Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε το νέο κοινωνικό μήνυμα για τις δασικές πυρκαγιές.


Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου του Π.Σ. ετοίμασαν και σας παρουσιάζουν το νέο κοινωνικό μήνυμα για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών.

Συνεργασία Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης με στελέχη του Τμήματος Εμπορίου για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Κιλκίς

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς  κ. Πρόδρομος Πεντζερεντζής είχε συνεργασία με το Διευθυντή και με υπηρεσιακά στελέχη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου νόμου (Ν. 4264/2014).

Αναρτήθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2012 στη δράση 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2012 στη δράση 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών» , της παράτασης καθώς και της πενταετίας της δράσης προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 16/9/2014 έως και 22/9/2014

Συγκέντρωση Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού νομού Κιλκίς


Εθελοντική αιμοδοσία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης σας προσκαλεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30π.μ-12:30μ.μ στο κτήριο του Κέντρου επί της οδού 21ης Ιουνίου 36 στην εθελοντική αιμοδοσία για τη δημιουργία τράπεζας αίματος.

"Ευχαριστούμε για την προσφορά σας"

Υπογράφουν ο Ιερέας και η επιτροπή του Ναού Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Κιλκίς
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ο Ιερός Ναός μας δέχτηκε με μεγάλη χαρά πλήθος κόσμου που ήρθε με σκοπό όχι μόνο να προσκυνήσει και να πάρει ευλογία, αλλά και να προσφέρει.

Έλεγχοι για λαθρομετανάστες στο νομό Κιλκίς, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκαν χθες (16.09.2014) από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης και Πολυκάστρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντατικοί έλεγχοι με σκοπό την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών, στη χώρα μας.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Συνάντηση Πάπα-Τσίπρα- Αύριο στο Βατικανό για πρώτη φορά αριστερός ηγέτης·Κυβέρνηση- Ξαναμοιράζει οικόπεδα σε αξιωματικούς·Καθαρίστριες- Στην Ευρωβουλή τα «κόκκινα γάντια»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·13ος-14ος μπαμπούλας στο τραπέζι!-Η τρόικα πιέζει πάλι για ομαδικές απολύσεις, απαγόρευση απεργιών και αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης·Κράτος «Δεν πληρώνω»-Γιατί «πάγωσαν» οι επιστροφές φόρου·«Τα λεφτά πίσω» λέει ο Χαρδούβελης στους αγρότες- Νέο μέτωπο για τις ενισχύσεις που δόθηκαν το 2008-2009 επί Χατζηγάκη