Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Από τη Διεύθυνση Β΄/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς ανακοινώνεται η διεξαγωγή των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2014 για τα επίπεδα:

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο σεμινάριο προπονητών της ETU με τον Κώστα Πουντζουκίδη

Από τις 4/9 έως 7/9 ήμερες Πέμπτη έως Κυριακή πραγματοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντο (ETU) σεμινάριο προπονητών για τους προπονητές που κοουτσάρουν στο εξωτερικό και στα πρωταθλήματα G1 της Παγκόσμιας ομοσπονδίας wtf.

"Αγιασμός στα σχολεία με ελλείψεις εκπαιδευτικών"

Ξενέλλης Γεώργιος
Πρόεδρος ΕΛΜΕ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Με ελλείψεις εκπαιδευτικών ξεκινά η νέα σχολική χρονιά την Πέμπτη. Χιλιάδες παιδιά αναμένεται να μείνουν χωρίς καθηγητές. Τουλάχιστον 30 οι κενές θέσεις καθηγητών στο Νόμο Κιλκίς.

«Άνθρακας ο θησαυρός» λέει ο Παραστατίδης

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Με αφορμή τη μετάβαση πολυπληθούς Κυβερνητικής αντιπροσωπείας στην Γαλλία, για την συνάντηση με την Τρόικα αλλά και την ομιλία του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, ο Βουλευτής Θ. Παραστατίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Καταγραφή επιχειρήσεων για τετραήμερο προσφορών στα πλαίσια της έκθεσης «Κερνάμε Κιλκίς»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς προτείνει στα μέλη του, με την ευκαιρία της έκθεσης «Κερνάμε Κιλκίς», που θα λάβει χώρα στην πόλη μας από 2 έως 5 Οκτωβρίου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, με απώτερο στόχο την προσέλκυση κόσμου στην ευρύτερη αγορά της πόλης, να συμμετέχουν όσα εμπορικά καταστήματα επιθυμούν, εκείνο το τετραήμερο, με προσφορές.

Να επανέλθει ο ΕΦΚ πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα του Μαρτίου 2011, ζητά ο ΖΥΡΙΖΑ

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ
Ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε 2 τροπολογίες-προσθήκες επί Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Στην πρώτη τροπολογία-προσθήκη που αφορά στην ανάγκη επαναφοράς του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα Μαρτίου 2011, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνουν ότι είναι σαφές ότι η ανεπαρκέστατη μείωση του ΕΦΚ κατά 30%, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, όταν η αύξησή του από τον Μάρτιο του 2011 ήταν 1471%, δεν πρόκειται να λύσει το τεράστιο πρόβλημα, αφού «η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης θα εξακολουθήσει να είναι απλησίαστη για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που βιώνει τις μνημονιακές πολιτικές και του έχουν συρρικνώσει δραματικά το εισόδημα».

Πληρωμή τιμημάτων από τις εκμισθώσεις τεμαχίων με τον Ν.4099/12

Κατόπιν των πολλών ερωτημάτων που δέχεται η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, σχετικά με την πληρωμή τιμημάτων από τις εκμισθώσεις τεμαχίων με τον Ν.4099/12, γνωστοποιείται στους ενδιαφερομένους ότι έχει αποσταλεί στην Δ.Ο.Υ Κιλκίς ο χρηματικός κατάλογος με τα τιμήματα για τα καλλιεργητικά έτη 2012-13 και 2013-14. Η πληρωμή γίνεται εφάπαξ και το αργότερο μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Τορπίλη Βούλτεψη στις αξίες των κατοικιών- «Χαμένα λεφτά» η ακίνητη περιουσία·Χαριστική βολή στην προληπτική ιατρική- Εκτεθειμένος ο Βορίδης μετά τις διαψεύσεις των ιατρικών συλλόγων·Σχολεία- Πρεμιέρα με 12.000 κενά η νέα σχολική χρονιά, λένε ΟΛΜΕ και ΔΟΕ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·ΕΝΦΙΑ Σύρραξη στη Βουλή-«Θα πέσουμε» φωνάζουν οι βουλευτές της Ν. Δ. λίγο πριν από την ψηφοφορία·Από 1ης Οκτωβρίου νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ·Υπερεπίτροπος στην Κομισιόν ο Αβραμόπουλος- Αρμόδιος για τη μετανάστευση, με πάρα πολλές αρμοδιότητες