Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Εορτάστηκε η μνήμη της Προστάτιδας του Πυροβολικού Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας

Την Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2014, στο Στρατόπεδο «ΔΑΜΙΑΝΟΥ», στην Αργυρούπολη Κιλκίς, εορτάστηκε η μνήμη της Προστάτιδας του Πυροβολικού Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας.

"Συγκεντρώνουμε τρόφιμα στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς"


Επίσκεψη των γερόντων της Μονής Οσίου Νικόδημου στο Χρήστο Γκουντενούδη

Εθιμοτυπική επίσκεψη έγινε τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου από τον Άγιο Καθηγούμενο Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Χρυσόστομο και τον Γέροντα της Μονής Οσίου Νικόδημου Χρυσόστομο.

Αγαθοπούλου: "Τα δικαιώματα των ΑμεΑ αποτελούν βασικές και αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες"

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσε ως Αναφορά, προς τον Προεδρείο της Βουλής, για τους Υπουργούς Υγείας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», με το οποίο γίνεται έκκληση προς τον ΕΟΠΥΥ να εγκρίνει την άμεση σύναψη σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους.

Τσογγίδης: "Δεν κινδυνεύουμε από ερημοποίηση, αλλά από ημιμάθεια"

Απάντηση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς  σε ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού αλλά...ΖΩ
Με αφορμή ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού ''αλλά...ΖΩ'' της ελάσσονος αντιπολίτευσης σχετικά με θέματα που απασχόλησαν την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, κατά τη συνεδρίασή του τη Δευτέρα της 1ης Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης Τσογγίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Διασώθηκαν από την Πυροσβεστική 4 άτομα στην περιοχή Σκρα - Γανού

Επιχείρηση ανεύρεσης και διάσωσης κινδυνευόντων ανθρώπων, οργανώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας όταν έλαβε την πληροφορία για απεγκλωβισμό τεσσάρων (4) ενήλικων ατόμων λόγω ακινητοποίησης Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου (τύπου τζιπ) εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, σε δασικό δρόμο στη δασική περιοχή Φανού – Σκρά (Λίμνη Μεταλλείου). 

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω βροχοπτώσεων στο δήμο Κιλκίς


Σας ενημερώνουμε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο Νομό του Κιλκίς, λόγω βροχοπτώσεων, έχει διακοπεί σε ισόπεδες διαβάσεις του Γαλλικού ποταμού επί των Επαρχιακών Οδών:
• Ακροποταμιάς – Λαοδικηνού,
• Αργυρούπολης – Σεβαστού,
• Τερπύλου – Μεταξοχωρίου, καθώς και
• από το Δ.Δ. Γαλλικού προς Δ.Δ. Μανδρών.
Στο λοιπό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, ενώ στα ανωτέρω σημεία η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Η Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς, και η Πρωτοβουλία για την Λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου συνεχίζουν την χειμερινή τους δράση.
Κάθε Δευτέρα βράδυ, στις 20.30, οι ταινίες φιλοξενούνται σε διαφορετικό χώρο.

Η Ευρώπη Αρτόγλου ευχαριστεί τους δικηγόρους του νομού Κιλκίς

Υπογράφει η Ευρώπη Αρτόγλου
Δικηγόρος, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
"Με την παρούσα επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στο Δημοψήφισμα. Επίσης, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας. Η μεγάλη συμμετοχή στο δημοψήφισμα αποτελεί ελπιδοφόρο φαινόμενο για τη κοινωνία.

Γεωργαντάς: "Αυτή είναι η αλήθεια για το ΤΕΙ Κιλκίς κ. Αγαθοπούλου"

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων – βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς αναφορικά με τις δηλώσεις εντός της Βουλής της βουλευτού Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Αγαθοπούλου σχετικά με την τύχη του παραρτήματος Κιλκίς του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Γιορτή της Προστάτιδας του Πυροβολικού Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη Κιλκίς

Γνωρίζεται ότι σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2014, στο Στρατόπεδο «ΔΑΜΙΑΝΟΥ», στην Αργυρούπολη Κιλκίς, θα εορταστεί η μνήμη της Προστάτιδας του Πυροβολικού Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει για σήμερα Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 10:45, Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρα Αργυρούπολης. Μετά τη Δοξολογία θα προσφερθούν οι καθιερωμένοι λουκουμάδες στο Στρατόπεδο «ΔΑΜΙΑΝΟΥ», όπου είναι και η έδρα της 116 Αερομεταφερόμενης Μοίρας Πεδινού Πυροβολικού. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Τα e-mail της οργής-Τα μηνύματα της κοινωνίας σε κυβέρνηση-τρόικα·Σε παράταση Μνημονίου σύρεται η κυβέρνηση·Σουηδία- Πρόωρες εκλογές εν όψει
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Βαθύ σκοτάδι-«Ρήξη και εκλογές» η τελευταία επιλογή Σαμαρά·Μειώσεις συντάξεων σε εννέα επικουρικά-Λόγω εφαρμογής του συντελεστή βιωσιμότητας·Το κόλπο Νταβούτογλου για να περάσει από τη Θράκη-Θα έρθει στην Αθήνα αεροπορικώς και θα φύγει οδικώς- Να αναβληθεί εδώ και τώρα η σύνοδος