Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση Γεωργαντά στη Γνώμη για τα 40 χρόνια ζωής της Νέας Δημοκρατίας


Ο συνταγματάρχης ε.α. Γιώργος Βαρδάκας μιλά στη ΓΝΩΜΗ για τη διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου



Δήλωση του ΥΜΑΘ Γιώργου Ορφανού στη Γνώμη, με αφορμή την συμπλήρωση 96 χρόνων από την διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου.


Ο ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανός στις επετειακές εκδηλώσεις διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, στις επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Πολύκαστρο Κιλκίς, με αφορμή την συμπλήρωση 96 χρόνων από την διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου.

Εκδηλώσεις "Τα Στερνιώτικα" στη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς


Το τουρλουμπούκι της ανακύκλωσης στο δήμο Κιλκίς και όχι μόνο!

Του Λευτέρη Παυλίδη
Παίρνω αφορμή από το ερώτημα που έκανε ο κύριος Βασίλειος Καραμπίδης στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, σχετικά με το πρόγραμμα ανακύκλωσης και κατά πόσο εφαρμόζεται στον Δήμο μας. Το ερώτημα ήταν αν το ανακυκλώσιμο περιεχόμενο των μπλε κάδων καταλήγει όντως στη μονάδα ανακύκλωσης ή στα σκουπίδια του ΧΥΤΑ. Και η απάντηση του αντιδημάρχου – αρμόδιου για το θέμα ήταν από απροσδόκητη έως σοκαριστική (για κάποιους και εξοργιστική) : “δεν πάνε στα σκουπίδια, αλλά τα Σαββατοκύριακα για να μη μένουν οι κάδοι γεμάτοι στους δρόμους, τα στέλνουμε στα ΧΥΤΑ”!!!

Όταν οι άνθρωποι ανάβουν στον Άνθρωπο κερί!

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορείς, έτσι απλά, να τις ξεπεράσεις! Είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορείς, χωρίς να σε αγγίξουν, να τις αγνοήσεις! Είναι κάποιες στιγμές που τις ρουφάς και αισθάνεσαι να φτάνουν ως το τελευταίο κύτταρο του σώματός σου! Είναι οι στιγμές εκείνες που σημαδεύουν τη ζωή σου και νιώθεις ότι χωρίς αυτές η ζωή θα ήταν σειρά από γεγονότα χωρίς νόημα! Είναι οι στιγμές εκείνες που νιώθεις ότι το νόημα της ζωής συμπυκνώνεται, υπερυψούται και εκφράζεται παραδειγματικά με πράξεις που συγκλονίζουν και συναρπάζουν!

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (28-9-2014)

Από την εταιρία ΑΛΟΥΜΙΛ στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς ζητείται "Business Unit Developer".
Δείτε ΕΔΩ