Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ποδοσφαιρική πανδαισία το Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία Αλέξανδρος

Αγώνες δίχως τέλος για τις ομάδες της Ακαδημίας όπου το Σαββατοκύριακο αγωνίσθηκαν 6 τμήματα της σε επίσημους και φιλικούς αγώνες.Νίκησαν προπαίδες(2002),τζούνιορς(BOCA) και προτζούνιορς(MILAN), ενώ έχασαν οι παίδες, προτζούνιορ(JUVE) και οι προπαίδες(2003) έφεραν ισοπαλία.

Κάλεσμα ΔΟΕ – ΟΛΜΕ για συμμετοχή σε συλλαλητήριο

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ διοργανώνουν κοινά συλλαλητήρια στις έδρες των Περιφερειών της χώρας. Οι δύο Ομοσπονδίες των Εκπαιδευτικών, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, καλούν σε συμπόρευση όλες τις δυνάμεις της εργασίας στην κατεύθυνση της ανατροπής των βάρβαρων αντιμνημονιακών μέτρων Κυβέρνησης, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο την Πέμπτη, 23/10/2014 στις 6 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων στη χώρα μας, περιπολούντες αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν κατά το τελευταίο 24ωρο συντονισμένους ελέγχους και προχώρησαν στη σύλληψη 8 ατόμων, για διάφορα αδικήματα.
Ειδικότερα:

Εργαστήριο – Σεμινάριο μουσικής τεχνολογίας και ηχοληψίας στους Κιθαristas!

Εργαστήριο – Σεμινάριο μουσικής τεχνολογίας και ηχοληψίας με τον Νικόδημο Τριαρίδη στους Κιθαristas το Σάββατο 25/10! Ένα σεμινάριο εισαγωγής και γνωριμίας με όλα τα στάδια μιας μουσικής (και όχι μόνο) παραγωγής, με τα εργαλεία, τη διαδικασία και τις μορφές επεξεργασίας.

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός 2014 “Θηλασμός- Οφέλη για μια ζωή”

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου 2014, η διαδικτυακή εθελοντική “Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς” (www.facebook.com /groups/282638511785437/ ) που ανήκει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Στήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας
σ α ς π ρ ο σ κ α λ ε ί

την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ., σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Η 90χρονη γιαγιά Ευαγγελία από την Σκοτίνα Πιερίας μιλά στη Γνώμη


Εύκολη νίκη για τον Εύαθλο Μακεδόνες Πολυκάστρου

Με την 2η νίκη της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Δήμου Παιονίας συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Α’ κατηγ. Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. περιόδου 2014 – 2015, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα της Αλεξάνδρειας Ημαθίας και τελικό σκορ 73 – 59.

Παραδοσιακός οικισμός Άγιος Παντελεήμων Πιερίας


Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου: Το κόσμημα της Πιερίας


Γράψε… λάθος! Ο μύθος του Hellenic Quest (α΄ μέρος)

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Το παρακάτω κείμενο κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο εδώ και 17 περίπου χρόνια και έκτοτε αναπαράγεται με μικρές παραλλαγές. Το παραθέτουμε, διατηρώντας τη σύνταξη και την ορθογραφία. Τις παρατηρήσεις μας θα τις κάνουμε στο τέλος του κειμένου: