Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

"Τα χέρια σας μπορούν να σώσουν τη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου"


"Κατανοούμε τον πανικό των επιχειρήσεων ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ και ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ"

Υπογράφει το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»
"Το Δ.Σ. του σωματείου μας καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ και ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, στους εργαζόμενους του κλάδου, αλλά και στους αρμόδιους φορείς την στάση της διοίκησης της επιχείρησης ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ως παράνομη και καταχρηστική επειδή παρεμπόδισε την είσοδο των αντιπροσώπων του σωματείου μας και του παραρτήματος του σωματείου των εργαζόμενων στο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ στη αποθήκη στη ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Άτυχοι στην 1η αγωνιστική οι Ατρόμητοι Ν.Σάντας

Το περασμένο Σάββατο οι Ατρόμητοι Ν.Σάντας ήρθαν αντιμέτωποι με τον Ηρακλή Μελίκης στη Μελίκη για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα μας ενώ ήταν μπροστά στο σκορ καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα καθώς ο έμπειρος αρχηγός της Μελίκης πέτυχε δύο καθοριστικά τρίποντα στο τελευταίο πεντάλεπτο και γύρισε το ματς. Ωστόσο στα τελευταία δευτερόλεπτα οι Ατρόμητοι είχαν την ευκαιρία να πάνε το παιχνίδι στην παράταση πράγμα που δεν κατάφεραν αστοχώντας σε δύο τρίποντα.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Με πλούσια δράση συνεχίζεται ο αγωνιστικός προγραμματισμός για την Ακαδημία με αγώνες φιλικούς και επίσημους. Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου το πρωί στις 10.30 η Ακαδημία με τα τμήματα προτζούνιορ MILAN(2006) και JUVE(2007) θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία του Ερμή Εύοσμου, στις εγκαταστάσεις της ενώ στις 11.30 θα αγωνισθούν οι τζούνιορς BOCA (2005).

Pώς «πέτυχαν» οι Ενώσεις Στρατιωτικών την απόφαση να κριθεί αντισυνταγματικός ο Ν.4093/2012 (μνημόνιο ΙΙΙ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση-ενημέρωση που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.
Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ευόσμου όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, παραβρέθηκε πλήθος Στρατιωτικών εν ενεργεία αλλά και αποστράτων, καθώς επίσης και εκπρόσωποι Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας, που με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την ενημέρωση που τους έγινε σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Τρεις ετήσιες συνδρομές στην τιμή των δύο!


*Είστε τρεις φίλοι; Μία ομάδα τριών ατόμων; μία τριμελής οικογένεια ή ομάδα…;

Με 400,0€ (133,0€ ο καθένας) απολαύστε παροχές γυμναστηρίου για ένα ολόκληρο χρόνο!!!

**η προσφορά είναι ομαδική και η πληρωμή γίνετε προκαταβολικά.

***η προσφορά ισχύει έως 31 Οκτωβρίου και είναι για περιορισμένο αριθμό.

Πληροφορίες στο 2341020450

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: "Οικογενειακή Γεωργία : Διατρέφοντας τον κόσμο, φροντίζοντας τη γη"

Η 16η Οκτωβρίου, επέτειος της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, έρχεται να υπενθυμίσει την ενίσχυση της διεθνούς και εθνικής αλληλεγγύης στον αγώνα κατά της πείνας, του υποσιτισμού και της φτώχειας και να επιστήσει την προσοχή σε επιτεύγματα στην ανάπτυξη τροφίμων και γεωργίας. Πράγματι, η επισιτιστική ασφάλεια και επάρκεια αποτελούν και οφείλουν να αποτελούν πρωταρχικό στόχο κάθε κυβερνητικής πολιτικής.

Αυτόφωρες συλλήψεις στην Κεντρική Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, την παράνομη οπλοκατοχή, αλλά και την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων στη χώρα μας, περιπολούντες αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν κατά το τελευταίο 24ωρο συντονισμένους ελέγχους και προχώρησαν στη σύλληψη 18 ατόμων.

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ξεκίνησε εντυπωσιακά από το Βασιλικό Θέατρο!

Σε ένα γεμάτο θέατρο και με ενθουσιώδες χειροκρότημα, τόσο στη διάρκεια της παράστασης όσο και στο φινάλε, οι ηθοποιοί της παράστασης του ΚΘΒΕ -ο Φιλέας Φογκ, ο Πασπαρτού και οι άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες- ταξίδεψαν στο χρόνο και στο όνειρο μικρούς και μεγάλους στην πρεμιέρα της θεατρικής διασκευής του γνωστού και αγαπημένου έργου «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες» του Ιουλίου Βερν, που δόθηκε στο Βασιλικό Θέατρο την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, από την Παιδική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Επιδοτούμενα προγράμματα υλοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ προτίθεται να υλοποιήσει 2 (δύο) επιδοτούμενα προγράμματα (ΛΑΕΚ 1-25) για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-25 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά 0, 45%.

Ημερίδα με θέμα: «Το Παρόν και το Μέλλον των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων».


Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ με θέμα "Καθυστερήσεις στην επιστροφή ΦΠΑ των αγροτών και συμψηφισμός με οφειλές σε ΟΓΑ και ΕΝΦΙΑ"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ
Το ζήτημα της μεγάλης καθυστέρησης στην καταβολή της επιστροφής ΦΠΑ προς τους αγρότες θέτουν η Ειρήνη Αγαθοπούλου και άλλοι δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτησή τους ζητώντας την άμεση πληρωμή της.

Ειρήνη Αγαθοπούλου: «Απαράδεκτη και καταστροφική η αμέλεια του ΥΠΑΑΤ για αγρότες και κτηνοτρόφους

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, μετά από συναντήσεις με κτηνοτρόφους και με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Βεργίδη, υπεύθυνο για αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα σχετικά με την εξέλιξη του καταρροϊκού πυρετού δήλωσε:

Γνώμη στο φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο


Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Όπισθεν ολοταχώς στην αγκαλιά της τρόικας-Σαμαράς –Βενιζέλος εγκαταλείπουν τους λεονταρισμούς περί «εξόδου από το Μνημόνιο»·Αλ. Τσίπρας:- Οι κάλπες μόνη λύση στο αδιέξοδο·Εθνικισμός μέσω μπάλας-Μεγάλη Αλβανία, μεγάλο μπάχαλο
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Νύχτα κολάσεως στη Β. Ήπειρο- Άγρια εισβολή μαινόμενων Αλβανών σε ελληνικό χωριό·Υπουργικό συμβούλιο με παγωμένα χαμόγελα ·Θολό το τοπίο ακόμα για τις 100 δόσεις