Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Γιατροί και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κιλκίς, μιλούν στη Γνώμη


Μόνιμη πλέον η Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου

[ἐκ τῆς Ἱ. Μ. Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου, 01.10.2014]
-Μονιμοποίηση της Ι. Μ. Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου
-Ιστορική ημερομηνία 1η Οκτωβρίου 2014, επέτειος της Αγίας Σκέπης
- Δικαίωση ενός πολυετούς αγώνα του Μητροπολίτου Γουμενίσσης κ. Δημητρίου.
- Σεβασμός στις θεμελιώδεις σχετικές Αποφάσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Εκκλησίας της Ελλάδος.
- Ενύλωση ενός συλλογικού δημοτικού αιτήματος όλης της Παιονίας.
- Με τροπολογία νόμου που αποδέχτηκε ο Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, προώθησε επίμονα ο βουλευτής κ. Γ. Γεωργαντάς, και συμφώνησαν οι βουλευτές του 3ου Τμήματος της Βουλής.

Ο κιλκισιώτης Θεολόγος Ζώτος στο κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών

Το μέλος του ΔΣ του περιφερειακού τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς και εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) στην κεντρική Μακεδονία κ. Θεολόγος Ζώτος, με απόφαση του ΔΣ της ΠΟΣΕΑ επιλέχθηκε για τη θέση του μέλους στο κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Συνάντηση Γκουντενούδη με αγρότες του Αγίου Πέτρου

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης σε συνεργασία με την θεματική Αντιδήμαρχο για την αγροτική ανάπτυξη της Δ.Ε. Ευρωπού κ. Αναστασία Παπαδοπούλου,κάλεσε σε συνάντηση την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου τους αγρότες του Αγίου- Πέτρου, με θέμα: Το Αρδευτικό δίκτυο του Αγίου Πέτρου, ενημέρωση και διαχείριση του.

Υπόθεση απόπειρας απάτης από γραφείο ευρέσεως εργασίας, που λειτουργούσε παράνομα μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 22χρονης ημεδαπής, η οποία κατηγορείται για απόπειρα απάτης και παράβαση του νόμου σχετικά με τη λειτουργία ιδιωτικών γραφείων ευρέσεως εργασίας.

Συνέλαβαν 37χρονο Αλβανό στο Πολύκαστρο για διακίνηση λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (01.10.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, που διευκόλυνε την είσοδο σε δύο ομοεθνείς του, μη νόμιμους μετανάστες, στην ελληνική επικράτεια από έδαφος τρίτης χώρας.

Έκθεση τελειόφοιτων δημιουργών ΤΕΙ Κιλκίς - ''Ο Mύθος ενδύθηκε'' στην καπναποθήκη της Αυστροελληνικής

Ο Μύθος ενδύθηκε και στο Κιλκίς. Έπεσε χθες η αυλαία της επιτυχημένης έκθεσης ''Ο Μύθος ενδύεται'' των τελειοφοίτων σχεδιαστών μόδας του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης ΤΕΙ Κιλκίς που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς, η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς και το ΤΕΙ κεντρικής Μακεδονίας.

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις τις Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς με νέους αγώνες

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίςθα επισκευθεί τις εγκαταστάσεις του Ερμή Εύοσμου με τα τμήματα προπαίδων (2002), προπαίδων (2003) και τζούνιορς (BARCA 2004-05) για να αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα των Αίαντα Εύοσμου, Α.Ε Εύοσμου και Αναγέννησης Νικόπολης. Η αποστολές των ομάδων θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από την Πλατεία Ειρήνης το Σάββατο το πρωί στις 08.30.

''Απεικόνιση χωροταξικών και πολεοδομικών δεδομένων Δήμου Κιλκίς''

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Μια πολύ σημαντική δράση που θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Δήμου και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το δημότη, μέσα από την ψηφιακή σύγκλιση στη γεωγραφική περιοχή δικαιοδοσίας του, προωθεί προς υλοποίηση

KKE: "Οι συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής στα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα"

Με Επίκαιρη Επερώτηση που κατατέθηκε προχθές, το ΚΚΕ φέρνει ξανά στη Βουλή τις οδυνηρές συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής στα κοινωνικά - ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, στηρίζοντας, ταυτόχρονα, τα αιτήματα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

"Πρόταση για τοποθετήσεις υποδιευθυντών στις σχολικές μονάδες"

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς, Κυριακής Ματσακίδου
εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)
Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς συνεδρίασε με τα παρακάτω θέματα:
Θέμα 1ο : Πρόταση για τοποθετήσεις υποδιευθυντών στις σχολικές μονάδες: 
1ο ΓΕΛ Κιλκίς-Γ/ΣΙΟ Πολυκάστρου- ΕΠΑΛ Αξιούπολης. Πάγια θέση του συνδικαλιστικού κινήματος είναι η επιλογή των υποδιευθυντών να γίνεται με την εκπεφρασμένη γνώμη του συλλόγου διδασκόντων, την οποία και επιδιώκουμε.
Υποστήριξα όλες τις υποψηφιότητες που πρόκριναν οι Σύλλογοι Διδασκόντων.

Πρόσκληση για το RoadShow του Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς»


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Σας προσκαλούν στο RoadShow για την παρουσίαση του έργου 
E-AUCTION
«Ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου αγροδιατροφικών προϊόντων στη διασυνοριακή περιοχή»
στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς»
2–5 Οκτωβρίου 2014
στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, Γρηγορίου Λαμπράκη, 61100, Κιλκίς

Οι συνεργάτες του Επιμελητηρίου Κιλκίς σας υποδέχονται σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ στο περίπτερο του E-AUCTION (υπαίθριος χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου) για να σας ενημερώσουν και να επιδείξουν την λειτουργία του ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου.

Η Βούλα Πατουλίδου, την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

«Οι εθνικοί ευεργέτες πρόσφεραν την ζωή και την περιουσία τους στην σκλαβωμένη Ελλάδα και συνέβαλαν στην πνευματική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο του αναγεννημένου ελληνικού έθνους» τόνισε στην ομιλία που εκφώνησε την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου μετά το πέρας της Επιμνημόσυνης Δέησης στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Παρά το τέχνασμα με το αίτημα ψήφου εμπιστοσύνης- «Δεδηλωμένη» η κατάρρευση·Από σήμερα έως την Κυριακή- Συνέδριο αποφάσεων για την ΔΗΜ.ΑΡ·Ξεκινά σήμερα το 3ο φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τρενάκι του τρόμου!-Μεγάλος αγώνας για να μη στηθούν κάλπες πριν από τον Μάρτιο του 2015·Περίεργο! Ο Χαρδούβελης απών- Δεν πήγε σε κανένα ραντεβού χθες με την τρόικα- Τα εργασιακά τώρα στο κυρίως πιάτο·Από τις χειρότερες χώρες διεθνώς η Ελλάδα για να γεράσει κανείς