Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

"Η Coca Cola 3E καταπατά τους νόμους και το Σύνταγμα"

Καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών
"Η Διοίκηση της Π.Ο.Ε.Ε.Π. καταγγέλλει απερίφραστα τις κατ’ επανάληψη αντεργατικές, αντισυνδικαλιστικές και παράνομες ενέργειες της διεύθυνσης της Coca Cola 3E η οποία καταπατώντας τους νόμους και το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας παρεμβαίνει ωμά, κυνικά και εκβιαστικά στα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Τι λέει το ΚΚΕ για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίου

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με τις κόντρες των επιχειρηματιών, τις καταγγελίες για στημένα παιχνίδια, τις μαφιόζικες επιθέσεις, τη διακοπή των πρωταθλημάτων, αναδεικνύουν την αναγκαιότητα της πρότασης του ΚΚΕ για κατάργηση εδώ και τώρα της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο του αθλητισμού.

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς για το Σαββατοκύριακο

Συνεχίζονται οι αγώνες προετοιμασίας των μικρών και μεγάλων αθλητών της Ακαδημίας συμπληρώνοντας το παζλ του ετήσιου προγραμματισμού της.
Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου το μεσημέρι 15.00 η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Κοιλαδίου σε ένα κομβικό για την βαθμολογία αγώνα.

"Δεν είσαι η μόνη. Δεν είσαι μόνη"

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ

Επιστημονική εσπερίδα για την οικολογική κατάσταση στη λεκάνη απορροής του Γαλλικού ποταμού

Η οικολογική κατάσταση στη λεκάνη απορροής του Γαλλικού ποταμού βρέθηκε στο μικροσκόπιο της επιστημονικής έρευνας έξι μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Α.Π.Θ., οι οποίοι παρουσίασαν τα αποτελέσματα της μελέτης τους, κατά τη διάρκεια εσπερίδας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Υποβολή αιτήσεων στο Κ.Ε.Π. Κιλκίς για τη χορήγηση επιδόματος στις πολύτεκνες μητέρες του Ο.Γ.Α.

Από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση επιδόματος στις πολύτεκνες μητέρες του Ο.Γ.Α. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο ΚΕΠ (Διεύθυνση 21ης Ιουνίου 99,) τηλ. επικοινωνίας 23413 52019 έως 26

Διεκπεραίωση υποθέσεων πολιτών από το Κ.Ε.Π. Κιλκίς με SMS

Μια φιλόδοξη εφαρμογή, η οποία εξυπηρετεί άμεσα την ενημέρωση των πολιτών για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους, έχει θέσει σε υλοποίηση το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Κιλκίς.
Το Κ.Ε.Π αποστέλλει SMS στα κινητά τηλέφωνα πολιτών, μέσω των οποίων τους ενημερώνει για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων τους. Με τον τρόπο αυτό, αφενός διευκολύνονται οι δημότες, οι οποίοι ενημερώνονται άμεσα για την εξέλιξη των αιτημάτων τους, και αφετέρου η υπηρεσία αποκτά μεγαλύτερη ευελιξία και τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια για να ασχοληθεί πιο αποτελεσματικά με τα γνωστικά της αντικείμενα.

Εκδήλωση ΝΟ.Δ.Ε. ν. Κιλκίς για τη νέα ΚΑΠ


Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. ν. Κιλκίς
Την δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά, αξιόπιστα και κυρίως να απαντηθούν απορίες και ερωτηματικά γύρω από την εφαρμογή της νέας κοινής αγροτικής πολιτικής [ΚΑΠ] στις χώρες της Ε.Ε. είχαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 19-11-2014 εκατοντάδες παραγωγοί από όλο τον νομό μας, με αφορμή σχετική εκδήλωση πού διοργάνωσε στο συνεδριακό κέντρο του Κιλκίς η ΝΟΔΕ Κιλκίς.

Συνάντηση στελεχών Επιμελητηρίου Κιλκίς με στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς

Συνάντηση με ομάδα υψηλόβαθμων στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς είχε ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Δείτε τι έφερε ο Παραστατίδης για συζήτηση στη Βουλή

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Σας γνωρίζουμε ότι ο κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, έφερε σε συζήτηση στη Βουλή, κατά τη διάρκεια Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, το ιδιαιτέρως σοβαρό πρόβλημα των συγκοινωνιών στις περιοχές Λιμνότοπου, Αξιοχωρίου, Μικρόκαμπου, Ανθόφυτου, Παλαιού και Νέου Αγιονερίου.

