Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

110 χρόνια Εθνικής Μνήμης Τιμής και Ευθύνης - Παύλος Μελάς και Μακεδονομάχοι

Νίκη και στην δεύτερη αγωνιστική για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με το επιβλητικό σε έκταση 6-0 σκορ επικράτησε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα του Ηρακλή Φύσκας διπλασιάζοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Σε μια εύκολη, όπως αποδείχθηκε, επικράτηση ο Παναγιωτίδης Πασχάλης σκόραρε τέσσερις φορές στο 29ο, 39ο, 75ο και 89ο λεπτό, φτάνοντας τα πέντε συνολικά στο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Ρωσσίδης Άκης ενώ τέρμα πέτυχε και ο Κόρμαλης Γιάννης στο 67ο λεπτό.

Παρατείνεται μέχρι την 15η Οκτωβρίου 2014 η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στην Προκήρυξη 3Κ/2014 του ΑΣΕΠ


Ανακοινώνεται ότι, λόγω της μαζικής προσέλευσης των υποψηφίων στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Α.Σ.Ε.Π. τη 13η Οκτωβρίου 2014, τελευταία ημέρα υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, της υπερφόρτωσης του συστήματος και των συνακόλουθων αυτής αιτημάτων για παράταση της ορισθείσης προθεσμίας, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 3Κ/2014 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 11/5-9-2014,

Προκήρυξη διαγωνισμού υποτροφιών Βαρβακείου Ιδρύματος για μαθητές της Α΄ τάξης Γυμνασίου και Λυκείου

Ανακοινώνεται η προκήρυξη διαγωνισμού χορήγησης υποτροφιών σχ. & ακαδ. έτους 2014 – 2015 από τα έσοδα του Βαρβακείου Ιδρύματος. Θα διεξαχθεί στις 24/1/2015, αφορά μαθητές της Α΄ τάξης Γυμνασίου και Λυκείου και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 8/1/2015.
Δείτε ΕΔΩ

Εθιμοτυπική επίσκεψη Πρέσβη Αζερμπαϊτζάν στο Δήμαρχο Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Σισμανίδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν. Rahman Mustafayef και είχαν είχαν μια γόνιμη συνεργασία.

Για φαντάσου!!! Απάτη ο Αρτέμης Σώρρας που θα έδινε… 600 δισ. δολάρια για το ελληνικό χρέος

Με τη… σφραγίδα του υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών αποδεικνύεται ότι ήταν απάτη το «έμβασμα» των 600 δισ. δολαρίων που έθεσαν στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης οι «δωρητές» Αρτέμης Σώρρας και Εμμανουήλ Λαμπράκης, προκειμένου να διαγράψει το δυσβάστακτο δημόσιο χρέος.

Τονικίδης: "Να παρέμβουν τα μηχανήματα των υπηρεσιών αμέσως"

Δελτίο τύπου παράταξης “ΚΙΛΚΙΣ-Δήμος Αξιών”
Περιοδεία σε οικισμούς του πρώην δήμου Κρουσσίων πραγματοποίησε κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης “ΚΙΛΚΙΣ-Δήμος Αξιών” με επικεφαλής τον Π.Τονικίδη.
Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θ. Ανθρακίδης, Ν. Στανημερόπουλος, Δ. Δημητρίου, Π. Καλτσίδης και τα μέλη του συνδυασμού, Δημ. Ασβεστόπουλος και Φ.Οσιπίδης.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, καθώς και την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων στη χώρα μας, συνεχίστηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο, οι εντατικοί έλεγχοι στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης).

"ΤΩΡΑ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να τους σταματήσουμε!"


Φιλικοί αγώνες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού

Πλούσια ποδοσφαιρικά η ήταν η Κυριακή, με τα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού να δίνουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα του Παικου Γουμένισσας, στις εγκαταστάσεις του Κιλκισιακού στο Σταυροχώρι. Το Παιδικό τμήμα επικράτησε με 5-1 του αντιπάλου του, με το Προπαιδικό να κερδίζει με 7-4.

Σκοτώθηκε 68χρονος σε τροχαίο

Στις 13.10.2014 το απόγευμα, στο 403ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός και του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 68χρονου οδηγού του πρώτου οχήματος, καθώς και τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων, εκ των οποίων δύο ημεδαπές ηλικίας 44 και 59 ετών και ένα αγόρι 7 ετών, που επέβαιναν σε αυτό. Ο 55χρονος οδηγός του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας.

2η γιορτή κάστανου στη Σκοτίνα Πιερίας


Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Εκτός ελέγχου- Εξοντώνουν την κοινωνία και στην κατάρρευσή τους·Ασφαλιστικό- «Κλείδωσαν» οι νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις·Κόπηκε στα τέσσερα- Σε δημόσιο πλειστηριασμό η ΕΛΒΟ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Δεν φεύγει το ΔΝΤ-«Θα πρέπει πρώτα να γίνουν πράξη οι μεταρρυθμίσεις» λέει ο επικεφαλής του Eurogroup·Εισαγγελέας για κατηγορίες περί «εξαγοράς βουλευτών»-Τις επανέλαβε χθες σε κανάλι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από τον Άρειο Πάγο·Το SUCCESS STORY της απελπισίας- Υποφέρουν ακόμα και αυτοί που δεν πεινάνε