Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Φυσικοθεραπευτών (WCPT) καθιέρωσε την 8η Σεπτεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας από το 1996. Είναι μια ευκαιρία για τους φυσικοθεραπευτές από όλο το κόσμο να ενημερώσουν για την προσφορά τους, για την βοήθεια προς τους συνανθρώπους τους φροντίζοντας να είναι υγιείς, με κίνηση, και ανεξάρτητοι.

‘‘Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου’’ και φώτισον… τους φύλακες της δημοκρατίας μας!

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
* Πάνε 16 τόσα χρόνια από τότε που οι Ιεράρχες της Εκκλησίας μας προχώρησαν σε μία σολομώντεια και διπλωματική απόφαση, προκειμένου να δώσουν λύση σε ένα θέμα που είχε εξελιχθεί σε ‘‘εθνικό’’ πρόβλημα, καθώς ουκ ολίγοι μάθαμε να ‘‘διυλίζομεν τον κώνωπα και να καταπίνομεν την κάμηλον’’!

Σε ισχύ η ρύθμιση για την επιστροφή των πινακίδων σε ανασφάλιστα οχήματα

Ανακοινώνεται ότι από χθες (19-09-2014)  ισχύει η νομοθετική ρύθμιση σχετικά με το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων, που προωθήθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια.

Τι είπε ο Θόδωρος για το θέμα «Αριστερά-Κεντροαριστερά ποια σχέση;»

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου το φόρουμ διαλόγου, που διοργάνωσε η «Κοινωνία Πρώτα», με θέμα «Αριστερά-Κεντροαριστερά: ποια σχέση; ».

Εγκαίνια έκθεσης τελειοφοίτων ΤΕΙ Κιλκίς στην Αυστροελληνική καπναποθήκη

Με πρωτοβουλία του Δήμου Κιλκίς και του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας μεταφέρεται στην πόλη του Κιλκίς η έκθεση των τελειοφοίτων σχεδιαστών μόδας του ΤΕΙ Κιλκίς που φέρει το γενικό τίτλο "Ο Μύθος Ενδύεται…"

Γκουντενούδης: "Κάνει πολύ κρύο στο δήμο Παιονίας"


Ποιοι θα βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης με 80 λεπτά το λίτρο


Πετρέλαιο στα 80 λεπτά ανά λίτρο υπόσχεται το Yπουργείο Οικονομικών για όσους δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης, το οποίο φαίνεται να διατηρείται με τους ίδιους όρους και τις προϋποθέσεις που χορηγήθηκε πέρυσι.