Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Καλό ταξίδι φίλε Ανδρέα Βασιλάκη

Έφυγε απρόσμενα στα 62 του χρόνια από κοντά μας η ψυχή των Κρουσίων.
Αντί σχολίου αντιγράφουμε μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα που έστειλαν φίλοι του Ανδρέα Βασιλάκη στο προσωπικό του facebook.

Συνάντηση ΟΛΜΕ-ΔΟΕ με τον κ. Υπ. Παιδείας

Γράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Υποψήφιος Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
M.Sc., Τεχνολόγος Γεωπόνος
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων
Για άλλη μια φορά ο υπουργός «έπαιξε» το επικοινωνιακό παιχνίδι που γνωρίζει άριστα να κάνει. Μας κάλεσε και δεν κατέθεσε τίποτα αλλά ούτε και αποφασίστηκε κάτι!

Εγκαίνια Κοινωνικού Παντοπωλείου I. N. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Χρήστος Καναρόπουλος
Τα εγκαίνια του νέου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ, ανήμερα της μεγάλης εορτής του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτη.

Φταίτε κι εσείς, φταίμε κι εμείς, φταίνε κι οι άλλοι…

Ερωτηθείσα από δημοσιογράφους σχετικά με τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τις πρόσφατες εξελίξεις που προέκυψαν στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών, η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, τόνισε ότι:

"Τα δικά μας τοπικά χαρμόσυνα, αναψυχή στις καθημερινές ειδήσεις περί την πανανθρώπινη αγωνία"

[ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Γουμενίσσης]
Ο παναθρώπινος “Αδάμ”, ακόμη και μετά από 20 αιώνες χρονική συμπόρευση με τον εγχρονισμένο νέο Αδάμ-το σαρκωμένο άχρονο Θεό μας, ζει παγκοσμίως εκρήξεις επιθανάτιας αγωνίας (αυτός είναι ο τωρινός πολιτισμός) και τις μετακενώνει ακόμη και στο φυσικό περιβάλλον ως οριακό οικολογικό πρόβλημα.

Κιλκίς 28 Οκτωβρίου 2014: Παρέλαση για την 74η Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ»



Σήμερα 28 Οκτωβρίου 2014 εορτάστηκε η 74η Εθνική Επέτειος του «ΟΧΙ», υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με 4-1 σκορ ηττήθηκε στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα από την Δόξα Χέρσου πραγματοποιώντας ακόμη μια καλή εμφάνιση.

Μικρό αφιέρωμα της Γνώμης στη μεγάλη μέρα της 28ης Οκτωβρίου 1940


Προσπάθησε να μεταφέρει 3 υπηκόους Αφγανιστάν στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (27.10.2014) το βράδυ, σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης Κιλκίς, τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένας ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Δ.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου, που οδηγούσε ο πρώτος, κατελήφθη να έχει επιβιβάσει σε αυτό τους υπηκόους Αφγανιστάν και να τους μεταφέρει στο Κιλκίς, ενώ οι τελευταίοι παραβίαζαν τους όρους διαμονής τους στη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης Κιλκίς.

Αυτά τα ζυμαρικά δεν τρώγονται!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) και σε συνέχεια επικοινωνίας με την εταιρεία "BioArt – Βλάχος Σπ. & Μεντζαφός Αθ. Ο.Ε.", ενημερώθηκε για τη διακίνηση ζυμαρικών, στα οποία ανιχνεύθηκαν υψηλά επίπεδα Ωχρατοξίνης Α.

Γιορτή "Κάστανο Κρασί Τυρί" στη Γρίβα του δήμου Παιονίας


Τα οικογενειακά επιδόματα των εκπαιδευτικών

Γράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Υποψήφιος Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
M.Sc., Τεχνολόγος Γεωπόνος
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων
Σύμφωνα με έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους η μηνιαία Οικογενειακή παροχή χορηγείται ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση, των εκπαιδευτικών και γενικότερα των δημοσίων υπαλλήλων και συγκεκριμένα:

Υγειονομικές εξετάσεις στους αθλητές του συλλόγου Άθλος Κιλκίς

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες προγραμματισμένες υγειονομικές εξετάσεις στους αθλητές του συλλόγου Άθλος Κιλκίς όπως και σεμινάριο πρώτων βοηθειών από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης.

52χρονος σκότωσε την 78χρονη μητέρα του σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (27.10.2014) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Χρυσή Αυγή: "Αναγκαίο και πάλι το μεγάλο ΟΧΙ των Ελλήνων"


Ανακοίνωση γραφείου τύπου Χρυσής Αυγής

"Όπως και τότε το 1940, έτσι και σήμερα ο Ελληνικός Λαός αν θέλει να επιζήσει, θα πρέπει να πει και πάλι τα μεγάλα ΟΧΙ.

ΟΧΙ στην προδοτική συγκυβέρνηση, ΟΧΙ στο ξεπούλημα των Εθνικών μας θεμάτων, ΟΧΙ στην υποταγή στις τράπεζες και τους τοκογλύφους."