Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Η κηδεία του Χάρη Παταρίδη θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στην Μεγάλη Στέρνα του Κιλκίς

Υπογράφει η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Η Κ.Ο. Κεν. Μακεδονίας του ΚΚΕ ανακοινώνει ότι έφυγε από κοντά μας ο σ. Παταρίδης Χάρης.  Ο σ. Παταρίδης Χάρης γεννήθηκε το 1933 στο Κιλκίς. Καταγόταν από αγροτική οικογένεια και οι γονείς και τα αδέλφια του συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ.

Κάλεσμα ΠΑΣΕΒΕ για το μεγάλο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της 1ης Νοεμβρίου 2014

"Ο λαός του Κιλκίς να δώσει δυναμικό παρόν την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα"

Δελτίο τύπου Γραμματείας ΠΑΜΕ Κιλκίς
Την Παρασκευή 10 Οκτώβρη, με την πραγματοποίηση του Συλλαλητηρίου στην Πλατεία Ειρήνης, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της προετοιμασίας των ταξικών δυνάμεων για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη.

Ομιλία Παραστατίδη στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης



Συνέλαβαν 60χρονο με τυφέκια, πιστόλια, ένα περίστροφο και ένα κάρο φυσίγγια

Συνελήφθη χθες (10.10.2014) το πρωί στην Πέλλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, συνεχίστηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο, οι εντατικοί έλεγχοι στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης).