Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

"Αν δεν «βάλουμε όλοι ένα χεράκι» καταστρέφονται οι επόμενες γενιές"

Δελτίο τύπου πρωτοβουλίας νέων Ν.Α.Ρ.ΚΙ (Νεολαιίστικο Αλληλέγγυο Ρεύμα Κιλκίς)
H πρωτοβουλία νέων Ν.Α.Ρ.ΚΙ (Νεολαιίστικο Αλληλέγγυο Ρεύμα Κιλκίς), στο πλαίσιο της προγραμματισμένης για χτες Σάββατο 8/11 συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο Κιλκίς, παρουσιάζει την ιδέα και τους σκοπούς της ολοήμερης δράσης που διοργανώνει την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, καθώς και τις συμμετοχές και τους υποστηρικτές της δράσης αυτής στην πόλη μας, που θα υλοποιηθεί από κοινού με την θρυλική μπριγάδα ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών Hasta la Victoria Siempre.

Αρχοντική εμφάνιση και … 5η νίκη για τον Εύαθλο/Μακεδόνες Πολυκάστρου

ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ–ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ 73 – 59 
Η ομάδα του Δήμου Παιονίας ξεκίνησε «δυνατά» στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όπως άλλωστε συνηθίζει στις φετινές εμφανίσεις της, χτίζοντας μια διαφορά πόντων ασφαλείας που της επέτρεψε να δοκιμάσει διάφορα «σχήματα» αλλά και να κάνει συντήρηση δυνάμεων (στο 2ο ημίχρονο) για τις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις..

Γράψε… λάθος! Ο μύθος των Ισπανών ευρωβουλευτών

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Ας θυμηθούμε τι γράφει το κείμενο του Hellenic Quest για το θέμα αυτό: «Οι Ισπανοί ευρωβουλευτές ζήτησαν να καθιερωθεί η Ελληνική ως επίσημη της Ε.Ε.». Σε άλλες παραλλαγές οι ευρωβουλευτές προσδιορίζονται όχι απλώς ως Ισπανοί, αλλά, ακριβέστερα, ως Βάσκοι.