Αν δικαιούστε εξισωτική αποζημίωση βιαστείτε

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνει στους αιγοπροβατοτρόφους ότι προκειμένου να είναι εφικτή η πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης έως τις 31-12-2014, θα πρέπει η απογραφή των ζώων να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30-11-2014           

Αγαθοπούλου: "Να επεκταθεί το δίκτυο του ΟΤΕ στην Νέα Σάντα"

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσε ως αναφορά, προς το προεδρείο της Βουλής για τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την επιστολή των κατοίκων οικισμού της Νέας Σάντας του Νομού Κιλκίς, με την οποία εκφράζεται το αίτημα της επέκτασης του δικτύου του ΟΤΕ, για να αποκτήσουν πρόσβαση σε σταθερό τηλέφωνο και internet.

«Σύγχρονη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού»

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην απογευματινή εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών». Μας τιμά με την παρουσία της, στην συγκεκριμένη εκδήλωση η επίσημη προσκεκλημένη του Λ.Ε.Κ. η κ. Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή. Είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή.

Μεταπτυχιακό στην «Ειδική Αγωγή» Education & Disability

Γράφει ο  Ιωάννης K. Λιναρδάκης*
«Ειδική Αγωγή» Education & Disability
http://web.scuolaiad.it/offerta-didattica/master/secondo-livello
Επίπεδο II (60 CFU) – Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Αριθμός Πράξης : /2014
Έδρα του Μεταπτυχιακού : Ιταλία – Ρώμη, Δημόσιο Πανεπιστήμιο Tor Vergata.
Γλώσσα: Ιταλικά.
Τρόπος διεξαγωγής: On- line - Εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Ειδικότερα αφορά:

Κιλκίς: Συνελήφθη 44χρονος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 44χρονος ημεδαπός, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω είχε τροποποιήσει το μετρητή ρεύματος της οικίας του, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η πραγματική κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

"Ευριπίδεια 2014" σε Κιλκίς, Αξιούπολη και Πολύκαστρο



Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας Δήμου Κιλκίς παρουσιάζουν το έργο «Ιφιγένεια στην Αυλίδα και στο Σήμερα» (διασκευή της τραγωδίας του Ευριπίδη «Ιφιγένεια εν Αυλίδι»), από το Θεατρικό Εργαστήρι Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 20:30, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν των πολιούχων ΠεντεκαίΔεκα Μαρτύρων.

Πρώτη νίκη για την Κιλκισφαίριση

Στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος «Π.Ο.Φ.Επ.Α.» (Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης) για την `Α κατηγορία Κεντρικής Μακεδονίας οι παίκτες της "Κιλκισφαίρισης" επικράτησαν με σκορ 6-3 επί της ομάδας της Θέρμης "Ping Happy".

Ρεμπέτικη βραδιά στο "Derby Γεύσεων" Κιλκίς, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014


Κοινή συνέντευξη Κ. Ραμπίδη και Γ. Κωνσταντινίδη στη Γνώμη



«ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» Γουμένισσας: Αποτελέσματα Προγράμματος Νέας Γενιάς σε Δράση


Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» Γουμένισσας. Η συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση και πιο συγκεκριμένα η ενεργή συμμετοχή των νεαρών σε ηλικία μελών του, έδωσε την ευκαιρία για υλοποίηση πρωτοβουλιών από μέρους τους με στόχο τη δημιουργία, την ανάπτυξη γνώσεων και ικανοτήτων, την απόκτηση καινοτόμων ιδεών και την ανάπτυξη του επιχειρηματικού πνεύματος.

"Η τρίτη πτέρυγα πλήρως εξοπλισμένη αποδίδεται σήμερα στους πολίτες του ν. Κιλκίς"

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς θα συμμετάσχει σήμερα στην τελετή εγκαινίων της Γ’ Πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι-Πλήρης η κυβερνητική συμμόρφωση στις απαιτήσεις της τρόικας·ΣΥΡΙΖΑ-«ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ»-Εκλογές τώρα για αλλαγή κυβέρνησης·Δεύτερη νύχτα στο Σύνταγμα-Βασικά δικαιώματα των προσφύγων ζητούν οι Σύροι
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πάλι τα ίδια-Η επιμονή της τρόικας «σπάει» τις κόκκινες γραμμές·Τελεσίγραφο από Κομισιόν- Ένα χρόνο παράταση στο Μνημόνιο εάν δεν υπάρξει συμφωνία·Όπισθεν Τσίπρα!- Θα δει τον Βενιζέλο