό απλές προτάσεις για τη στοιχειωδέστερη κρατική πρόνοια από την Αθήνα χάριν της εδώ Μακεδονίας που συνορεύει άμεσα με την ΠΓΔΜ. Είμαστε η πρώτη-πρώτη εικόνα της Ελλάδας που σχηματίζει ο καθένας που περνάει τα σύνορα. Κάθε οικονομικός σχεδιασμός επί χάρτου δεν δικαιούται να αφήσει χιλιάδες ανθρώπων παραμελημένους από τη στοιχειώδη προνοιακή μέριμνα.

Τα νέα εντυπωσιακά ευρήματα στον τάφο της Αμφίπολης – Αποκαλύφθηκαν δύο πανέμορφες Καρυάτιδες

- Πιο κοντά στο μυστικό του τάφου της Αμφίπολης πλησιάζουν οι αρχαιολόγοι
- Δυο καρυάτιδες αποκαλύφθηκαν κατά τη συνέχιση της ανασκαφής στη δεύτερη είσοδο του μνημείου
- Το πρόσωπο της μίας σώζεται σχεδόν ακέραιο
- Με προτεταμένα χέρια είναι σαν να αποτρέπουν την είσοδο στους "παρείσακτους"
- Βενιζέλος: Εθνικής σημασίας τα ευρήματα στην Αμφίπολη
- Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από όλα τα νέα ευρήματα

44χρονος πουλούσε κλοπιμαία σε χωριό του Κιλκίς

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 44 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο Γ.Γ. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας μιλά στη Γνώμη


Για 2η συνεχόμενη χρονιά η «επίδειξη-γνωριμία με τα αθλήματα» από τον Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Μετά την περσινή πολύ πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ειρήνης από τον αθλητικό σύλλογο του Αίαντα όπου εκατοντάδες παιδιά δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού και παρακολούθησαν επιδείξεις από τα τμήματα πετοσφαίρισης και τζούντο του συλλόγου ενώ δοκιμάστηκαν και στην ποδηλασία, έφτασε η ώρα κι εφέτος να επαναληφθεί η πρωτοβουλία του «Αίαντα» ώστε τα μικρά παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη μέσα από την ενασχόλησή τους.

Ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά για τον "Εύαθλο Μακεδόνες" Παιονίας

Την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την νέα αγωνιστική χρονιά που αρχίζει, για τον "Εύαθλο Μακεδόνες" Παιονίας. Ξεκινάνε επίσης και οι εγγραφές των αθλητών στα αντίστοιχα τμήματα.

Πρόκριση Κιλκισιακού για τους "16" του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς

Την πρόκριση για τους "16" του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς πήρε ο Κιλκισιακός που επιβλήθηκε με 6-0 εκτός έδρας του Παλαιού Γυναικοκάστρου. Βαγγέλης Τριγώνης (19', 65'), Μίλτος Γρηγοριάδης (44'), Γιώργος Βέργος (48'), Σάββας Παντελιάδης (56' πεν.) και Ανδρέας Σερταρίδης (90') τα τέρματα για την ομάδα μας.

Η "Φλόγα Αγάπης" της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, για πρώτη χρονιά στο Κιλκίς