Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πατουλίδου: «Η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία συνιστά εκχώρηση εδάφους»

«Η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία συνιστά εκχώρηση εδάφους» τόνισε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, στην ομιλία της για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα που ακολούθησε της Επιμνημόσυνης Δέησης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου.

"Ο Καταρροϊκός πυρετός, η μη καταβολή των Επιδοτήσεων Βιολογικών Καλλιεργειών των ετών 2012-2013 και η μη επιστροφή του Ειδικού Φόρου Πετρελαίου"

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Από το πολιτικό Γραφείο του κ. Θ. Παραστατίδη απεστάλει Δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρεται στην πρωτοβουλία του Βουλευτή να φέρει προς συζήτηση στη Βουλή, υπό μορφή επίκαιρης ερώτησης τα προβλήματα εκείνα που απασχολούν τους γεωργούς και κτηνοτρόφους του Ν. Κιλκίς.

«Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κιλκισιακού»

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου τη Δευτέρα 13-10-2014, στο φιλόξενο Δημοτικό στάδιο του Παλιού Αγιονερίου, με τη συμμετοχή των ομάδων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών:

Ιερά Πανήγυρις στο ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς


Επιχορήγηση αγοράς εντομοαπωθητικών για τον έλεγχο και πρόληψη του καταρροϊκού πυρετού

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε.Κιλκίς σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την αριθ. 5137/128132 « Έγκριση συμπληρωματικού προγράμματος οικονομικών αποζημιώσεων και ενισχύσεων, που προκύπτουν από την επιβολή κτηνιατρικών μέτρων εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου για το έτος 2014» απόφαση Υπουργών

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για ενήλικες-γονείς με τίτλο «Αλλάζοντας σε έναν κόσμο που αλλάζει» το Νοέμβριο στο Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σκοπεύει να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι ενηλίκων-γονέων με θέμα «Αλλάζοντας σε έναν κόσμο που αλλάζει».

3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος - Μαγική βραδιά στη Θεσσαλονίκη - Με τον “ΒηματίΖω” έτρεξε φέτος ο ΓΑΣ Κιλκίς

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν περισσότεροι από 15.000 δρομείς, ηλικίας 12 έως 92 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον «Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων» υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της Δ.Ε.Θ. - HELEXPO και του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Ανοιχτή επιστολή για προστασία και διατήρηση της ιστορικής κληρονομιάς στο νομό Κιλκίς

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας Αττικής
Και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων

Προς

Γ. Ορφανό, Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης
Α. Τζιτζικώστα, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
Γ. Γεωργαντά, Βουλευτή Κιλκίς
Ε. Αγαθοπούλου, Βουλευτή Κιλκίς
Θ. Παραστατίδη, Βουλευτή Κιλκίς
Π. Κολότσιο, Αντιπερειφεριάρχη Κιλκίς
Δ. Σισμανίδη, Δήμαρχο Κιλκίς
Χ. Γκουντενούδη, Δήμαρχο Παιονίας

Κοινοποίηση

ΜΜΕ νομού Κιλκίς
Π. Τονικίδης, επικεφαλής της δημ. παράταξης «Δήμος Αξιών»
Ι. Ρούσσου, επικεφαλής της δημ. παράταξης «ΑλλάΖΩ»
Ι. Φαχουρίδης, επικεφαλής της δημ. παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».
Κ. Σαπρανίδης, πρόεδρος ΠΕΑΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Κύριοι,

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 73 χρόνια από το ολοκαύτωμα των Κρουσοχωρίων (Κλειστό, Αμπελόφυτο και Κυδωνιά). Ύστερα από ένα αγώνα χρόνων έγινε κατορθωτό τα τρία χωριά να αναγνωρισθούν και να χαρακτηρισθούν μαρτυρικά, όπως και πράγματι είναι.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Παγόβουνο Νο2!-Νέο Μνημόνιο (με διαφορετικό όνομα), νέο δάνειο και νέα μέτρα για να..σωθεί η χώρα·Παγκόσμια ψύχωση για τον ιό Έμπολα! «Ούτε κι εμείς θα αποφύγουμε το κρούσμα» λέει τώρα το ΚΕΕΛΠΝΟ·Προκλήσεων συνέχεια- Κορβέτα με την ημισέληνο έπιασε Πάρο
ΕΘΝΟΣ ·Επιχείρηση «Νόμος και Τάξη» στα ΑΕΙ-Συναγερμοί και Security από τους πρυτάνεις για φύλαξη χώρων·Κόντρα Τσίπρα- Λαφαζάνη- Άνοιγμα στην κοινωνία και διεύρυνση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ·Ραντεβού Σαμαρά- Βενιζέλου— Αρχίζει η μάχη για τα προαπαιτούμενα σε κυβέρνηση- Βουλή