Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Τα κάλαντα “έψαλλε” το ΚΑΠΗ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς

Τα κάλαντα “έψαλλε” το ΚΑΠΗ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς, όπως κάθε χρόνο, στα καταστήματα και τις υπηρεσίες της πόλης μας, αψηφώντας το κρύο και την κακοκαιρία των ημερών.

"Να στηριχτεί η δύναμη εκείνη που αποδεδειγμένα στηρίζει την ΕΛΛΑΔΑ"

Γράφει ο Γιάννης Λιναρδάκης*
Το κρίσιμο αυτό διάστημα διαχειριστήκαμε τα εκπαιδευτικά ζητήματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Το γεγονός ότι εκφράζουμε τις φιλελεύθερες ιδέες για την εκπαίδευση και την κοινωνία, δεν μας εμπόδισε να συγκρουστούμε με την κυβέρνηση και τους βολεμένους του ΠΑΣΟΚ κάθε φορά που θίγονταν τα δικαιώματα του κλάδου και των μαθητών μας.

Δήμος Κιλκίς: Στη θέση της Βούλας Ποζίδου, ο Γιώργος Μπαλάσκας

Να εκτελεί τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά του ως δημοτικός σύμβουλος ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς ο κ. Γεώργιος Μπαλάσκας.

Τα Κοινωνικά Ιατρεία - Φαρμακεία ν. Κιλκίς ανταποκρίθηκαν άμεσα

Για άλλη μια φορά τα Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Κιλκίς και Γουμένισσας ανταποκρίθηκαν άμεσα με αισθήματα αλληλεγγύης σε συνανθρώπους που βιώνουν τα τραγικά αποτελέσματα του πολέμου στις χώρες από τις οποίες προέρχονται και την απάνθρωπη συμπεριφορά της Ε.Ε με την εφαρμογή της συνθήκης του Δουβλίνου που τους εγκλωβίζει στις χώρες εισόδου για να αποφύγουν οι χώρες του Βορρά τις συνέπειες της πολιτικής τους.

Ευχές για το 2015 απο την Engineers+Partners


Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς αναβάλλει τη διήμερη εκδρομή του στα Τρίκαλα

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς αναβάλλει εκτάκτως τη διήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Θεσσαλίας εξαιτίας των εθνικών εκλογών που προκηρύχτηκαν για την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 (ημέρα επιστροφής των εκδρομέων). Θα οριστεί εκ νέου από το Λ.Ε.Κ. ημερομηνία πραγματοποίησης της συγκεκριμένης εκδρομής και θα ανακοινωθεί.

Πρωτοχρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς

Το νέο ενιαυτό, αλλά και τη μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου του Ουρανοφάντορος, τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου την πρώτη ημέρα του έτους με κάθε επισημότητα.

Προβλήματα σε όλη την Ελλάδα λόγω καιρικών φαινομένων

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Περιφ. Οδός  Πεντέλης - Ν. Μάκρης, ύψος Σ. Ν. Πεντέλης «414»,  έως διασταύρωση Αγ. Πέτρου.
Λεωφ. Πάρνηθας, από 21ο χλμ. (Τελεφερίκ) – έως το Καζίνο.
Λ. Φυλής στο ύψος της Μονής Κλειστών.
Επαρχιακό οδικό δίκτυο: Αλεποχώρι – Βίλια, Ψάθα, Πόρτο Γερμενό από ώρα 18.30