Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Επίσκεψη στο ξενοδοχείο Cosmopolitan στη σκιά του Ολύμπου


Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί τους κατοίκους της Τερπύλλου


Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί θερμά τους κατοίκους της Τερπύλλου για την πολύτιμη βοήθειά τους την προηγούμενη εβδομάδα, με την παραχώρηση του γηπέδου για προπόνηση αλλά και την τέλεση του αγώνα με το Πευκόδασος.

Ο Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς με 18 αθλητές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo

Διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo wtf ανδ/γυν, εφ/νεαν, παιδ/κορ και πανπαιδ/πανκορ της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) διεξήχθη στις 18-19 Οκτωβρίου 2014 στο κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ ΑΡΕΝΑ SPORT Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 721 αθλητές-τριες από 63 συλλόγους.

Επίσκεψη στην Νέα και Παλιά Μονή Αγίου Διονυσίου στο Λιτόχωρο Πιερίας


«Δεκαετή παράταση κυριότητας σε δικαιούχους που απέκτησαν οικόπεδα σύμφωνα με το από 24-04-1985 Προεδρικό Διάταγμα»

Τη δυνατότητα διατήρησης της κυριότητας για άλλα δέκα χρόνια σε οικόπεδα που αποδόθηκαν σε δικαιούχους σύμφωνα με το από 24-04-1985, Προεδρικό Διάταγμα (ΦΕΚ 181Δ/03-05-1985) προβλέπει η νομοθετική διάταξη που υπερψηφίστηκε στη βουλή (Ν. 4301/2014 άρθρο 48).

Κουκουλόπουλος: Ξεκίνησε το πρώτο «κύμα» αποζημιώσεων για τον καταρροϊκό πυρετό

«Τα μέτρα για τον καταρροϊκό πυρετό είναι και αρκετά προχωρημένα και κάθε μέρα τα βελτιώνουμε. Υπάρχει πλαίσιο αποζημίωσης, όπως αυτό περιγράφεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση του Φεβρουαρίου του 2014.

Ρεκόρ και επιτυχίες για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 18/10 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης και ο δρόμος των 5000μ. σπάζοντας κάθε ρεκόρ συμμετοχής με τους εγγεγραμμένους δρομείς να φτάνουν συνολικά τους 15499.

Στα ΚΕΠ Η αίτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης υπενθυμίζει ότι στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), από σήμερα Τρίτη, 21 Οκτωβρίου, μέχρι και τις 30 Μαΐου 2015, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να υποβάλλουν αίτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Η μεγάλη γιορτή της πόλης του Κιλκίς έριξε την αυλαία της!

Το μαγικό ταξίδι μας σε κόσμους ονειρικούς έκανε τον κύκλο του, οι κούκλες, οι καλλιτέχνες, τα χρώματα, τα παιδικά γέλια και οι μουσικές από όλο τον κόσμο που για 14 ημέρες βρήκαν φιλόξενη καλλιτεχνική στέγη στο Κιλκίς μας αποχαιρέτισαν.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τον τσάκωσαν με έναν τορβά χασίσι στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (20.10.2014) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 54χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο Άθλος Κιλκίς με τρία μετάλλια στο πρωτάθλημα tae kwon do της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, 18-19-20 Οκτωβρίου2014 πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα πρόκρισης tae kwon do της ΕΤΑΒΕ στο κλειστό στάδιο μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Νίκη για τους Παίδες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Παρά το δυνατό αέρα που έπνεε στο Σταυροχώρι, οι Παίδες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού επιβλήθηκαν άνετα με 2-0 του Αλέξανδρου Κιλκίς, πιστοποιώντας την ανωτερότητά τους.

Διανομή σχολικών ειδών σε παιδιά της Μητρόπολης Κιλκίς

274.446 σχολικά είδη, σε 15.500 school kits, μοιράστηκαν από την «Αποστολή» σε μαθητές δημοτικών σχολείων στη πρωτεύουσα και σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδος σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις και τους Δήμους.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Θυσία οι μισθοί σε αγορές- τρόικα-Στα 584 ευρώ μεικτά ο βασικός μισθός στο δημόσιο·Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Αποφασιστικά και ενωτικά για την κυβέρνηση της Αριστεράς·Ρύθμιση χρεών- Από αναβολή σε αναβολή
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σφαγή για τους μισθούς 60.000 υπαλλήλων-Νέο μέτωπο αποσυντονίζει την κυβέρνηση πριν προλάβει να ηρεμήσει από την θύελλα του ΔΝΤ·Δυσάρεστες εκπλήξεις στον ΕΝΦΙΑ για τα ξενοίκιαστα μη ηλεκτροδοτούμενα·Είναι ακόμα στη Ν. Δ. ο … Άδωνης; -Μετάνιωσε (λέει) που δεν επέμεινε για το 25ευρω στα νοσοκομεία!