Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

"Τα πήραν και επέστρεψαν"

Με επιτυχία στέφθηκε η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης "ΚΙΛΚΙΣΦΑΙΡΙΣΗ" στην πρώτη φιλική συνάντηση ανεξάρτητων αθλητών κεντρικής Μακεδονίας που οργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, στην Αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΧΑΝΘ.

Οι "Ατρόμητοι¨νίκησαν τον "Αετό"

Νίκη για την ομάδα των «Ατρομήτων» Παντελεήμονος-Νέας Σάντας, επί της ομάδας του «Αετού» Κιλκίς επεφύλαξε το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα των κορασίδων της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας. Ο αγώνας διεξήχθη ανάμεσα στις δύο ομάδες, το πρωί του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου 2014, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνης Κιλκίς και έδωσε τη νίκη στους Ατρόμητους με σκορ 42-31.

Ημερίδα στο Πολύπετρο με θέμα «Κίζδερβεντ – Φουλατζίκ – Κίος 92, χρόνια μετά ……πάλι μαζί»

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εορτής του Αγίου Δημητρίου Πολυπέτρου, ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα «Κίζδερβεντ – Φουλατζίκ – Κίος 92, χρόνια μετά ……πάλι μαζί».

Ξεκινά σήμερα το πρόγραμμα εμβολιασμού των αλεπούδων κατά της λύσσας

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 10 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 16 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα εμβολιασμού των αλεπούδων κατά της λύσσας που υλοποιεί η Δ/νση Υγείας των Ζώων, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ημερίδα της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς για τον καρκίνο του μαστού με εισηγητή τον Γιώργο Συμπιλίδη

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς (Τομέας Κοινωνικής Πολιτικής) σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα και συζήτηση με θέμα: “ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ”, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου και ώρα 17.30.
Εισηγητής, ο κ. Γιώργος Συμπιλίδης , Δ/ντης Χειρουργικής Μαστού- Ογκολογικής Κλινικής Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και πρώην βουλευτής Νέας Δημοκρατίας.

«Ελάτε ας μαθάνουμε την καλατσήν εμουν»

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Κιλκίς, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σήμερα Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, ανακοινώνει την Έναρξη του πρώτου Δωρεάν Εκπαιδευτικού Προγράμματος Τοπικής Εμβέλειας στο Δήμο Κιλκίς, με στόχο την «Εκμάθηση Ποντιακής Διαλέκτου». Τα μαθήματα θα υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς από την εκπαιδεύτρια κα Κωνσταντινίδου κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 4:00-7:00 μμ

Κερασόπιτα, Μηλόπιτα, Λεμονόπιτα και πράσσειν άλογα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, διαπίστωσε τη διακίνηση των συσκευασμένων προϊόντων κερασόπιτας, μηλόπιτας και λεμονόπιτας, που παρουσίαζαν ανάπτυξη ευρωτίασης στην επιφάνειά τους.

Σεμινάριο "Πρώτων Βοηθειών" από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς


Βενιζέλος και Γρηγοράκος εγκαινιάζουν την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 την Τρίτη Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς σε συνεννόηση με το γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 ο κ. Βενιζέλος μαζί με τον Αναπλ. Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, θα επισκεφθούν το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς προκειμένου να παραστούν στα εγκαίνια της Νέας Τρίτης Πτέρυγας του νοσοκομείου μας. Μετά την τελετή των εγκαινίων, θα ακολουθήσει ανοιχτή κομματική εκδήλωση. Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς.

Το Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της αξιολόγησης των Διευθυντών σχολείων

Γράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης*
α) Μέχρι 10/11/2014 κάθε Διευθυντής σχολικής μονάδας ή Εργαστηριακού Κέντρου (πρώην Σ.Ε.Κ.) και κάθε Προϊστάμενος ολιγοθέσιου δημοτικού ή Προϊστάμενος νηπιαγωγείου καταχωρίζει και επιβεβαιώνει στην πλατφόρμα αξιολόγησης (https://www.iep.edu.gr/evaluation) τα στοιχεία της οικείας σχολικής μονάδας, του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης και των Σχολικών Συμβούλων από τους οποίους  προβλέπεται να αξιολογηθούν, σύμφωνα με το Π.Δ. 152/2013.

"Συνάντηση" τεσσάρων αγιογράφων-ζωγράφων στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση τεσσάρων αγιογράφων ζωγράφων, των Γεωργίου Κόρδη, Κωνσταντίνου Κουγιουμτζή, Σωτήρη Παναηλίδη και Μαρίας Χατζοπούλου με τίτλο "Συνάντηση" και θέμα τη βυζαντινή ζωγραφική σήμερα, θα φιλοξενήσει η ΤΕΧΝΗ του Κιλκίς το προσεχές διάστημα, στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων τιμής και μνήμης των Πολιούχων του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στις 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα "Κούρος Ευρωπού" της ΤΕΧΝΗΣ.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Δελτίο θυέλλης- Η τρόικα λέει «όχι» στις 100 δόσεις, η κυβέρνηση προχωράει κανονικά τη ρύθμιση·Κάιρο- Η τριμερής ταράζει την Άγκυρα·Νέο Λύκειο αλλά χωρίς μάθημα (!) Λογοτεχνίας-Επιστολή διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων προς τον υπουργό Παιδείας
ΕΘΝΟΣ ·Ποιοι μπαίνουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων-Ολόκληρη η εγκύκλιος για την τακτοποίηση των οφειλών στο Δημόσιο·Πρέσινγκ για όλα από την τρόικα- Τι συζητάει η κυβέρνηση·Ελλάδα- Κύπρος- Μετά την Αίγυπτο έρχεται συμφωνία και με το Ισραήλ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ρύθμιση οφειλών στα Ταμεία: Πώς καταβάλλονται οι δόσεις & πότε χάνεται η ρύθμιση

Από σήμερα Δευτέρα θα μπορούν οι οφειλέτες των Ταμείων να υποβάλλουν αίτηση για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους μετά την υπογραφή της σχετικής ερμηνευτικής εγκυκλίου από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.