Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΚΚΕ: "41 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό στο Πολυτεχνείο το 1973"

Ανακοίνωση ΚΚΕ
"Σαράντα ένα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον ηρωικό ξεσηκωμό του λαού και της νεολαίας το Νοέμβρη του 1973 ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία. Το ΚΚΕ καλεί τις νέες, τους νέους, τους εργαζόμενους, όλο το λαό να τιμήσουν τον ηρωικό ξεσηκωμό στο Πολυτεχνείο, τους νεκρούς του Νοέμβρη, που αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός της αντιδικτατορικής πάλης και να πάρουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις γιορτασμού και στην πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.

Μήνυμα ΔΗΜ.ΑΡ. για την επέτειο του Πολυτεχνείου

"41 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, οι μνήμες και τα μηνύματα της εξέγερσης προβάλλουν στο προσκήνιο επίκαιρα και ανθεκτικά. Σήμερα, που η χώρα, η κοινωνία και η νέα γενιά βρίσκονται αντιμέτωπες με μια πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση, η παρακαταθήκη του αγώνα για τη δημοκρατία, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια είναι ο οδηγός για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Έρχονται 50.000 προσλήψεις σε ΟΤΑ και Δημόσιο- Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων (πίνακες)

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο υφυπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θόδωρος Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Γιώργος Πατούλης παρουσίασαν σήμερα το νέο πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα 2014-2015».

Η χουλιγκανοποίηση της πολιτικής είναι αντιδραστική

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης*
Ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε στο twitter (διεύθυνση: Kostas Poulakis @pulakis_k – υπεύθυνος για την αυτοδιοίκηση – υπεύθυνος για τις δημοσκοπήσεις) μια «εικαστική» σύνθεση: μια φωτογραφία από την εποχή της δικτατορίας μπροστά στο χώρο του Πολυτεχνείου και μια ψηφιακή εικόνα του νεαρού που κτυπήθηκε χθες και τραυματίστηκε στο πρόσωπο από τις ειδικές ομάδες της αστυνομίας – είχα μια ανταλλαγή «επιχειρημάτων» με το συγκεκριμένο στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το φωτογραφικό δίπτυχο και τις ιδεολογικές συνδηλώσεις του.

“Τσάρκα στο μπαξέ Τσιφλίκι” με την εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...”

Την Κυριακή πάμε “τσάρκα στο μπαξέ τσιφλίκι” με την εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” ...Βόλτα στους Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης ...Βόλτα στην παράδοση, στα ήθη και τα έθιμα του ευλογημένου αυτού τόπου...Του πολυτραγουδισμένου και αγαπημένου όλες τις εποχές ....

Παραιτήσεις των Εκπαιδευτικών

Γράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης*
Πραγματοποιήθηκε στις 12/11/2014 συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΟΕ και των αιρετών του ΚΥΣΠΕ με τον Διευθυντή του γραφείου του κ. Υπουργού Παιδείας κ. Τάσο Χρηστάκη για το θέμα της μη υπογραφής, από τον κ. Υπουργό Παιδείας, των παραιτήσεων που εξετάσθηκαν από το ΚΥΣΠΕ στις 12/09 και στις 30/10 του 2014.