Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Σχολή Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού: Ισοπαλία στο Πολύκαστρο

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν οι Παίδες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού στο σαββατιάτικο παιχνίδι στο Πολύκαστρο με την ΑΕΠ.
Ένα αποτέλεσμα που αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, γρήγορα γύρισε το παιχνίδι με τέρματα του Νίκου Μαλάνια και Παναγιώτη Ζαμανόπουλου, όμως δέχθηκε την ισοφάριση τρία λεπτά πριν από το φινάλε. Πάντως ο Κιλκισιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση με τρεις νίκες και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες.

"Όσα δεν είπατε, όσα δεν είδατε και όσα δεν θέλατε να ακούσετε για την Τρίτη Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς"

Υπογράφει το Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με αφορμή την τελετή εγκαινίων της τρίτης πτέρυγας του νοσοκομείου Κιλκίς, που γίνεται για πολλοστή φορά (αλήθεια οι προηγούμενες που έγιναν ακόμα και από πρωθυπουργούς -βλ Καραμανλής- ήταν άσκοπες;) διαπιστώνονται αβίαστα τα εξής: 

Τακτική Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς για το πρόβλημα των αδέσποτων σώων

Υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο του  Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς
Σήμερα την 01/12/2014 κατόπιν προσκλήσεως της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, κας Τσοπούλου Μαρίας, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς παρευρέθη στη δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, που έλαβε χώρα στο γραφείο της στο Δημοτικό Κατάστημα Κιλκίς, για συζήτηση και απόφαση για το εξής θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση- Ενημέρωση- Υποβολή προτάσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς.

Γεωργαντάς: «Μέσα από τα προγράμματα διά βίου μάθησης υπάρχει βοήθεια σε όλη την κοινωνία»

Τη Δράμα επισκέφθηκε το Σάββατο, 29 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γιώργος Γεωργαντάς, στα πλαίσια του 5ου Πανελλήνιου Συνέδριου, το οποίο διοργάνωσε η Εταιρεία Επιστημών Αγωγής Δράμας στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, με θέμα «Η Δημιουργικότητα στην Εκπαίδευση». Ο κ. Γεωργαντάς παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου και απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους.

Συνεδριάζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Αύριο Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 14:00 Συνεδριάζει στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της ΠΕΔΚΜ το Δ.Σ. της ΠΕΔ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν στην εν λόγω συνεδρίαση είναι τα εξής:

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο των Πέντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά

"Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο των Πέντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων και ο Πρόεδρος αυτού Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Τσολάκης, θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες και εκτός άμβωνος σε όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο εις την πανήγυρη των Πέντεκαίδεκα ιερομαρτύρων.

«Μέτωπο αντίστασης και ανατροπής απέναντι στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές του αποκλεισμού, της εξαθλίωσης και της απόλυτης φτωχοποίησης των ΑμεΑ»

Υπογράφει το τμήμα ΑμεΑ ΣΥΡΙΖΑ
Η 3η του Δεκέμβρη, Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βιώνουν κάποιας μορφής αναπηρία. Στη χώρα μας τα άτομα με μακροχρόνιες σωματικές, νοητικές, πνευματικές και αισθητηριακές αναπηρίες ξεπερνούν το 10% του πληθυσμού, δίχως ωστόσο, να έχουν επίσημα καταμετρηθεί.

"Επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων ΕΠΑ.Σ- ΕΠΑ.Α- Ι.Ε.Κ και διαδικασίες πιστοποίησης αυτών"

Στις 5 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - ημερίδα στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Αξιούπολης με θέμα: «Επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων ΕΠΑ.Σ-ΕΠΑ.Λ.-Ι.Ε.Κ. και διαδικασίες πιστοποίησης αυτών». Την εκδήλωση διοργανώνει η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Δ/νση Ανάπτυξης της Π.Ε. Κιλκίς και με την αμέριστη συμπαράσταση της Δ/νσης Β΄βάθμιας εκπαίδευσης –ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ, τον Ε.Β.Ε Κιλκίς και των Σωματείων Τεχνικών Επαγγελμάτων του Νομού.

Συναυλία Εκκλησιαστικών Ύμνων από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς»

Ο σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς» διοργανώνει συναυλία Εκκλησιαστικών Ύμνων Χριστουγέννων, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Τσιτουρίδης: "Μηνύω Γρηγοράκο με μάρτυρα Βενιζέλο"


Δήλωση Σάββα Τσιτουρίδη
Με αφορμή μια αήθη αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού, ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Επετειακή εκδήλωση της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Δελτίο τύπου ΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς
Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 28-11-2014 η επετειακή εκδήλωση της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς για τα 40 χρόνια προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στην χώρα.

«Σύγχρονη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» με ομιλήτρια την Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην απογευματινή εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών». Μας τιμά με την παρουσία της, στην συγκεκριμένη εκδήλωση η επίσημη προσκεκλημένη του Λ.Ε.Κ. η κ. Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή. Είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τι έρχεται!-Το e mail που έστειλε η κυβέρνηση στην τρόικα, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου·Τρίτο πακέτο 10 δις ευρώ προαναγγέλλει το “SPIEGEL»·Ελεγκτικό- Βόμβα για τις περικοπές του 2012- Αντισυνταγματικές οι αναδρομικές περικοπές συντάξεων σε στρατιωτικούς, πανεπιστημιακούς και διευθυντές ιατρούς του ΕΣΥ
ΕΘΝΟΣ ·Μέτρα φωτιά για επώδυνο συμβιβασμό-Βαθιές τομές στο Ασφαλιστικό και αυξήσεις στον ΦΠΑ·Ορόσημο για τις πολιτικές εξελίξεις η τελική απάντηση της τρόικας·Μήνυμα Βενιζέλου στην Άγκυρα-Όρος για τον διάλογο ο σεβασμός στην Κύπρο